#alegerilocale2020 Au depus candidaturile la Biroul Electoral. Chițac și Lupu, oficial în competiția pentru Consiliul Județean și Primăria Constanța

  • PNL Constanța a depus candidaturile reprezentanților care intră în competiția electorală din 27 septembrie
  • Candidatul pentru Primăria Constanța este Vergil Chițac iar Mihai Lupu, candidează pentru  Consiliul Județean Constanța
  • Tot ieri au fost depuse și  listele de consilieri locali municipali și județeni

 
PNL Constanța a depus candidaturile reprezentanților care intră în competiția electorală din 27 septembrie - candidatul pentru Primăria Constanța, Vergil Chițac, respectiv Mihai Lupu, candidatul PNL pentru  Consiliul Județean Constanța împreună cu listele de consilieri locali municipali și județeni.
Cu această ocazie, președintele Partidului Național Liberal Constanța, deputatul Bogdan Huțucă și cei doi candidați au susținut o conferință de presă.
“Astăzi aducem în fața constănțenilor doi profesioniști, Mihai Lupu și Vergil Chițac, doi lideri capabili să mobilizeze echipe profesioniste, doi lideri care fac strategii pentru Constanța. Dorim să facem o campanie în care să fie vorba despre oameni, să le arătăm viziunea noastră despre Constanța. Dorim să dezbatem cu constănțenii tot ce înseamnă programe de dezvoltare locală. Nu dorim să intrăm în polemică cu nimeni.
Consider că se poate și în Constanța. Ne pasă să avem o administrație de nota 10, atât la CJ, cât și la municipiul Constanța”, a spus președintele PNL, Bogdan Huțucă.
„Doresc să le mulțumesc celor 29 de mii de oameni, care au susținut candidatura lui Mihai Lupu la Consiliul Județean Constanța, doresc să le mulțumesc celor 9.200 de constănțeni care au susținut candidatura lui Vergil Chițac la funcția de primar al municipiului Constanța. În ultimele două săptămâni am avut echipe plasate peste tot în teritoriu și de acolo ne-a venit un feedback puternic, oamenii au așteptări înalte, oamenii își doresc ca profesionalismul, ca implicarea, ca experiența să fie numitor comun la guvernarea locală, care începe din 27 septembrie. PNL a demonstrat anul trecut că s-a implicat total în lupta anti PSD și a făcut să deblocheze zona de dezvoltare economică. PNL s-a implicat în guvernare în condițiile în care foarte puțini oameni ne girau și foarte mulți considerau că este o misiune imposibilă. PNL a luat decizii foarte importante într-o perioadă foarte grea, fără să țină cont de calcule politice. PNL a fost un avanpost de stabilitate într-o perioadă de pandemie și de criză economică. A demonstrat că se poate, că în politică poate fi vor de responsabilitate, de profesionalism sau de apropiere de oameni. PNL s-a luptat să creeze locuri de muncă, să atragă acele fonduri necesare pentru dezvoltare și să creeze un culoar de accelerare pentru IMM-uri. Aceasta este viziunea noastră și pentru Constanța. Astăzi aducem în fața constănțenilor doi profesioniști, Mihai Lupu și Vergil Chițac, doi lideri capabili să mobilizeze echipe profesioniste, doi lideri care fac strategii pentru Constanța. Dorim să facem o campanie în care să fie vorba despre oameni, să le arătăm viziunea noastră despre Constanța. Dorim să dezbatem cu constănțenii tot ce înseamnă programke de dezvoltare locală. Nu dorim să intrăm în polemică cu nimeni… Consider că se poate și în Constanța. Ne pasă să avem o administrație de nota 10, atât la CJ, cât și la municipiul Constanța.“, a mai precizat liderul liberal.

“Constanța nu are nevoie doar de o schimbare, ci de o transformare totală, aș spune istorică”

 
La rândul său, Vergil Chițac a făcut declarații din postura oficială de candidat al PNL la primăria Constanța:„Este povestea politică a PNL, care încearcă să scoată Constanța din ghearele mafiei PSD-iste, care a sugrumat-o de 20 de ani. Constanța este un oraș în care economia s-a dus în jos, oamenii trăiesc din ce în ce mai prost. Toate standardele de calitate ale serviciilor din Constanța sunt la pământ. Constanța nu are nevoie doar de o schimbare, ci de o transformare totală, aș spune istorică, în toate aspectele”.
 

