Administratie locala

Unitate medicală suport în lupta COVID-19 Personalul medical și de specialitate din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța va primi stimulente (documente)

  • Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință ordinară în data de 27 august 2020, ora 13.00

  • Aleșii județeni vor aproba acordarea unor stimulente financiare pentru personalul medical și de specialitate din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța

  • Acordarea stimulentelor financiare se va face de către managerul spitalului în baza unui Regulament propriu propus de Comitetul Director și aprobat de Consiliul de Administrație al spitalului

  • În luna martie a.c., Spitalul de Pneumoftiziologie Constanța a intrat în dispozitiv, în contextul pandemiei generate de COVID-19, în calitate de unitate medicală suport

 
Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință ordinară în data de 27 august 2020, ora 13.00. Ședința se va desfășura în sistem videoconferință.
Aleșii județeni au de aprobat acordarea unor stimulente financiare pentru personalul medical și de specialitate din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, în limita bugetului aprobat.
Acordarea stimulentelor financiare se va face de către managerul spitalului în baza unui Regulament propriu propus de Comitetul Director și aprobat de Consiliul de Administrație al spitalului.
Managerul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța va duce la îndeplinire prevederile prezenței hotărâri.
În proiectul de hotărâre privind acordarea unor stimulente financiare lunare personalului medical și de specialitate din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, vezi secțiunea “documente”.
Stimulente financiare lunare în limita a două salarii minime brute pe țară în baza hotărârii autorităților deliberative ale autorităților administrației publice locale în limită bugetului aprobat, la propunerea managerului spitalului.
Suma va fi suportată din bugetul autorității locale, în limita bugetului aprobat.
Nominalizarea personalului beneficiar se va face de către Comitetului Director în baza unui Regulament propriu și aprobata de Consiliul de Administrație al instituției sanitare.
În luna martie a.c., Spitalul de Pneumoftiziologie Constanța a intrat în dispozitiv, în contextul pandemiei generate de COVID-19, în calitate de unitate medicală suport.
 

Citește și:

Unde sunt cazate cadrele medicale din Constanța aflate în prima linie în lupta cu SARS Cov-2 (documente)

Fonduri suplimentare pentru unitățile medicale din subordinea CJC. Spitalul de Pneumoftiziologie Constanța intră în dispozitiv, în contextul pandemiei generate de COVID-19


 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Concursuri cu dedicație. Pe ultima sută de metri, colaboratorii lui Țuțuianu dau examene să rămână în Consiliul Județean Constanța (documente)

26 Oct 2020 3048

Funcționarii publici din Primăria Constanța, trimiși în judecată în dosarul ''Riviera Residence", vor fi suspendați din funcție. Unii nu mai lucrează în instituție

23 Oct 2020 3274

Concursul pentru desemnarea managerului Centrului Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" va fi anulat (documente)

22 Oct 2020 1189

Consiliul Județean Constanța se va constitui la sfârșitul lunii. PNL ar putea păstra și funcțiile de vicepreședinți

21 Oct 2020 2209

Achizițiile și concursurile organizate în ultima parte din mandatul lui Țuțuianu la coducerea CJ Constanța, sub semnul întrebării! Nu au aviz juridic și ar putea fi anulate

20 Oct 2020 2587

Vergil Chițac “Povara recunoștinței sau cum își recompensează domnul Făgădău, până în ultimul moment, clientela din bani publici”

19 Oct 2020 2910

Constănțenii pot veni cu observații în fiecare etapă de realizare a Planului Urbanistic General al municipiului Constanța

17 Oct 2020 890

Cine vrea să fie director la Centrul Cultural Judetean Constanța "Teodor T. Burada". Concurs de proiecte de management (documente)

17 Oct 2020 2798

Începe plata indemnizațiilor membrilor birourilor electorale ale secțiilor de votare din municipiul Constanța

15 Oct 2020 659

Primăria cumpără servicii de consultanţă pentru proiectul de reabilitare a zonei centrale a municipiului Constanța

13 Oct 2020 798

Barometru urban. Calitatea vieții în Constanța este în medie de nota 7

12 Oct 2020 1345

Directorul AFIR, liberalul Dorin Opreanu în cărți pentru postul de administrator public al județului Constanța

10 Oct 2020 2899

Făgădău lasă primăria Constanța digitalizată. Platformă pentru certificate de urbanism și autorizații de construire

01 Oct 2020 2186

Arhitectul șef al Primăriei Constanța, Radu Vânturache despre storymap-ul dedicat documentației de urbanism Plan Urbanistic General al municipiului

30 Sep 2020 2183

Se depun cererile pentru permisele de călătorie gratuite valabile pentru anul 2021

28 Sep 2020 1626