Taxat de ANI pentru incompatibilitate Ce avere a agonisit Nicolae Anghel, primarul comunei Castelu

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a anunţat că o serie de foşti şi actuali primari şi viceprimari din judeţul Constanţa se află în stare de incompatibilitate „ca urmare a exercitării simultane de către aceştia atât a funcţiei de primar sau viceprimar, cât şi a calităţii de reprezentant al unităţii administrativ-teritoriale în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor a societăţilor comerciale de interes local, contrar prevederilor legale care reglementează regimul juridic al incompatibilităţilor”. Sunt însă şi aleşi locali din judeţul Constanţa care au intrat în atenţia Agenţiei de Integritate pentru un presupus conflict de interese şi pentru o presupusă infracţiune de fals în declaraţii.

Aşa cum am anunţat, cotidianul ZIUA de Constanţa va prezenta, în fiecare ediţie, averea şi interesele acestor aleşi locali. Continuăm astăzi cu democrat liberalul Nicolae Anghel, primarul comunei Castelu. Potrivit declaraţiei de avere depuse pe 26 aprilie 2012, Anghel deţine un teren agricol de un hectar şi un teren intravilan în suprafaţă de 800 metri pătraţi. Primarul din Castelu are, de asemenea, o casă de locuit de 240 metri pătraţi şi patru spaţii comerciale. Nu are, în schimb, niciun autoturism şi nici bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
Aşa cum reiese din declaraţia de avere, primarul localităţii Castelu nu are conturi şi depozite bancare, plasamente şi investiţii directe, dar nici datorii.

În anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, Nicolae Anghel a încasat, în calitate de primar, un salariu de 28.200 de lei. Soţia sa, magazioner la SC Alsitop Nisipari SRL a realizat un venit de 8.600 de lei.
Conform declaraţiei de interese, Anghel are, în calitate de membru fondator, părţi sociale la Clubul Sportiv Speranţa Nisipari.
La momentul completării declaraţiei, era vicepreşedinte al Asociaţiei Comunelor din România şi prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa, dar şi liderul Organizaţiei Locale PDL Castelu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

zoga marius

05 Dec, 2013 11:04

plin de datorii, in executare silita de catre ANAF, firme si persoane fizice, printre care si subsemnatul. Pentru informatii asupra dosarelor de executare va stau la dispozitie cu placere.

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO-TEXT Conferință AUR Constanța în care sunt dezbătute probleme de interes național și local (FOTO)

25 Apr 2024 408

IPJ SibiuIlegalități pe drumurile publice

25 Apr 2024 202

Fost contracandidat al lui Nicolae Manolescu la funcția de președinte al Uniunii Scriitorilor a devenit consilier al președintelui Consiliului Județean Constanța

24 Apr 2024 542

Termoficare Constanța anunță reluarea furnizării agentului termic pentru consumatorii afectați din cauza avariei

23 Apr 2024 528

Imobiliare Constanța DDN Global SRL vrea să investească într-un imobil de pe bulevardul Tomis

23 Apr 2024 531

Viceprimarița PMP de la Castelu îl urmează pe primarul Nicolae Anghel care a plecat la PSD

23 Apr 2024 488

Cumpărări directe ABADL a bătut palma cu Kity Krentz SRL, din Constanța! Vizată, zona de îmbăiere aferentă litoralului Mării Negre

23 Apr 2024 497

Constanța Apa caldă, oprită! Vezi unde

23 Apr 2024 628

Un bărbat din Viroaga, județul Constanța, a intrat în posesia unui imobil vândut de Primăria Cerchezu

21 Apr 2024 409

Activități preventive ale polițiștilor în unități școlare din municipiul Constanța

20 Apr 2024 520

Candidații PSD Constanța au participat la „Primăvara speranței în lupta cu boala Parkinson“

20 Apr 2024 675

Cumpărări directe Constanța Câți bani va scoate din conturi Primăria Nicolae Bălcescu pentru dezinfecție interioară și exterioară?

19 Apr 2024 508

Caută un loc de muncă? Liceul Tehnologic ”Nicolae Dumitrescu” Cumpăna, județul Constanța angajează

19 Apr 2024 742

In memoriam George Ștefănescu, pictorul inspirat de locurile și peisajele din Dobrogea

19 Apr 2024 495

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, referitor la declarațiile preotului Nicolae Tănase „Iată o mostră de gândire barbar clericalizată”

19 Apr 2024 455