Alegeri locale 2020

#alegerilocale2020 Enache Perifan, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Istria - „Vom rezolva problema apei potabile din comună“

  • Enache Perifan este candidatul PNL la funcția de primar al comunei Istria
  • „Fondurile europene ar fi soluția salvatoare pentru noi“
 
Comuna Istria a cunoscut o dezvoltare constantă în ultimii ani atât la nivelul infrastructurii, cât mai ales la nivelul serviciilor oferite locuitorilor. Candidatul PNL la Primăria Istria, Enache Perifan, a declarat că va continua proiectele începute pe raza comunei pentru a crește nivelul de trai al locuitorilor.
 
Candidatul PNL a amintit că, sub conducerea PNL, în Istria au fost asfaltate 90% din drumuri, a fost înființat și asfaltat un drum de legătură între localitățile Istria și Nuntași, au fost construite grădinițe, au fost reabilitate școlile și au fost construite terenuri de sport în cele două sate. De asemenea, au fost construite și reabilitate cele două biserici din Istria și Nuntași și a fost reabilitată Casa Agronomului din localitatea Istria.
 
În privința obiectivelor sale, Enache Perifan a precizat că una dintre problemele cele mai grave pe care o va rezolva imediat după preluarea mandatului de primar va fi aceea prin care apa care ajunge la robinetele oamenilor să fie bună de băut. „Rețeaua de alimentare cu apă este una relativ nouă, însă pentru că cei de la RAJA nu au întreținut-o, ci doar au exploatat-o, fără investiții minime, apa care ajunge la oameni nu este potabilă. Prin urmare, ori se vor investi acei bani necesari pentru furnizarea unor servicii de calitate ori renunțăm la serviciile RAJA și ne vom asigura singuri distribuția apei“, a declarat Enache Perifan.
 
Un proiect pentru care va fi mobilizată întreaga echipă a Primăriei Istria este cel privind amenajarea rețelei de gaze naturale din comună. Guvernul a lansat de curând Programul național de introducere a gazelor naturale în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare, iar administrațiile locale trebuie să scrie proiecte și să le depună pentru a primi finanțate europeană pentru amenajarea rețelelor de gaze naturale. „Este un proiect de care avem nevoie pentru a le asigura locuitorilor toate condițiile necesare unui trai decent. Vom întocmi documentația și sperăm ca în scurt timp să primim și răspunsurile pe care le așteptăm, mai ales că o asemenea investiție este una foarte mare pentru bugetul comunei noastre, iar fondurile europene ar fi soluția salvatoare pentru noi“, a mai spus Perifan.
 
Candidatul PNL își mai propune ca în mandatul 2020-2024 să asfalteze restul de 10% din drumurile comunei, să construiască un cămin cultural nou în localitatea Istria, să-l reabiliteze pe cel existent în satul Nuntași și să construiască o sală de sport pentru elevii din comună. Toate aceste proiecte sunt deja scrise și depuse la Compania Națională de Investiții, care va aloca banii necesari și se va ocupa de lucrările de investiții.
 
„Ne mai propunem extinderea rețelelor de alimentare cu apă în Istria și Nuntași, construirea de trotuare în localitatea Nuntași și înființarea unui Centru Medical în localitatea Istria (Casa Agronomului). De asemenea, având în vedere potențialul turistic al zonei, voi propune acordarea de facilități societăților care vor să dezvolte o afacere la noi în zonă, pentru că în felul asta vom crea și locuri de muncă și vom aduce și bani la bugetul local“, a completat Enache Perifan.
 
Comandat de Partidul National Liberal- Filiala Constanța
- Executat de  ZIUA de Constanța – portal: www.ziuaconstanta.ro
- mandatar financiar-cod AEP 21200012

 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul primar PNL de la Corbu contestă în instanță mandatul edilului nou ales. Magistrații se vor pronunța astăzi în acest dosar

22 Oct 2020 2187

Sondaj de opinie 59 % dintre respondenți cred că votul lor a contat la alegerile locale din 2020

19 Oct 2020 336

La Constanța, alegeri au fost, alegeri vor fi. Dar niciodată cu atâta bălăcăreală

15 Oct 2020 2967

Constanța Programul plății indemnizațiilor aferente participării la alegerile locale

13 Oct 2020 1204

Sondaj de opinie Credeți că a contat votul dumneavoastră pentru alegerile locale din 2020?

12 Oct 2020 719

Sondaj de opinie 82% dintre respondenți nu au considerat oportună înscrierea managerilor din învățământ în candidatura la alegerile locale

05 Oct 2020 513

Alegeri locale 2020. Primarii aleși în judeţul Constanţa. Unde sunt alese femei-primar

01 Oct 2020 1772

Judecătoria Constanța. S-au înregistrat primele dosare de validare pentru primari și consilieri ​

30 Sep 2020 1346

Partidul Mișcarea Populară Constanța cere renumărarea voturilor. Ce mai contestă PMP Constanța

29 Sep 2020 1204

Klaus Iohannis ”La alegerile locale, victoria aparține în primul rând democrației din România”

28 Sep 2020 684

Editorial Ce-am avut și ce-am pierdut

28 Sep 2020 3586

PNL Constanța „Le mulțumim constănțenilor pentru mobilizarea exemplară“

28 Sep 2020 3725

#alegerilocale2020 Ce primari au fost aleși în localitățile județului Constanța

27 Sep 2020 12883

#alegerilocale2020 Rezultate alegeri locale 2020 în Saraiu

27 Sep 2020 2533

PNL Constanţa, declarații după anunţarea exit poll-ului

27 Sep 2020 2326