Echipa de candidaţi PRO România la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019

La alegerile europarlamentare din 26 mai, PRO România propune o listă care îmbină experienţa şi performanţele comisarului european Corina Creţu şi a trei foşti premieri - Victor Ponta, Iurie Leancă şi Mihai Tudose cu ambiţia şi entuziasmul unor tineri precum Geanina Puşcaşu, Gabriela Podaşcă, Ioana Petrescu, Ionela Danciu, Cristian Cosmin sau Mihai Sturzu.
 
„Toţi candidaţii propuşi au performanţe recunoscute în domeniile lor de activitate, cunosc cel puţin o limbă străină, sunt familiarizaţi cu instituţiile europene şi au conexiuni importante pe plan european”, susţin reprezentanţii PRO România.
 
Obiectivul formaţiunii conduse de Victor Ponta este de a trimite în Parlamentul European oameni cu convingeri pro-europene puternice, care să fie o contrapondere la discursul naţionalist şi eurosceptic promovat tot mai intens în ultima perioadă pe scena politică din ţara noastră.
 
Comisarul european Corina Creţu este persoana cu cea mai înaltă funcţie la nivel european care va candida în aceste alegeri. Datorită Corinei Creţu, România a încasat câteva miliarde de euro în ultimii 5 ani pentru dezvoltarea infrastructurii. Tot Corina Creţu este cea care a înaintat o propunere de buget cu 6 miliarde de euro mai mare pentru România pentru perioada 2021-2027.
 
„În acelaşi timp, principala noastră carte de vizită este performanţa guvernării Ponta, care a reparat dezastrul guvernărilor anterioare, a adus creştere economică şi dreptate socială. Realizările din perioada 2012-2015 trebuie reluate de o echipă capabilă să promoveze proiecte coerente care să ducă la servicii sociale de calitate, modernizarea infrastructurii, oportunităţi pentru tineri, respect pentru seniori şi siguranţă pentru toţi cetăţenii. PRO România are încredere că românii vor alege pe 26 mai competenţa şi profesionalismul din dorinţa de a duce ţara noastră pe locul pe care îl merită în Uniunea Europeană”, se arată în programul electoral al formaţiunii.
 
PARTIDUL PRO ROMANIA, MFC: 41190009
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Corina Creţu (PRO România) - „Gradul de absorbţie a fondurilor europene de către România pentru perioada 2014-2020 este de 20%“

13 May 2019 1677

Victor Ponta susţine că PSD are obligaţia de a da un guvern mai bun pentru România. Ce spune despre o revenire în PSD

28 May 2018 1819

Coaliția de guvernare formată din PSD și ALDE a pierdut majoritatea în Camera Deputaților. Ce s-a întâmplat

27 May 2018 3145

UPDATE Declarații de ultimă oră. LIVE TEXTDeputatul Mircea Dobre, fost ministru al Turismului, se alătură proiectului politic Pro România a lui Victor Ponta (galerie foto)

23 May 2018 3702

Fondatorul partidului ProRomania, Victor Ponta vine astăzi la Constanța.Va susține o conferință de presă

23 May 2018 2166