Urmează o nouă licitație pentru contractul de transport judeţean pe lotul 3, anulat inclusiv de instanțele de judecată (DOCUMENT)

  • Lotul 3 cuprinde 6 trasee
  • Lotul a fost anulat, după ce s-a parcurs întreaga procedură, inclusiv în instanțele de judecată, după de unul dintre competitori a fost descalificat din primele faze ale licitației
  •  Având în vedere faptul că la nivelul Consiliului Județean Constanța procedura de licitație deschisă organizată pentru delegarea gestiunii serviciilor publice de transport județean de persoane prin curse regulate în raza administrativ-teritorială a județului Constanța a fost finalizată, fiind atribuite 7 loturi din totalul de 8 loturi, se impune organizarea unei noi procedurii de atribuire pentru Lot 3 - Grupa 3 și este necesară actualizarea documentației de atribuire
  • Persoanele interesate pot transmite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, la adresa de e-mail transporturi@cjc.ro

 
Consiliul Județean Constanța a lansat în procedură de transparență decizională proiectul de hotărâre nr.65/10.03.2023 privind aprobarea documentației de atribuire a contractului de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane prin curse regulate în județul Constanța - Lot 3: Grupa 03.

Lotul 3 cuprinde 6 trasee:

Traseu 012 Constanța-Murfatlar- Poarta Albă; Traseu 013 Constanța-Cobadin-Fântâna Mare; Traseu 014 Constanța-Deleni-Dunăreni; Traseu 015 Constanța-Adamclisi-Viile; Traseu 016, Constanța-Dobromir-Oltina; Traseu 017 Constanța- Adamclisi-Ostrov Vamă.

Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de transport de persoane în aria teritorială de competență a județului Constanța a fost lansat în procedură de licitație la fel ca de altfel toate celelalte de către Consiliul Județean Constanța pe 13.01.2022.

Pentru lotul 3 au depus oferte la momentul respectiv oferte: Marcon Star, Nordiana – Nis, Grup Atyc SRL și Metropolitan SRL.

Lotul a fost anulat, după ce s-a parcurs întreaga procedură, inclusiv în instanțele de judecată, după de unul dintre competitori a fost descalificat din primele faze ale licitației.

Imediat după descalificarea companiei Marcon Star, președintele CJC, Mihai Lupu afirma pentru ZIUA de Constanța că decizia aparține exclusiv Comisiei de evaluare, deoarece societatea își propunea să deservească traseele de pe lotul 3 cu mașini închiriate, iar principala condiție pentru a participa la licitație era deținerea de autoturisme propria.
  

Având în vedere faptul că la nivelul Consiliului Județean Constanța procedura de licitație deschisă organizată pentru delegarea gestiunii serviciilor publice de transport județean de persoane prin curse regulate în raza administrativ-teritorială a județului Constanța a fost finalizată, fiind atribuite 7 loturi din totalul de 8 loturi câte au făcut obiectul procedurii (51 de trasee din totalul de 57), se impune organizarea unei noi procedurii de atribuire pentru Lot 3 - Grupa 3 care nu a fost atribuit, lot pentru care este necesară actualizarea documentației de atribuire, vezi secțiunea „documente”.
 
Persoanele interesate pot transmite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, la adresa de e-mail transporturi@cjc.ro sau pe adresa poștală Constanța, Bulevardul Tomis, nr. 51, cam. 354.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Contestația pentru Lotul 3 din cadrul licitației pentru transportul public din județul Constanța a ajuns în atenția magistraților de la Curtea de Apel Constanța

Societatea Marcon Star controlată de familia Butnaru, descalificată de Comisia de atribuire a serviciilor de transport de persoane în județul Constanța. Procedura pentru lotul III va fi reluată

Marcon Star SRL pierde definitiv procesul pentru atribuirea contractelor de delegare a serviciului de transport persoane în județul Constanța!

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Tuzla, județul Constanța, contract important ce vizează achizițiile publice

29 Sep 2023 588

Primăria Constanța are o nouă organigramă. Cine sunt directorii, șefii de servicii și de birouri din echipa primarului Chițac? (DOCUMENT)

26 Sep 2023 4850

Ce vrăji mai face administrația Chițac? Fundația Gaudeamus funcționează într-un sediu cu contract expirat! Imobilul va fi preluat de Primăria Constanța și probabil scos la licitație (DOCUMENTE)

25 Sep 2023 1927

Noi repartiții de locuințe din patrimoniul Administrația Fondului Imobiliar SRL O angajată a instituției primește o casă în centrul Constanței! Chiriași cu cereri depuse chiar în urmă cu câteva luni (DOCUMENTE + GALERIE FOTO)

24 Sep 2023 2352

Parcarea supraetajată de la Casa de Cultură, în aer Proprietarii din blocurile situate în zonă și-au exprimat dezacordul cu privire la proiectul Primăriei Constanța (DOCUMENT)

12 Sep 2023 3183

Știri Constanța Vicepreședinte Consiliul Județean, Stelian Gima și-a depus raportul de activitate (DOCUMENT)

10 Sep 2023 1765

Știri Constanța Au fost desemnați experții cooptați pentru atribuirea contractului de gestiune a serviciului public de transport judeţean pentru lotul 3 (DOCUMENT)

08 Sep 2023 1049

În urma reoganizării vor avea loc testări profesionale Primăria Constanța are o nouă organigramă! De când intră în vigoare? (DOCUMENTE)

06 Sep 2023 3881

Președintele CJ Constanța și-a numit reprezentantul în Asociația ITI Delta Dunării (DOCUMENT)

03 Sep 2023 2923

Proiectul a fost aprobat de Consiliul Local Municipal Constănțenii vor plăti taxe și impozite mai mari în 2024 (DOCUMENT)

31 Aug 2023 1920

Pentru ce vor fi folosiți banii Cu cine a bătut palma Primăria Constanța pentru împrumutul de peste 51 de milioane de euro?

30 Aug 2023 2603

Femeie de afaceri în privat, funcționar public în timpul programului. Cine este repezentantul președintelui CJC în CA-ul Centrului „Maria Montessori” din Constanța (DOCUMENTE)

29 Aug 2023 7228

Licitații Constanța Documentația pentru înființarea centrelor de colectare prin aport voluntar din municipiu va fi elaborată de o firmă din București(DOCUMENT)

28 Aug 2023 716

Știri din Constanța Consilierul județean Gheorghe Donțu, mandat de patru ani în Consiliul de Administrație al Casei de Asigurări de Sănătate (DOCUMENT)

27 Aug 2023 3192

Știri din Constanța Mai sunt 10 zile până la termenul anunțat de Mooz Services pentru finalizarea lucrărilor de pe Ștefan cel Mare. Cum arată șantierul (GALERIE FOTO+ VIDEO)

20 Aug 2023 8004