Ce a decis asociatul unic al firmei Cosco Romanian Shipping and Trading

Cosco Europe GMBH, cu sediul în Hamburg, Germania, reprezentată prin Lin Ji, cetăţean chinez, în calitate de asociat unic al societăţii Cosco Romanian Shipping and Trading SRL, cu sediul în Constanţa, bulevardul Mamaia, a luat pe data de 25.06.2018 unele decizii importante.
 
Astfel, a fost modificată durata mandatului administratorului Xiao Zhirong până pe data de 25.06.2023. În funcţia de administratori ai societăţii, până pe data de 25.06.2023, au fost numiţi Wang Songwen, cetăţean chinez - preşedinte al Consiliului de Administraţie; Tian Feng, cetăţean chinez - membru al Consiliului de Administraţie; Li Zhenyu, cetăţean chinez - membru al Consiliului de Administraţie.
 
În urma acestor modificări, societatea va fi administrată de un Consiliu de Administraţie format din 4 membri, numiţi până la data de 25.06.2023, după cum urmează: Wang Songwen - preşedinte; Xiao Zhirong - membru; Tian Feng - membru; Li Zhenyu - membru. De asemenea, a fost introdus un nou alineat la art. 13, alineatul (2) din Actul constitutiv, care va avea următorul conţinut: deciziile asociatului unic Cosco Europe GMBH, persoană juridică germană, cu sediul în Hamburg, Germania, se vor lua prin împuternicitul permanent al acestuia, Wang Songwen, cetăţean chinez, născuta la data de 2.07.1969 în Shanghai, Republica Populară Chineză, care va putea hotărî cum va considera de cuviinţă asupra aspectelor ce ţin de atribuţiile asociatului unic.
 
Societatea este administrată de un Consiliu de Administraţie, format din 4 membri, numiţi de asociatul unic. Membrii Consiliului de Administraţie sunt răspunzători faţă de societate şi faţă de terţi pentru daunele cauzate de neîndeplinirea sau de executarea incorectă a propriilor decizii. În relaţiile cu terţii, societatea este reprezentată de Xiao Zhirong, membru al Consiliului de Administraţie, cu depline puteri, acesta acţionând în concordanţă cu deciziile asociatului unic şi ale Consiliului de Administraţie. Membrii CA pot transmite către terţi dreptul de a reprezenta societatea. 
 
Deciziile Consiliului de Administraţie se aduc la cunoştinţă tuturor membrilor şi se iau cu votul majorităţii acestora. Deciziile Consiliului de Administraţie se vor lua prin vot deschis în cadrul întrunirilor sau prin corespondenţă. Administratorii răspund în faţa societăţii de pagubele rezultând din încăIcarea prevederilor egale sau ale Actului Constitutiv, ca şi pentru pagubele cauzate cu rea-credinţă în administrarea societăţii. În astfel de cazuri, ei pot fi revocaţi prin hotărârea asociatului unic.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Afaceri Constanța Unul dintre administratorii firmei Cosco Romanian Shipping And Trading, revocat din funcție

09 Mar 2024 737

Schimbări în firma Cosco Shipping (Europe) GMBH. Detalii

15 Jul 2022 1157