#alegerilocale2020 Conducerea Pro România, filiala Constanța, susține o conferință de presă (live text+video)

  • Coordonatorul Pro România, deputatul Mircea Dobre și candidatul partidului la președinția Consiliului Județean Constanța, Răzvan Filipescu susțin conferința săptămânală de presă.

Deputatul Mircea Dobre critică cifrele prezentate atât de Institutul Național de Statistică cât și de ministrul Finanțelor.

"Din luna septembrie 2020 trebuie să ne așteptăm la un dezastru atât în economie, cât și în sănătate și educație", afirmă Mircea Dobre.


Tot Guvernul de astăzi, mai spune Dobre, anunță cu 17 zile înainte de majorarea prognozată că nu au bani pentru majorarea salariilor profesorilor.

Aceeași situație se întâmplă și cu pensiile, care nu vor fi majorate cu 40%, așa cum stabilește legea pensiilor, mai adaugă parlamentarul.

Mircea Dobre nu înțelege de ce în acest context, Guvernul Orban își dorește alegeri acum: "Probabil pentru că anul viitor nu-i mai alege nimeni!”

Deputatul consideră că alegerile nu ar trebui să aibă loc pentru că sunt foarte multe cazuri de îmbolnăviri zilnice, peste 1.500 și că nu știe cum vor manageria deschiderea anului școlar.

La rândul sau, Răzvan Filipescu anunță cum se va desfășura campania electorală. Filipescu lansează un îndemn către toți competitorii politici pentru o campanie civilizată, fără pagube materiale și fără presiuni politice.

„Văd că toată lumea este mai nou preocupată de cultură și de vestigiile istorice, în schimb citesc tot felul de promisiuni pe panouri electorale și pe Facebook. Îl aștept pe domnul Mihai Lupu într-o dezbatere cu soluții pentru județul Constanța", a precizat Filipescu.


La conferința de presă este și Ionuț Francisc Paloși, candidatul Pro România la primăria Cumpăna și candidat pe lista de consilieri de la Consiliul Județean Constanța.

Paloși afirmă ca vrea sa câștige primăria Cumpăna și va reuși acest lucru alături de locuitorii comunei.

Paloși are 43 de ani și afirmă că are putere să facă ce își propune. Spune că a făcut carieră și în domeniul public și în privat și la fel va face și când va ajunge primar la Cumpăna.

"Vreau să contribui la creșterea nivelului de trai al locuitorilor din Cumpăna prin deschiderea de cabinete medicale pe care le voi pune gratuit la dispoziția medicilor. Candidez să pun Cumpăna pe hartă, o comună aflată la doar 5 km de Constanța", a anunțat Ionuț Paloși.


Domeniile culturale și sportive vor fi și ele în atenția candidatului Pro România.

Mircea Dobre îi transmite primarului comunei Cumpăna să îi lase pe oameni să candideze, pentru că, spune deputatul, competiția este pentru toată lumea iar Poliția locală este a comunei, nu a primarului.


Deputatul Mircea Dobre, candidatul Pro România la primăria Constanța, prezintă un proiect pentru zona peninsulară/ piața Ovidiu.

Propunerea lui este realizarea a două parcări în zona: una vizavi de liceul Mihai Eminescu și cea de-a doua în Portul Tomis.

Ambele terenuri sunt cu probleme dar ele pot fi rezolvate fie în instanță, fie prin expropriere de utilitate publică, explică candidatul Pro România.

În total s-ar putea crea 1.400 de locuri de parcare în zona peninsulară.

Cel de-al doilea proiect intitulat "Promenada verde a Constanței" va avea 5 kilometri și va porni din portul Tomis până în Portul Diamant (nerealizat de autoritati, dar propus de Dobre încă de când era ministru al Turismului).

Parcările din zona peninsulară vor fi cu plată atât pentru turiști cât și pentru constănțeni.

Mai multe detalii veți putea citi în ediția de mâine.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu revin pe sticlă! Cei trei sunt juraţii sezonului 9 MasterChef România

16 Apr 2024 1365

Doliu în diplomație Soția ambasadorului Federației Ruse în România a murit

09 Apr 2024 486

Undă verde de la Mediu Magazinul Metro din Constanța se va extinde

15 Mar 2024 933

Europarlamentarul Corina Creţu a anunțat că va demisiona din formațiunea PRO România

05 Mar 2024 768

Prefectul județului Constanța „Răzvan Filipescu, împreună cu alți membri ai Pro Romania, sunt, de azi, parte a familiei liberale“

10 Feb 2024 793

LIVE VIDEO+TEXT Este oficial! Pro Romania Constanța a intrat în Partidul Național Liberal (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Feb 2024 1674

Negocieri intense Liderii Pro România Constanța discută în aceste zile despre un „transfer” la PNL

09 Feb 2024 983

Consilierul județean Răzvan Filipescu de la PRO România și-a depus raportul de activitate pentru 2023 (DOCUMENTE)

21 Jan 2024 1004

Pro România a decis să participe cu liste proprii la alegerile pentru Parlamentul European, cap de listă fiind Victor Ponta

14 Jan 2024 933

Fostul premier Victor Ponta, achitat definitiv în dosarul care a dus la demisia sa din fruntea PSD și, ulterior, din funcția de prim ministru

28 Dec 2023 890

Când începe Survivor România 2024?

27 Dec 2023 5959

Victor Ponta, reales președinte al Pro România

25 Nov 2023 983

Gioland Sport SRL, din Năvodari, specializată jocuri de noroc și pariuri, a intrat în faliment!

27 Sep 2023 1027

Tudor Popescu, important dramaturg din Constanța cu studii în actorie

08 Sep 2023 1199

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Vasile Rizea, consilier județean PRO România (DOCUMENTE)

30 Jul 2023 1205