Alegeri locale 2020

#alegerilocale2020 Corina Martin (PER), despre Campusul Olimpic de la Constanța. Renașterea sportului, în municipiu

  • Campusul Olimpic Sportiv este al treilea proiect amplu al Partidului Ecologist Român Constanța
  • Corina Martin vrea să renască disciplinele sportive de la Constanța, prin crearea unui spațiu în care se să defășoare
  • Campusul va fi întins pe o suprafață de 75 de hectare
 
Partidul Ecologist Român, Filiala Constanţa a organizat joi o conferința de presă, în cadrul căreia se lansează cel de-al treilea proiect de impact din Platforma Program a Corinei Martin, candidatul PER la Primăria Constanța.
La eveniment au participat candidatului Corina Martin la Primăria Constanța și Daniel Constantin Moraru, candidatul Partidului Ecologist Român la Consiliul Județean Constanța.
Corina Martin a luat primar cuvântul: "Suntem oameni în politică. Vă mulțumesc pentru că sunteți aici pentru a lansa ultimele dintre proiecte". Pe lângă marele proiect numărul 3 ca prezentare pentru constănțeni, partidul constănțean mai lansează alte două proiecte mici.
În primul rând, Corina Martin a reamintit de primele două proiecte - Mica Veneție și Parcul Modern, pe care le-a promovat până în present ca oaze de relaxare și de impact pe plan local.
Parcările din programul electoral al Corinei Martin au fost prezentate prima oară, cât și un proiect gândit pentru Parcul Tăbăcărie:
Corina Martin a prezentat un scurt filmuleț despre parcările supraetajate pe care dorește să le implementeze. Apoi a prezentat un film despre Parcul Tăbăcărie. Corina Martin dorește un parc eco-smart, cu parcări supraetajate, piste de biciclete, alei pietonale și Teatrul de Vară din parc.

Campus Olimpic Sportiv

Sportul constănțean se află în topul priorităților Corinei Martin pentru Primăria Constanța, fiind o carte de vizită pentru regiune. Așa cum asociațiile și cluburile sportive au oferit campioni lumii, Constanța trebuie să le ofere înapoi ceva. Așa s-a dezvoltat ideea unui Campul Olimpic, care să nu lase în întuneric nicio disciplină sportivă. 75 de hectare de campul ar urma să fie amplasate pe terenul dintre Cora Brătianu și Abator.
"Al treilea proiect mare este sport. La Constanța nu avem facilități și posibilități pentru competiții sportive internaționale. Am adus gale mondiale la Constanța. Am organizat multe gale sau am susținut și cofinanțat cu asociația multe competiții. Așa am putut să aflu nemulțumirile acestor sportivi. Parinții vor să își aducă copiii la un centru bun. Dorim să facem un Campus olimpic sportiv - în zona Cora Brătianu - de 75 de hectare", a punctat Corina Martin.
Vor fi asigurate spații de cazare pentru sportivi, facilități de alimentatie publică, prin accesarea unor fonduri europene. Vor exista clădiri dedicate sporturilor, cât și terenuri și arene, săli polivalente sau bazine olimpice. Vor putea fi organizate competiții sportive naționale, internaționale și mondiale.
„Am avut o întâlnire cu oamenii de sport ai orașului. Deja sportivii și antrenorii sunt interesați. Chiria va fi 0 pentru echipele și asociațiile sportive din Constanța, la fel și utilitățile. Este un proiect ambițios”, spune candidatul PER la Constanța.
A luat cuvântul și Daniel Moraru, candidatul la conducerea Consiliului Județean Constanța.
"Proiectele PER vor fi disponibile pentru toate partidele care doresc să le facă funcționale. Nu venim cu zeci de proiecte. Venim cu cinci proiecte majore pe care dorim să le avem. Pe lângp proiectele bază cu cele trei direcții majore - educație, sănătate și bunăstare, avem și grijă pentru natură și viitor. Aici putem discuta despre o centrală în cogenerare la Constanța - unui nou CET", a spus Moraru.
 
Comandat de PARTIDUL ECOLOGIST ROMÂN
Executat de ZIUA de Constanta
Mandatar financiar 21200195

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul primar PNL de la Corbu contestă în instanță mandatul edilului nou ales. Magistrații se vor pronunța astăzi în acest dosar

22 Oct 2020 2666

Sondaj de opinie 59 % dintre respondenți cred că votul lor a contat la alegerile locale din 2020

19 Oct 2020 338

La Constanța, alegeri au fost, alegeri vor fi. Dar niciodată cu atâta bălăcăreală

15 Oct 2020 2969

Constanța Programul plății indemnizațiilor aferente participării la alegerile locale

13 Oct 2020 1204

Sondaj de opinie Credeți că a contat votul dumneavoastră pentru alegerile locale din 2020?

12 Oct 2020 723

Sondaj de opinie 82% dintre respondenți nu au considerat oportună înscrierea managerilor din învățământ în candidatura la alegerile locale

05 Oct 2020 515

Alegeri locale 2020. Primarii aleși în judeţul Constanţa. Unde sunt alese femei-primar

01 Oct 2020 1774

Judecătoria Constanța. S-au înregistrat primele dosare de validare pentru primari și consilieri ​

30 Sep 2020 1347

Partidul Mișcarea Populară Constanța cere renumărarea voturilor. Ce mai contestă PMP Constanța

29 Sep 2020 1205

Klaus Iohannis ”La alegerile locale, victoria aparține în primul rând democrației din România”

28 Sep 2020 685

Editorial Ce-am avut și ce-am pierdut

28 Sep 2020 3587

PNL Constanța „Le mulțumim constănțenilor pentru mobilizarea exemplară“

28 Sep 2020 3725

#alegerilocale2020 Ce primari au fost aleși în localitățile județului Constanța

27 Sep 2020 12885

#alegerilocale2020 Rezultate alegeri locale 2020 în Saraiu

27 Sep 2020 2533

PNL Constanţa, declarații după anunţarea exit poll-ului

27 Sep 2020 2326