Un consilier local de la PSD acuză Direcția de Asistență Socială a Primăriei Constanța că-i sabotează proiectele!

Consilierul local PSD Constanța, Costin Răsăuțeanu acuză conducerea Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei de sabotaj.

„Au trecut deja aproximativ trei luni de când am depus proiectul de hotărâre privind înființarea celor PATRU Centre de Asistență Medicală și Recuperare pentru Seniori. Am solicitat primarului și aparatului executiv să introducă cât mai repede pe ordinea de zi a consiliului local acest proiect mult așteptat de părinții, bunicii și străbunicii noștri.
 
Am reușit în luna ianuarie, prin amendamentul grupului PSD, să includem în planul anual privind serviciile sociale, înființarea a patru celorCentre de Asistență medicală și recuperare pentru seniori.

Sabotarea, nepunerea în aplicare a hotărârilor votate în consiliul local sau neintroducerea pe ordinea de zi a proiectelor depuse de consilierii locali reprezintă o încălcare flagrantă a legii.
 
Direcția Generală de Asistență Socială, instituție aflată în subordinea Consiliului Local, trebuie să știe că este obligată de lege să execute întocmai și să pună în aplicare legile locale votate de către consilierii locali.
 
Orice refuz înseamnă încălcarea legii și nerespectarea atribuțiilor de serviciu, dar și sfidarea constănțenilor în slujba cărora trebuie să fie. Constat cu regret că cei care conduc vremelnic această instituție (DGAS) nu își înțeleg rolul și anume, acela de a fi în slujba oamenilor, de a fi în slujba constănțenilor, de a empatiza și de a pune umărul la îmbunătățirea și la asigurarea implementării programelor adoptate de către Consiliulul Local", susține Costin Răsăuțeanu într-o postare pe o rețea de socializare.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Costin Răsăuțeanu „Dacă vrem să mai salvăm ceva, trebuie să desființăm taxa de parcare pe perioada sezonului în stațiunea Mamaia“

16 Jul 2022 3315

Consilierul local Costin Răsăuțeanu, în doliu. Mama lui s-a stins din viață

29 May 2022 1526

Constănțeanul supărat. Jecmănirea locuitorilor și alungarea turiștilor trebuie să înceteze urgent! PSD a depus un proiect pentru modificarea Regulamentului parcărilor

18 May 2022 2276

Costin Răsăuțeanu Activitatea economică nu poate fi condiționată și anulată de o interpretare eronată a unor „minți luminate”

12 May 2022 2610

LIVE TEXT. Ședința a început! Consiliul local al municipiului Constanţa, convocat în şedinţă ordinară. Ce proiecte se află pe listă

29 Apr 2022 1336

Un fost viceprimar PSD al municipiului Constanța și doi consilieri locali PNL și-au depus raportul de activitate (DOCUMENTE)

09 Feb 2022 1723

ZIUA LIVE. Consilierii locali PSD nu vor vota majorarea prețului gigacaloriei. Prețul propus de Vergil Chițac este de 1.034 lei

29 Sep 2021 2939

ZIUA LIVE „Bebe Trusou”, un pachet cu produse de calitate pentru nou-născuţii din Constanța

28 Sep 2021 1842

ZIUA LIVE Consilierul local municipal PSD, Costin Răsăuțeanu, despre prețul gigacaloriei

28 Sep 2021 1248

Schimbări la PSD Constanța. George Vișan a demisionat din funcția de președinte al organizației municipale

25 Mar 2021 3730

#alegeriparlamentare Costin Răsăuțeanu, candidat PSD la Camera Deputaților, vine la ZIUA Electorală

28 Nov 2020 2104

Costin Răsăuțeanu „Misiunea de viceprimar m-a onorat și m-a făcut să-mi iubesc și mai mult orașul”

05 Oct 2020 2862

#alegerilocale2020 Costin Răsăuțeanu, candidat din partea PSD pentru CLM Constanța - “Ca om de stânga, întotdeauna voi sprijini întreprinzătorii mici și mijlocii să se dezvolte”

23 Sep 2020 1698

#alegerilocale2020 Costin Răsăuțeanu, candidat din partea PSD pentru CLM Constanța - “Social-democrația nu înseamnă comunism. Modele de succes precum în Norvegia, Suedia sau Danemarca dau rezultate”

15 Sep 2020 2630

Comandantul detașamentului Forțelor Aeriene Regale Canadiene, vizită la Primăria Constanța

10 Sep 2020 1391