Tombolă cu premii pentru cei cu spirit civic, la Zilele Oraşului Năvodari Câştigătorul autoturismului, de negăsit după prima extragere (galerie foto)

cap_4.jpgTimp de trei zile, locuitorii oraşului Năvodari şi turiştii care au ales să-şi petreacă aici concediul au participat la festivităţile organizate de Primăria Năvodari şi de Consiliul Local cu ocazia Zilelor Oraşului Năvodari.

Pe scenă au urcat numeroşi artişti, care i-au încântat pe cei care au dat curs invitaţiei primarului Nicolae Matei. Astfel, pe scena de pe Stadionul Flacăra au urcat atât formaţii locale, cât şi vedete care au venit special pentru acest eveniment. Printre acestea se numără Virtuoşii, Hai Noroc, Perla Mării, Panoramic, precum şi soliştii Cristina Muşat, Adina Vasile, Denisa Luscanu, Loreta Cazacu, Lili Filipescu, Amalia, Diana, Axinte, Radu Pietreanu, Lorenna, Emilia Ghinescu şi Cristi Duleş, Gheorghe Luca şi Mădălina, Nicu Paleru, DJ Project, Alessia şi Nelu Ploieşteanu. În ultima zi a Zilelor Oraşului Năvodari a fost organizat Festivalul Tătăresc, urmat de un meci de fotbal între echipa consilierilor locali din Năvodari şi echipa invitaţilor din Gemlik. Seara s-a încheiat cu un concert susţinut de Mirela Stoian, Jean de la Craiova, Raluka, Nicu Albu şi Guess Who Band. În cele trei zile de sărbătoare, nu au fost uitaţi nici copiii. Pentru ei, în Parcul central din localitate, între orele 18.00 şi 19.30, trupa Amicii, condusă de Gabi Soare, a prezentat spectacole pentru copii.

Trei zile de petrecere, premii şi voie bună

Ieri seară a avut loc şi o tombolă, la care au participat locuitorii oraşului care au dat dovadă de simţ civic şi s-au prezentat la alegerile locale. „Tombola este organizată pentru cei care au avut responsabilitate civică şi au participat la alegerile locale. Tombola de azi răsplăteşte responsabilitatea civică a locuitorilor din Năvodari", a declarat primarul oraşului Nicolae Matei. În cadrul tombolei au fost puse în joc 101 premii, care au constat în electronice şi electrocasnice. Valoarea acestora s-a ridicat la aproximativ un 100.000 de lei, iar premiul cel mare a constat într-un autoturism, care a fost câştigat la a doua strigare. Posesorul biletului 2.725 a devenit fericitul câştigător al autoturismului. Participanţii la tombolă au fost năvodărenii care s-au prezentat la vot la alegerile locale, iar condiţiile ca cei care au câştigat să intre în posesia premiilor au fost cât se poate de simple. Atunci când şi-au auzit numărul strigat, trebuiau să urce pe scena cu biletul cu numărul corespunzător şi cu buletinul de identitate.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Indemnizaţia de 4.950 lei pe lună Au fost numiți administratorii provizorii pentru Consiliul de Administraţie al SC Termica Distribuţie Năvodari SRL

24 Apr 2024 363

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 541

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 887

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 805

Anunț pierdere fișă anexă

22 Apr 2024 265

Accident rutier în zona Taberei Năvodari! Două autoturisme, implicate (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 798

Cumpărări directe Constanța Romtara Pest SRL, contract de 50.000 de euro cu Primăria Năvodari pentru dezinsecție aeriană (DOCUMENT)

21 Apr 2024 467

Tribunalul Constanța a anulat autorizaţia de construire, emisă de Primăria Năvodari pentru societatea MCG Private Residence SRL

21 Apr 2024 4563

Justiție Constanța Decizie definitivă a instanței în procesul prin care Termica Distribuție Năvodari SRL vrea să scape de o amendă primită de la Garda de Mediu

20 Apr 2024 399

Intervenții ale polițiștilor în Năvodari, județul Constanța. Au fost aplicate amenzi de 6.000 de lei

19 Apr 2024 406

Cumpărări directe Constanța Cât plătește Primăria Năvodari pentru cosit zone verzi adiacente căilor publice (DOCUMENT)

19 Apr 2024 464

Investitorul CN APM Constanța a solicitat evaluarea impactului asupra mediului Dezbatere publică la APM Constanța pentru proiectul privind realizarea unui cheu în Portul Midia

18 Apr 2024 454

Cumpărări directe Constanța Lucris Servcom SRL se ocupă de instalarea luminițelor de Paște în Năvodari (DOCUMENT)

18 Apr 2024 413

LIVE TEXT - Constanța Se lansează OMD Mamaia Nord Năvodari! Cum se pregătesc pentru sezonul estival 2024? (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 830

Matei Nicolae, fostul primar din Năvodari, solicită reabilitarea judecătorească! Dosarul, la Curtea de Apel Constanța

16 Apr 2024 647