#alegerilocale2020 Candidatul PSD, Decebal Făgădău a vorbit la ZIUA Electorală despre Constanța, despre echipa sa și despre candidatura la primărie

 
  • După o campanie electorală care se apropie de final, candidatul PSD este de părere că în municipiul Constanța opțiunea electorală este pro sau anti Făgădău
  • Despre mandatul 2016-2020: “Au fost patru ani cu multe provocări. În fiecare zi am plecat de acasă responsabil că 315.000 de oameni depind de cât de sănătos gândesc”
  • Despre adversarii politici: “Opoziţia a crescut în Constanţa, ceea ce e un semn sănătos pentru democraţie. Am încurajat criticile”
  • În calitate de primar în exercițiu, Decebal Făgădău transmite un mesaj constănţenilor – să iasă la vot, deoarece vor fi asigurate dezinfectanţi şi mănuşi pentru ca totul să se desfăşoare în siguranţă
Candidatul PSD, Decebal Făgădău a fost invitat la ZIUA Electorală. Primarul a vorbit despre Constanța, despre echipa sa și despre candidatura la primărie,  vineri, 25 septembrie, ora 13.00, în direct, pe www.ziuaconstanta.ro dar și pe https://www.facebook.com/ziuaconstanta . 

Mai multe detalii despre programul candidatului PSD găsiți aici: www.decebalfagadau.ro

“Au fost patru ani cu multe provocări. În fiecare zi am plecat de acasă responsabil că 315.000 de oameni depind de cât de sănătos gândesc. Opoziţia a crescut în Constanţa, ceea ce e un semn sănătos pentru democraţie. Am încurajat criticile”, a spus candidatul PSD la lansarea oficială a celei de-a doua candidaturi primăria Constanța.

După o campanie electorală care se apropie de final, candidatul PSD este de părere că în municipiul Constanța opțiunea electorală este pro sau anti Făgădău. Cum vede finalul zilei de duminică, 27 septembrie, ne va explica la ZIUA Electorală.

Tot atunci discutăm despre planul de eficientizare al traficului din municipiu, despre  noul standion pe care Compania Națională de Investiții îl va construi la Constanța, despre proiectele care i-au definit mandatul de edil, dar și despre viitor, pentru că viitorul va exista oricum, indiferent de rezultatul alegerilor locale.

În calitate de primar în exercițiu, Decebal Făgădău transmite un mesaj constănţenilor – să iasă la vot, deoarece vor fi asigurate dezinfectanţi şi mănuşi pentru ca totul să se desfăşoare în siguranţă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.