#alegerilocale2020 Bogdan Dicu, candidat Pro România pentru Primăria Tuzla – „ Frica nu este nici democratică, nici nu arată ceva bun pentru viitorul nostru”

  • Bogdan Dicu, candidat Pro România pentru primăria din Tuzla, a transmis un mesaj pentru colegii de partid și susținători, care sunt intimidați de contracandidați
  • El a vorbit despre un sentiment care macină multă lume - frica
Bogdan Dicu, candidat pentru primăria Tuzla, din partea partidului Pro România, a lansat un mesaj prin intermediul platformelor de socializare, pentru a venit cu un gând bun și o încurajare pentru colegii săi de partid sau susținătorii săi care se simt intimidați de anumite tehnici de persuasiune din partea altor contracandidați.

Așadar, printr-un mesaj succint, a descris unul din sentimentele cu care ne confruntăm cu toții zi de zi, într-o oarecare măsură – frica. Mesajul lansat de candidatul de la Tuzla este susținut și de Mihai Oancea, candidatul Pro România pentru primăria din Agigea, cât și de Ionuț Motoi, candidat la primăria din Eforie.

„Frica este cel mai rău sentiment din viața noastră. Cei care conduc prin frică, intimidează, amenință și profită de poziția pe care o au pot fi înlăturați doar prin vot democratic - exercitat FĂRĂ FRICĂ.

Nu vă lăsați intimidați! Sunt mulți primari care cred, astăzi, că pot obține următoarele mandate amenințându-i pe oameni. Uneori se practică șantajul emoțional - "ți-am asfaltat; ți-am dat adeverințe, când ai avut nevoie", ai un foișor în curte pentru care nu ai cerut autorizație, nu te mai primesc în Primărie, etc. Dar primarul sau funcționarii primăriilor nu dau nimic de la ei. Nu sunt stăpânii localităților, nu sunt stăpâni de sclavi, iar alegătorul român nu este și nu trebuie să fie sclavul lor.

Frica nu este nici democratică, nici nu arată ceva bun pentru viitorul nostru, al tuturor. Este clar că toți cei care amenință astăzi, încercând să obțină voturi de la cetățeni prin frică pe care le-o induc, vor face același lucru și mai departe, dacă vor obține, astfel viitoarele mandate de primar.

Nu avem nevoie de frică și de oameni care vor să ne conducă destinele făcându-ne să ne fie frică! De fapt, lor trebuie să le fie frică. Pentru că ieșirea la vot a celor mulți pe care i-au amenințat le va putea lua dreptul de a folosi frica drept armă împotriva cetățenilor pe care ar trebui să-i servească, nu să-i amenințe”, a spus candidatul Bogdan Dicu.
Amintim că Bogdan Dicu va candida la Primăria Tuzla din partea Pro România Constanța. A făcut pasul din mediul privat în politică în 2016. Și-a ținut oamenii aproape, a fost loial, iar acum, loialitatea se întoarce cu încrederea unei candidaturi pentru o primărie cu o importanță ridicată în județul Constanța.


Citește și

#alegerilocale2020 Candidatul Pro România pentru Primăria Tuzla, Bogdan Dicu, despre somațiile de demolare a construcțiilor de pe plajă - „Culegem ce semănăm”

#alegerilocale2020 Interviu cu Bogdan Dicu, candidatul Pro România la Primăria Tuzla „Dacă noi nu reușim să ne schimbăm ca oameni, nu vom reuși să schimbăm nimic”


​LIVE VIDEO Pro România își anunță candidații pentru primăriile Tuzla și Techirghiol (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aura Bozdoacă, fost subprefect al Constanței, candidat din partea AUR la Primăria Hârșova (DOCUMENTE)

17 Mar 2024 991

Cine sunt social-democrații măsurați în sondaje? PSD Constanța nu a luat încă nicio decizie în privința candidaților pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța!

13 Mar 2024 1097

Gabriel Ciobanu, candidatul USR pentru Primăria comunei Agigea

29 Feb 2024 846

„ZIUA-n amiaza mare” Oferta lui Mohammad Murad către primarul Vergil Chițac. În ce condiții renunță afaceristul la candidatura pentru primăria Constanța

11 Jun 2022 3164

Candidații Partidului Ecologist de la Constanța încearcă să-și recupereze o parte din contribuțiile din campania electorală din 2020 pe cale judecătorească

01 Jan 2022 1496

Fostul senator Marian Vasiliev îi cere daune lui Constantin Nițe. Procesul, pe rolul Curții de Apel Constanța

18 Feb 2021 3045

Retrospectivă 2020. Două rânduri de alegeri în pandemia de COVID-19. Constănțenii, vot în carantină, mască obligatorie, strângerea de mână între candidați și alegători a devenit istorie

04 Jan 2021 3941

#alegeriparlamentare2020 Felix Stroe, candidat PSD pentru Senatul României - „Autoritățile locale devin motorul atragerii banilor europeni!”

16 Nov 2020 3181

Mai mulți membri ai PSD Eforie își vor înapoi mandatele de aleși locali. Tribunalul Constanța urmează să se pronunțe în dosar

14 Nov 2020 2667

Judecătoria Hârşova a validat consilierii locali ai comunei Ciobanu! Iată lista completă

29 Oct 2020 2507

Judecătoria Hârșova a validat consilierii locali ai comunei Horia

29 Oct 2020 2459

Judecătoria Hârșova a validat consilierii locali ai comunei Vulturu

28 Oct 2020 2330

Au fost validați consilierii locali ai comunei Cobadin. Lista completă

28 Oct 2020 4480

Au fost validați consilierii locali ai Orașului Cernavodă. Lista completă

27 Oct 2020 3425

Judecătoria Mangalia a validat mandatele consilierilor locali din Costinești. Un singur mandat, invalidat

23 Oct 2020 4266