#alegerilocale2020 Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța - „Aceste alegeri vor fi câștigate cu oameni de bună credință, nu prin sondaje măsluite”

În cursul zilei de ieri, a circulat, pe zona de online, propulsată de presa centrală, o știre care se referea la un sondaj realizat, de către Novel Research, pe municipiul Constanța. Contactați telefonic de portalul stiripesurse.ro, cei de la Novel Research au negat faptul că sondajul le aparține. În aceste condiții, supozițiile rostogolite în mediul online pot fi percepute drept fumigene electorale care, în opinia liderului PNL Constanța, Bogdan Huțucă, sunt menite să agite electoratul PNL.

„În opinia mea, sondajele neasumate sunt aruncate în piață cu scopul de a demobiliza electoratul PNL și de a-l induce în eroare. Astfel de sondaje măsluite sunt o practică obișnuită a PSD, pe care am văzut-o și în alegerile precedente. Din acest motiv, PNL Constanța a ales să lucreze cu firme serioase din domeniul cercetării sociologice, astfel încât să poată furniza publicului larg date corecte legate de preferințele alegătorilor. La Constanța, electoratul ne-a acordat o încredere masivă la alegerile europarlamentare și prezidențiale și am toată încrederea că valul de simpatie pentru PNL se va menține și la alegerile locale. Îi asigur pe alegătorii constănțeni că, în momentul de față, lupta, la Constanța, dintre candidatul PNL la Primărie, Vergil Chițac și primarul PSD, Decebal Făgădău, este extrem de strânsă, în timp ce următorul candidat, respectiv Stelian Ion, se află la o distanță de 20%”, a declarat președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.
 
 

Liderul liberal face apel la o competiție electorală bazată pe respect și fair-play și cere constănțenilor să mai aibă puțină răbdare până când PSD va fi istorie și la Constanța. Acesta a subliniat faptul că PNL Constanța se află pe un trend favorabil la Constanța.
”Pe 27 septembrie, votul pentru PNL va însemna, la Constanța, a doua revoluție. Chiar dacă adversarii noștri politici apelează la diversiuni, precum acest tip de sondaje măsluite și neasumate, îi invit pe alegătorii din Constanța să aibă încredere în candidații PNL, pentru că votul lor va însemna sfârșitul sistemului baronilor din Constanța.”, a completat liderul PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

- Comandate de Partidul National Liberal- Filiala Constanta
- Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
- mandatar financiar-cod AEP 21200012

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații avere Constanța Averea și interesele judecătorului Traian Iancu, locțiitorul președintelui BEJ Constanța (DOCUMENTE)

15 Apr 2024 346

Primarul comunei Peștera, județul Constanța, Nicoleta Vrabie, a intrat în PNL. Candidează pentru un nou mandat (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 626

Aura Bozdoacă, fost subprefect al Constanței, candidat din partea AUR la Primăria Hârșova (DOCUMENTE)

17 Mar 2024 1236

Cine sunt social-democrații măsurați în sondaje? PSD Constanța nu a luat încă nicio decizie în privința candidaților pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța!

13 Mar 2024 1272

Gabriel Ciobanu, candidatul USR pentru Primăria comunei Agigea

29 Feb 2024 982

„ZIUA-n amiaza mare” Oferta lui Mohammad Murad către primarul Vergil Chițac. În ce condiții renunță afaceristul la candidatura pentru primăria Constanța

11 Jun 2022 3200

Candidații Partidului Ecologist de la Constanța încearcă să-și recupereze o parte din contribuțiile din campania electorală din 2020 pe cale judecătorească

01 Jan 2022 1530

Fostul senator Marian Vasiliev îi cere daune lui Constantin Nițe. Procesul, pe rolul Curții de Apel Constanța

18 Feb 2021 3083

Retrospectivă 2020. Două rânduri de alegeri în pandemia de COVID-19. Constănțenii, vot în carantină, mască obligatorie, strângerea de mână între candidați și alegători a devenit istorie

04 Jan 2021 3968

#alegeriparlamentare2020 Felix Stroe, candidat PSD pentru Senatul României - „Autoritățile locale devin motorul atragerii banilor europeni!”

16 Nov 2020 3224

Mai mulți membri ai PSD Eforie își vor înapoi mandatele de aleși locali. Tribunalul Constanța urmează să se pronunțe în dosar

14 Nov 2020 2719

Judecătoria Hârşova a validat consilierii locali ai comunei Ciobanu! Iată lista completă

29 Oct 2020 2535

Judecătoria Hârșova a validat consilierii locali ai comunei Horia

29 Oct 2020 2487

Judecătoria Hârșova a validat consilierii locali ai comunei Vulturu

28 Oct 2020 2349

Au fost validați consilierii locali ai comunei Cobadin. Lista completă

28 Oct 2020 4583