Un consilier USR îi cere city-manager-ului municipiului Constanța să părăsească Primăria. „Ovanesian s-a descalificat complet atunci când a afirmat că nu pricepe problemele vitale ale orașului”

  • Mihai Ochiuleț îi transmite city-managerului municipiului Constanța să părăsească primăria municipiului Constanța, după ce aceasta a recunoscut public că este depășită de problemele orașului
  • Nnu este pentru prima dată când USR PLUS cer demisia city managerului
  • Imediat după incendiul produs în secția de ATI la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase care a condus la decesul mai multor pacienți, consilierii USR Constanța au postat un mesaj pe pagina de Facebook prin care solicitau demisia Feliciei Ovanesian din funcția de city manager al municipiului Constanța


Consilierul local municipal de la USR PLUS, Mihai Ochiuleț îi transmite city-managerului municipiului Constanța să părăsească primăria municipiului Constanța, după ce aceasta a recunoscut public că este depășită de problemele orașului.


„După un an de tăcere asurzitoare, presărată cu postări agresive, aroganță cât cuprinde și o activitate febrilă caracterizată prin nimic, Felicia Ovanesian, city-manager-ul municipiului Constanța a grăit...(...).

Am așteptat cu sufletul la gură să ne spună la ce a muncit în acest an, cum și-a sacrificat zile și nopți pentru binele orașului, cum a corectat neajunsurile trecutului, dar mai ales cât de bine sună viitorul tuturor în Constanța Altfel.

Dar ce să vezi? În loc de implementarea metodică și planificată a promisiunilor din campanie și a unei strategii coerente de viitor, am aflat că este "dezastru, calamitate, Primăria este în pragul prăbușirii", că nu are "capacitatea de a conduce o Primărie", că nu înțelege aspecte vitale din viața orașului, precum termia, și multe alte vești "excepționale" menite să le confirme constănțenilor că au făcut o alegere bună în anul 2020 iar investitorilor că treaba merge și cetatea duduie.

Toate aceste declarații aveau un sens imediat după preluarea mandatului, adică în noiembrie 2020; acum, după an pare mai mult o lamentare cauzată de propria neputință decât de moștenirea trecutului. Nimeni nu spune, nimeni nu poate susține că administrația PSD nu a lăsat urme adânci în viața cetății noastre, dar să te smiorcăi la un an de la alegeri și să ascunzi nimicul pe care l-ai făcut în spatele grelei moșteniri este totuși cam mult.

Din punctul meu de vedere, și o spun cu toată răspunderea, Felicia Ovanesian s-a descalificat complet atunci când a afirmat că nu are capacitatea de a conduce o Primărie și că nu pricepe problemele vitale ale orașului. Constanța nu are nevoie de astfel de oameni, Constanța are nevoie de profesioniști capabili să rezolve și nu să se smiorcăie.

Sunt convins că relația dintre USR și primarul Vergil Chițac ar fi mult mai bună iar orașului i-ar fi mult mai bine fără Felicia Ovanesian în Primărie”, susține consilierul local Mihai Ochiuleț.
De altfel, nu este pentru prima dată când USR PLUS cer demisia city managerului Ovanesian.


Imediat după incediul produs în secția de ATI de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase care a condus la decesul mai multor pacienți, consilierii USR Constanța au postat un mesaj pe pagina de Facebook prin care solicitau demisia Feliciei Ovanesian din funcția de city manager al municipiului Constanța.


În plus, au mai cerut public punerea la dispoziția consilierilor a rapoartelor de evaluare și activitate a fostului manager al Spitalului de Boli Infecțioase, Stela Halichidis.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Consilierii USR Constanța au solicitat demisia City Managerului Municipiului Constanța, Felicia Ovanesian

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A lucrat în Primăria Constanța. Chițac i-a restructurat postul. Luminița Beca a fost desemnată consilierul de etică al Consiliului Județean Constanța(DOCUMENTE)

03 Dec 2021 1364

Ce pași a întreprins Instituția Prefectului la solicitarea USR Constanța de organizare a unui referendum pentru demiterea primarului din Agigea

02 Dec 2021 845

Viitorul Teatru pentru Copii și Tineret Constanța a ajuns la faza elaborării documentațiilor tehnice. Un SRL din Iași se va ocupa de obținerea avizelor

01 Dec 2021 726

În ce condiții pot beneficia constănțenii aflați în nevoie, de servicii de îngrijire la domiciliu

01 Dec 2021 731

Un nou Regulament va intra în vigoare. Din ce vrea să mai facă bani administrația Chițac? (DOCUMENTE)

29 Nov 2021 836

Majorări pe linie! Totul despre taxele și impozitele pe care le vor plăti constănțenii în 2022 (DOCUMENTE)

29 Nov 2021 6061

Consilierii locali constănțeni au decis - Dumnezeu preferă spațiile mici. Arhiepiscopia pierde un teren, iar de la 1 ianuarie 2022 plătim 450 de lei pentru gigacalorie!

27 Nov 2021 1328

De la 1 ianuarie 2022, constănțenii vor plăti 450 de lei pentru gigacalorie. În schimb, locatarii din Henri Coandă primesc ajutoare pentru încălzirea locuinței (documente)

22 Nov 2021 2475

Ședință de Consiliu Local. Chițac forțează din nou revocarea PUZ Mamaia și PUZ Palazu Mare (documente)

22 Nov 2021 772

Spațiu verde sau viitoarea parcare supraetajată? Arhiepiscopia Tomisului pierde o parte din terenul din parcul de la Casa de Cultură! (documente)

22 Nov 2021 2427

Primăria Constanța solicită Guvernului dreptul de administrare pentru patru baze sportive din oraș. Ce planuri au cu ele? (documente)

22 Nov 2021 783

Se modifică Legea privind amenajarea teritoriului şi urbanismul. Arhitecții avertizează că noua formă va duce la dezvoltare haotică, în favoarea investitorilor privați

17 Nov 2021 1157

Un nou șantier în oraș. Încep lucrările de reconfigurare pe bulevardul 1 Mai și Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța

17 Nov 2021 7839

Raportul de activitate al consilierului local PNL Teodor Popa la un an de mandat (documente)

16 Nov 2021 778

PUZ-ul inițiat de VMB Lux-Sonor SRL, pe ordinea de zi a Comisiei Tehnice de Urbanism și amenajarea teritoriului

15 Nov 2021 901