“Nimănui nu i-a păsat că avem școli cu toaletele în curte”

 
 
Mihai Lupu, candidatul PNL pentru Consiliul Județean le-a mulțumit celor 29.000 de locuitori ai județului care au semnat pentru susținerea candidaturii sale.
“Gândiți-vă cam câtă lume spune „gata, s-a terminat o epocă de 20 de ani de înapoiere, fără spitale, fără școli, să perspectiva tinerilor. Nimănui nu i-a păsat că avem școli cu toaletele în curte. Încă avem oameni care trăiesc la limita sărăciei, nimeni nu s-a gândit la sănătatea bătrânilor. Pe indicele de competitivitate, pe zona de dezvoltate, regiunea de sud-est, inclusiv județul Constanța, este pe penultimul loc. Banca Mondială ne spune că județul Constanța este pe locul 11 în ceea ce privește PIB-ul. Constanța cu atâtea bogății a fost bătaia de joc a PSD, a unei găști care a virusat acest județ. Acest PSD vine acum și ne spune că mai vrea patru ani. Ajunge. Noi trebuie să aducem schimbarea, iar PNL poate să aducă acces lucru“ - a declarat Mihai Lupu.
Lupu le-a mulțumit și reprezentanților UDTTMR pentru că au ales să vină alături de PNL în aceste alegeri. “Vreau să le mulțumesc și colegilor musulmani pentru că au ales să vină alături de noi, au ales să nu mai fie mințiți. După alegeri, vom crea departamentul pentru cele 19 minorități din județ la nivelul CJC”, a conchis Lupu, care a mai anunțat că ușa lui va fi deschisă pentru toți locuitorii județului.

Citește și:

#alegerilocale2020 PNL Constanța depune candidaturile pentru alegerile locale la Biroul Electoral Județean (LIVE TEXT + VIDEO)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegerilocale2020 Document oficial! Câte voturi au strâns candidații la Consiliul Județean Constanța

01 Oct 2020 3351

#alegerilocale2020 Județul Tulcea - lista completă a primarilor. Unde au ales o femeie la conducerea comunității

01 Oct 2020 4296

Când își vor prelua mandatele câștigătorii alegerilor locale de duminică? Procedura pentru primar, președinte CJ, aleși locali și județeni

01 Oct 2020 4324

#alegerilocale2020 Încep negocierile pentru formarea unei majorități la nivelul Consiliului Județean Constanța. Cum vor fi repartizate mandatele în urma votului din 27 septembrie

30 Sep 2020 4153

#alegerilocale2020 Doar trei formațiuni politice intră în Consiliul Local Municipal Constanța. PNL a anunțat că vrea să formeze majoritatea cu USR PLUS

30 Sep 2020 4707

#alegerilocale2020 Echipele USR PLUS din Consiliul Local și Județean vor depune eforturi ca proiectele votate de constănțeni să fie puse în practică

29 Sep 2020 1987

#alegerilocale2020 S-a creat un brand anti PSD. PNL Constanța spune un NU hotărât social-democraților atât în Consiliul Local cât și la Consiliul Județean

29 Sep 2020 4666

LIVE TEXT #alegerilocale2020 Conferința de presă la PNL Constanța, după câștigarea alegerilor locale

28 Sep 2020 3575

#alegerilocale2020 IPJ Constanța, dosare penale pentru infracțiuni electorale

28 Sep 2020 2568

#alegerilocale2020 Stelian Ion și Remus Negoi (USR), în conferință de presă, după aflarea rezultatelor alegerilor (LIVE VIDEO)

28 Sep 2020 3469

#alegerilocale2020 Primarul din Deveselu, decedat în urmă cu două săptămâni, ales pentru un nou mandat

28 Sep 2020 2072

#alegerilocale2020 Primar mort în județul Dolj, după ce a fost reales

28 Sep 2020 2234

#alegerilocale2020 Stelian Ion - ”Suntem în fața unui moment istoric. În Constanța, scriem istorie!” (video)

28 Sep 2020 3962

#alegerilocale2020 Incidente înregistrate la nivelul județului Constanța pe timpul derulării procesului electoral

28 Sep 2020 3586

#alegerilocale2020 Ce primari au fost aleși în localitățile județului Constanța

27 Sep 2020 15947