Europarlamentarul Marian-Jean Marinescu, prezent la Constanţa. Liberalul a vorbit despre dublul standard

Europarlamentarul Marian-Jean Marinescu a fost prezent ieri, 15 mai, la Constanţa, unde, alături de Bogdan Huţucă, a susţinut o conferinţă de presă, cu prilejul alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019.
 
Astfel, europarlamentarul a atins mai multe puncte sensibile, cum ar fi absorbţia fondurilor europene, infrastructura, proiecte nerealizate, preşedinţia rotativă, dar şi dublul standard. Un alt subiect a fost legat de construirea de spitale regionale. Marinescu, aflat pe locul zece pe lista liberalilor, a spus că nu este adevărat că ar exista cereri de finanţare trimise la Uniunea Europeană pentru construirea vreunui spital regional în România, aşa cum declarau actualii politicieni. De asemenea, niciun proiect de infrastructură din actualul POIM nu a fost înaintat cu cerere pentru a finanţat.
 
Despre dublul standard, un subiect intens discutat în presă, chiar şi de către liderul social-democrat Liviu Dragnea, acesta are o cu totul altă viziune. „Toată discuţia a plecat de la o declaraţie scrisă de acum 6 ani, unde am fost coautor. Am cerut să vedem ce se întâmplă cu acest dublu standard. Am dorit să nu mai avem produse cu etichete aproape identice, dar cu conţinut cu totul diferit pe raft. În Parlamentul European, s-a introdus într-o directivă mai veche acest dublu standard ca practică comercială înşelătoare, însă nu a fost trecut în anexă ca practică incorectă, pentru a fi complet interzisă”, a spus Marian-Jean Marinescu. Liberalii au depus amendament, dar social-democraţii nu au fost de acord, a adăugat europarlamentarul.
 
Material comandat de Partidul Naţional Liberal, cod mandatar financiar 41190007.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegerile europarlamentare 2019 Iată lista celor 32 de aleși care ne vor reprezenta în Parlamentul European

27 May 2019 3213

PNL şi-a anunţat candidaţii pentru alegerile europarlamentare

15 Mar 2019 1952

Gigi Chiru vrea să le arate Portul lui Blaga şi Stolojan de la statuia lui Anghel Saligny

14 May 2014 2430

Vasile Blaga, liderul PDL, şi candidaţii partidului la europarlamentare vor fi prezenţi la Constanţa pe 14 şi 15 mai

12 May 2014 1892