#alegerilocale2020 Corina Martin, candidat la Primăria Constanța, din partea Partidului Ecologist Român, după ce Mohammad Murad și-a anunțat candidatura

  • Corina Martin este candidatul la Primăria Constanța, din partea Partidului Ecologist Român.
La câteva momente după ce, la inaugurarea Complexului Hotelier Amfiteatru – Belvedere – Panoramic, omul de afaceri Mohammad Murad și-a anunțat oficial candidatura pentru Primăria Constanța, Corina Martin a făcut o postare pe pagina sa de Facebook.

La 5 minute dupa ce Mohamed Murad si-a anuntat, si el, candidatura la Primaria Constanta 😀
Deci, contracandidați 😁, a postat Corina Martin pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, Partidul Ecologist Român, Filiala Judeţeană Constanţa a organizat miercuri, 15 iulie, o conferință de presă alături de conducerea la nivel naţional și judeţean a PER. Corina Martin va candida pentru Primăria Constanța, din partea formațiunii PER. Anunțul candidaturii a venit fix de ziua Corinei Martin.

„Fac astăzi un pas înainte. Începând de astăzi, vreau să lucrez pentru dezvoltarea și promovarea pentru orașul Constanța, la un alt nivel. De ce am intrat în politică? Pentru că și eu fac parte dintre acei foarte mulți constănțeni, care pe 27 septembrie nu au cu cine vota, în Constanța. Mă număr printre cei care se întreabă cu cine voi vota. Sunt 30 de ani de când activez în mediul privat cu agenția mea de turism, și după 30 de ani nu am de gând să mai aștept patru ani din viața mea, a copiilor mei, a prietenilor mei și a copiilor prietenilor mei. Fac un pas în față și îmi asum implicarea în viața politică pentru Constanța.

Felul în care s-a făcut politică până acum nu este ceea ce ne dorim noi, constănțenii. Eu cred în mine și în echipa mea, dar și în proiectele pe care le am și anunț oficial că voi candida la Primăria Constanța. Și vom câșiga Constanța”, a mai spus Corina Martin.

Sursa foto: Facebook/ Corina Martin

Citește și:

#alegerilocale2020 Afaceristul Mohammad Murad a intrat oficial în cursa pentru Primăria Constanța

Este oficial Complexul Amfiteatru - Belvedere - Panoramic, al omului de afaceri Mohammad Murad, inaugurat în această seară. Cine participă la deschidere (galerie foto și video)

Corina Martin, candidat la Primăria Constanța, din partea Partidului Ecologist Român „Nu cred că poți să faci nici turism, nici dezvoltare și nici politică fără să iubești oamenii” (galerie foto)


LIVE VIDEO Corina Martin își lansează candidatura la Primăria Constanța, din partea Partidului Ecologist Român (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 564

Marţi începe perioada de depunere la birourile electorale a candidaturilor pentru alegerile locale

15 Apr 2024 578

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria București, Cătălin Cîrstoiu, exclude o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar

15 Apr 2024 421

Declarații avere Constanța Averea și interesele judecătorului Traian Iancu, locțiitorul președintelui BEJ Constanța (DOCUMENTE)

15 Apr 2024 337

Alegeri electorale 2024 - Tribunalul Constanta UPDATE. Azi are loc ședința de desemnare, prin tragere la sorti, a președinților Birourilor Electorale de Circumscripție și locțiitorilor acestora

15 Apr 2024 1393

Otrăvurile din sondaje Cu cine vor vota constănțenii la alegerile locale?

14 Apr 2024 1150

15 partide și 7 candidați independenți au depus candidaturi pentru alegerile europarlamentare

13 Apr 2024 505

Primarul comunei Peștera, județul Constanța, Nicoleta Vrabie, a intrat în PNL. Candidează pentru un nou mandat (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 617

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 678

ANI Măsuri de prevenție și conștientizare în contextul alegerilor din luna iunie 2024

11 Apr 2024 416

PNL Constanța își lansează candidații pentru alegerile locale! Președintele PNL, Nicolae Ciucă, prezent la eveniment

10 Apr 2024 723

Alianța Dreapta Unită a stabilit candidatul pentru Primăria Independența, județul Constanța

09 Apr 2024 540

ZIUA LIVE Politica faptelor vs. Constanța proiectelor!

09 Apr 2024 587

Unde și cum vom putea vota la alegerile din 2024? Află care este secția ta de votare în municipiul și județul Constanța! (DOCUMENT)

07 Apr 2024 1443

Deputata Cristina Rizea, aleasă oficial președinte al organizației PSD Valu lui Traian

06 Apr 2024 743