Tudorel Chesoi PNŢCD Constanţa adună candidaţii respinşi de USL

Chesoi_Tudorel_Chesoi.jpgPrimarii PNŢCD Constanţa se vor regăsi pe listele alegerilor locale care bat la uşă. „Cele 37 de organizaţii locale ale partidului vor pregăti listele cu propunerile pentru viitoarele alegeri locale. Primarii PNŢCD Constanţa: Marius Berbec, din Vulturul şi Hristu Cati, din Cogealac se vor regăsi pe liste. Singura condiţie este ca Hristu Cati să-şi rezolve toate problemele pe care le-a avut", a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, Tudorel Chesoi, preşedintele PNŢCD Constanţa.

Chesoi_conferinta.jpgDe asemenea, acesta a mai spus că PNŢCD este deschis membrilor din alte partide, care nu se vor regăsi pe listele USL. „Deoarece USL va avea câte un singur candidat, o parte dintre ei nu se vor regăsi pe listele electorale. De aceea, mulţi dintre cei care vor dori să candideze vor veni la noi", a explicat preşedintele PNŢCD Constanţa. Ţărăniştii speră să ajungă în Parlament. „În câteva luni, PNŢCD va ajunge în Parlament. Timp de 12 ani, am fost înlăturaţi din Parlament prin mijloace neortodoxe. Dar a venit momentul ca, după o lungă perioadă de ignorare din partea celorlalte partide, să avem un cuvânt de spus în Parlamentul României", a mai spus Tudorel Chesoi.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

bebi

11 Aug, 2011 23:46

gunoaie la pnt si alte gunoaie la usle= douagunoaie

redivivus

11 Aug, 2011 23:39

PNTCD este compromis la Constanta prin persoana lui chesoi.Sunt aberatii cele spuse.Din lipsa de ocupatii tine conferinte desarte.Cred ca are insolatie.Stim cu ce se ocupa acesta.Din punct de vedere piramidal partidul pe care il reprezinta este ultimul.Presedinte nu se stie cine este.Cum saaleaga lumea asa ceva in parlament?Nu ajunge cate nenorociri avem? La fier vechi cu voi.

Articole asemanatoare

Șase primari din județul Constanța vor candida din partea PSD la alegerile din 9 iunie!

03 Mar 2024 2176

Iată lista candidaţilor „naţional-democraţi“ pentru consiliile locale din judeţul Constanţa! (document)

31 May 2016 3772

Cine sunt candidaţii pe care PNŢCD îi vede în fotoliul de primar în 12 localităţi din judeţul Constanţa (document)

30 May 2016 2566

Cu cine vrea PNCŢD să câştige consiliile locale Cine sunt „ţărăniştii“ judeţului Constanţa (document)

30 May 2016 3580

Colaborare atipică între PNŢCD-PRU şi PND Constanţa Alianţă… pentru mandatele de primari (galerie foto)

11 Feb 2016 3224