#alegerilocale2020 Corina Martin (PER) a primit mingile cu care să joace bine la alegeri de la tenismenul George Cosac

  • Corina Martin (PER) a publicat un mesaj pe pagina sa de socializare, prin care subliniează cum a promovat sportul constănțean
  • Tenismenul George Cosac i-a oferit mingi pentru meciul pentru primărie

Corina Martin, candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al municipiului Constanța, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care a precizat că a primit mingi de la renumitul tenismen George Cosac, pentru lupta pe care o duce pentru fotoliul de primar.

De altfel, Corina Martin a mai preciza că a fost un adevărat susținător al sportului constănțean, pentru care îi dedică și un proiect în campania aceasta electorală – complexul olimpic, pentru a susține toate disciplinele sportive.

„Mulțumesc pentru sustinere, GEORGE COSAC! Prezent la Constanța, mi-a adus mingi noi de tenis, SĂ JOC BINE!”, a transmis Corina Martin pe pagina sa de socializare.
„L-am cunoscut pe multiplul nostru campion internațional la tenis, constănțeanul George Cosac, în 2015, când am semnat, împreună, un Protocol între Federația Română de Tenis și Asociația Litoral- Delta Dunării, pentru a aduce Cupa Davis la Mamaia și alte două mari evenimente internaționale de tenis la Constanța.
Așa am devenit Sponsorii Oficiali ai Echipei de Tenis a României, iar băieții au jucat în competițiile acelui an în echipamentul nostru #MamaiaStyle și am fost mândri și onorați!
Si tot astfel l-am cunoscut pe HORIA TECAU, care mi-a devenit prieten drag și pe care l-am investit ulterior cu titlul de "Ambasador onorific al stațiunii Mamaia"!”, a mai spus candidatul PER la Primăria Constanța.

„Horia a purtat cu mândrie și acest titlu, neuitând niciodată să spună că este mândru de Constanța și de țara lui.
Pentru fiecare efort și pentru toate sacrificiile, pentru perseverența și tenacitatea lui exemplare, dar și pentru modestia și bunul simț pe care i le recunosc și le admiră toți cei ce îl cunosc, Horia rămâne un simbol nu doar pentru Litoral, ci mai întâi de toate pentru Constanța și pentru România”, a adăugat Corina Martin.

„La Asociația Litoral-Delta Dunării, de atunci, în toate evenimentele noastre de promovare în România și la Târgurile de Turism internaționale sau la ambasade, am promovat Constanța ca ORAȘUL CAMPIONILOR (SIMONA HALEP, GICĂ HAGI și HORIA TECĂU , ca simboluri pe care le-am ales pentru promovarea noastră! Ei, toți, împreună cu George Cosac, Eliza Samara, Cătălina Ponor și toți marii sportivi ai orașului meu, sunt PERfecți pentru Constanța!!!”, a mai spus Corina Martin.

„Practic sport (tenis de camp și mersul pe bicicletă) în ultimii 6 ani, după divorț, și am descoperit astfel un mod de viață sănătos și vital pentru viață. Sportul m-a adus aproape de sportivi și de PERformanță și m-a învățat să lupt în ring, precum în viață, mai mult, chiar, decât credeam că pot!”, a adăugat candidatul.


„Candidez pentru Primar al orașului meu. Îmi doresc și pot să aduc SCHIMBAREA la Constanța, pentru oraș și oamenii orașului și voi transforma Constanța într-un Oraș verde, curat, modern și prosper! Dedic proiectul "Campus Olimpic la Constanța" tuturor celor care practică și iubesc sportul, sportivilor și antrenorilor Constanței și copiilor și tinerilor care vor descoperi, atfel, că în orașul lor, Constanța, vom avea toate facilitățile și infrastructura pentru un oraș modern, verde, curat și sănătos! Un Oraș care iubeste Sportul!”, a conchis Corina Martin.


Comandat de PARTIDUL ECOLOGIST ROMÂN
Executat de ZIUA de Constanta
Mandatar financiar 21200195



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații avere Constanța Averea și interesele judecătorului Traian Iancu, locțiitorul președintelui BEJ Constanța (DOCUMENTE)

15 Apr 2024 382

Primarul comunei Peștera, județul Constanța, Nicoleta Vrabie, a intrat în PNL. Candidează pentru un nou mandat (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 675

Aura Bozdoacă, fost subprefect al Constanței, candidat din partea AUR la Primăria Hârșova (DOCUMENTE)

17 Mar 2024 1326

Cine sunt social-democrații măsurați în sondaje? PSD Constanța nu a luat încă nicio decizie în privința candidaților pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța!

13 Mar 2024 1339

Gabriel Ciobanu, candidatul USR pentru Primăria comunei Agigea

29 Feb 2024 1004

„ZIUA-n amiaza mare” Oferta lui Mohammad Murad către primarul Vergil Chițac. În ce condiții renunță afaceristul la candidatura pentru primăria Constanța

11 Jun 2022 3212

Candidații Partidului Ecologist de la Constanța încearcă să-și recupereze o parte din contribuțiile din campania electorală din 2020 pe cale judecătorească

01 Jan 2022 1542

Fostul senator Marian Vasiliev îi cere daune lui Constantin Nițe. Procesul, pe rolul Curții de Apel Constanța

18 Feb 2021 3100

Retrospectivă 2020. Două rânduri de alegeri în pandemia de COVID-19. Constănțenii, vot în carantină, mască obligatorie, strângerea de mână între candidați și alegători a devenit istorie

04 Jan 2021 3978

#alegeriparlamentare2020 Felix Stroe, candidat PSD pentru Senatul României - „Autoritățile locale devin motorul atragerii banilor europeni!”

16 Nov 2020 3256

Mai mulți membri ai PSD Eforie își vor înapoi mandatele de aleși locali. Tribunalul Constanța urmează să se pronunțe în dosar

14 Nov 2020 2748

Judecătoria Hârşova a validat consilierii locali ai comunei Ciobanu! Iată lista completă

29 Oct 2020 2554

Judecătoria Hârșova a validat consilierii locali ai comunei Horia

29 Oct 2020 2522

Judecătoria Hârșova a validat consilierii locali ai comunei Vulturu

28 Oct 2020 2369

Au fost validați consilierii locali ai comunei Cobadin. Lista completă

28 Oct 2020 4621