Administratie locala

Zeci de cluburi de dans sportiv din România intră în competiţie A doua ediţie a Cupei Ovidiu la dans sportiv, în luna iunie

Primăria Oraşului Ovidiu, în colaborare cu Federaţia Română de Dans Sportiv şi Clubul de Dans Sportiv „Dance World Constanţa”, organizează cea de-a doua ediţie a Cupei Ovidiu la dans sportiv.
 
Evenimentul, ajuns la cea de-a doua ediţie anul acesta, va avea loc pe data de 8 iunie, în Sala de Sport a Clubului Orăşenesc Ovidiu. Concursul este structurat pe mai multe categorii de vârstă şi clase de dans sportiv, începând cu vârsta de 4 ani şi terminând cu seniorii de 35 de ani. La concurs sunt invitate să participe toate cluburile de dans sportiv din România. Înscrierile se fac până pe data de 6 iunie.
 
Concurenţii vor fi arbitraţi de cei 20 de arbitri de nivel naţional şi internaţional din Constanţa, Bucureşti, Craiova, Satu Mare, Brăila, Galaţi, Piteşti. Dansatorii vor fi premiaţi cu medalii, cupe şi diplome, la care se vor adăuga şi premiile sponsorilor.
 
Directorul concursului este Otto Varga, preşedintele juriul - Justin Istrate, observator federal - Costin Mihaiu. Arbitrii competiţiei sunt: Dan Marina, Iulian Ghencea, Florentina Mihaiu, Raluca Ivan, Eugenia Iordache, Valentin Butanche, Adrian Oprea, Iulian Tenie, Galina Uncum, Dan Frumuşanu, Andreea Folea, Adrian Nicoară, Alina Filipescu, Csaba Tibor Toth, Dorel Burgiu, Mănescu Lavinia, Drăgan Cosmina şi Sever Vuap. Secretariat: Adina Răducan şi Cătălin Prundurel. Prezentator - Malania Istrate, DJ şi muzică - Hobby Dance.
 
Evenimentul de anul trecut a adunat, în oraşul Ovidiu, peste cinci sute de sportivi de toate vârstele şi din toată ţara, iar anul acesta organizatorii se aşteaptă la o şi mai mare participare şi la un entuziasm cel puţin la fel de mare precum cel din ediţia de debut.
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Suită de evenimente, organizate de autoritatea publică locală cu prilejul Zilelor Oraşului Ovidiu

23 May 2019 392

Festival de muzică folk Nume celebre vor urca pe scenă, la invitaţia Primăriei Ovidiu

21 May 2019 464

Contract prin achiziţie directă pentru o firmă locală Cât se va aloca de la bugetul Primăriei pentru Ziua Constanţei

21 May 2019 683

Spectacol inedit de cântec popular autentic, la Ovidiu Festivalul Cântecului Popular „Elena Roizen“, la cea de-a XII-a ediţie

18 May 2019 492

Primăria oraşului Ovidiu promovează cultura Spectacolul „Lacul lebedelor“, jucat în aer liber, pe scena debarcaderului de pe lacul Siutghiol

15 May 2019 461

Primăria Ovidiu, dotată cu o autospecială de stins incendii şi o ambulanţă tip B (document)

13 May 2019 470

S-a stabilit cine se va ocupa de reconstituirea şi punerea în circuitul turistic a Castrului roman din oraşul Ovidiu (document)

07 May 2019 881

Ia-ţi permisul de acces în Piaţa Ovidiu din Constanţa. Mai sunt câteva zile şi accesul auto va fi restricționat!

28 Apr 2019 909

Proba scrisă, în luna mai Lista candidaţilor declaraţi admişi la concursul pentru funcţia de inspector în cadrul Primăriei Ovidiu

26 Apr 2019 618

Primăria Constanţa caută parteneri pentru organizarea spectacolelor estivale din Piaţa Ovidiu

25 Apr 2019 539

Primăria Ovidiu susţine sportul Zeci de sportivi, la competiţia oficială la lupte greco-romane „Cupa Ovidiu“ - ediţia I (galerie foto)

08 Apr 2019 537

Bolarzi retractabili în zona peninsulară din Constanţa. Primăria consultă piaţa. Ce sunt aceştia şi cum funcţionează (document)

03 Apr 2019 1914

Ce străzi intră în reabilitare Reamenajarea zonei pietonale din centrul istoric al Constanţei pe mâna unei firme controversate

02 Apr 2019 1255

Primăria orașului Ovidiu, județul Constanța scoate la concurs un post vacant. Ce condiții trebuie îndeplinite

31 Mar 2019 902

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, premiat cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființarea Asociației Orașelor din România (galerie foto)

26 Mar 2019 572