#alegerilocale2020 Felix Stroe, candidat pentru funcția de președinte al CJC - “Mă bucur că această campanie, mi-a oferit ocazia să vin în fața oamenilor. Îi rog pe constănțeni să voteze pentru ei, pentru copiii și nepoții lor”

  • Candidatul Alianței PSD-ALDE-PNȚCD-ADER la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța a spus la ZIUA Electorală că o parte din banii europeni pe care îi va atrage vor fi destinați culturii, un domeniu mereu lăsat la coada priorităților de cei care au condus administrația județeană în ultimii 20 de ani
  • Vom depune un proiect pentru construirea unei săli de spectacole, cu o capacitatea de 15.000- 20.000 de locuri, care să poate să găzduiască evenimente de anvergură artistică
  • Alături de educație și sănătate, cultura rămâne esențială pentru orice popor
  • Sprijinirea fermierilor și a mediului de afaceri privat din județ în vederea accesării banilor europeni precum și dezvoltarea turismului de business, prin construcția unui pavilion expozițional la standarde europene, se regăsesc de asemenea în programul de guvernare local al candidatului
  • Spitalul regional de pediatrie va fi realizat în patru ani
  • Felix Stroe a anunțat că viitorul Consiliu Județean va oferi burse pentru studenți și se va implica în crearea de locuri de muncă, astfel încât absolvenții să rămână în Constanța
  • Și Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu va beneficia de investiții cu fonduri europene

 
 “Voi aduce peste 2 miliarde de euro în următorii 4 ani pentru dezvoltarea județului nostru”. Acesta este mesajul lui Felix Stroe pentru alegătorii din județul Constanța, bani care vor merge către investiții importante pentru dezvoltare.
În ultima săptămână de campanie, foarte aproape de ziua adevărului, a votului, l-am întrebat pe candidatul PSD, ce crede că au înțeles constănțenii din această campanie electorală.
“Duminică, cetățeanul trebuie să aleagă. Din păcate unii candidați neavând proiecte, idei, s-au descalificat în fața alegătorilor. Eu vin în fața cetățenilor și am curaj să mă uit în ochii lor. Cariera mea mă onorează, am făcut lucruri importante pentru oameni și vreau să le fac în continuare. Acest mandat este pariul vieții mele. Vreau ca în patru ani să se întâmple multe lucruri. Și îi asigur pe cetățenii care mă vor vota că se vor întâmpla”, a explicat Felix Stroe.

Interviul video poate fi urmărit aici:


Candidatul Alianței PSD-ALDE-PNȚCD-ADER la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța a spus la ZIUA Electorală că o parte din banii europeni pe care îi va atrage vor fi destinați culturii, un domeniu mereu lăsat la coada priorităților de cei care au condus administrația județeană în ultimii 20 de ani.
“Cât va fi nevoie vom aloca pentru cultură. Trebuie să punem la punct turismul istoric, nu este suficient să ne mulțumim doar cu turismul de litoral. Vom asigura în toate instituțiile de cultură, condițiile necesare desfășurării actului artistic, vrem să aducem acasă Teatrul de Operă de Balet, care funcționează acum în subordinea Ministerului Culturii, trebuie să avem grijă de muzeele din județ, de accesul la cetățile minunate pe care le avem. La vară, cele două teatre de vară vor arăta impecabil iar casele de cultură din județ vor fi reabilitate și locuitorii vor putea merge la teatru, la ei acasă. Vă asigur că prioritatea mea sufletească va fi cultura constănțeană. Alături de educație și sănătate, cultura rămâne esențială pentru orice popor. Vom depune un proiect până la sfârșitul acestui an, pentru construirea unei săli de spectacole, cu o capacitatea de 15.000- 20.000 de locuri, care să poate să găzduiască evenimente de anvergură artistică”, a mai spus candidatul Alianței PSD-ALDE-PNȚCD-ADER la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.
Sprijinirea fermierilor și a mediului de afaceri privat din județ în vederea accesării banilor europeni precum și dezvoltarea turismului de business, prin construcția unui pavilion expozițional la standarde europene, se regăsesc de asemenea în programul de guvernare local al candidatului .
Stroe Felix a prezentat soluții clare la problemele identificate la nivelul județului. În această perioadă, când ne confruntăm cu o pandemie de proporții uriașe, este nevoie de investiții în sănătatea constănțenilor. Spitalul regional de pediatrie va fi realizat în patru ani.
Chiar dacă pensiile nu sunt atributul direct al Consiliului Județean, Felix Stroe afirmă că președintele CJ poate să meargă la București și alături de parlamentarii de Constanța să pună presiune pe guvernanți astfel încât aceștia să respecte legea.
În ceea ce privește mediul universitar constănțean, Felix Stroe a anunțat că viitorul Consiliu Județean va oferi burse pentru studenți și în crearea de locuri de muncă, astfel încât absolvenții să rămână în Constanța.
Și Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu va beneficia de investiții cu fonduri europene. “Mai putem construi o pistă cu bani europeni și să încercăm o reglementare a taxelor de aeroport și să relansăm activitatea pe Kogălniceanu. Aici, la noi, poate fi interfața Asiei cu Europa”, a explicat Felix Stroe.

 
 
Comandat de PSD filiala Constanta, CMF 21200019
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aura Bozdoacă, fost subprefect al Constanței, candidat din partea AUR la Primăria Hârșova (DOCUMENTE)

17 Mar 2024 981

Cine sunt social-democrații măsurați în sondaje? PSD Constanța nu a luat încă nicio decizie în privința candidaților pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța!

13 Mar 2024 1092

Gabriel Ciobanu, candidatul USR pentru Primăria comunei Agigea

29 Feb 2024 846

„ZIUA-n amiaza mare” Oferta lui Mohammad Murad către primarul Vergil Chițac. În ce condiții renunță afaceristul la candidatura pentru primăria Constanța

11 Jun 2022 3164

Candidații Partidului Ecologist de la Constanța încearcă să-și recupereze o parte din contribuțiile din campania electorală din 2020 pe cale judecătorească

01 Jan 2022 1496

Fostul senator Marian Vasiliev îi cere daune lui Constantin Nițe. Procesul, pe rolul Curții de Apel Constanța

18 Feb 2021 3044

Retrospectivă 2020. Două rânduri de alegeri în pandemia de COVID-19. Constănțenii, vot în carantină, mască obligatorie, strângerea de mână între candidați și alegători a devenit istorie

04 Jan 2021 3941

#alegeriparlamentare2020 Felix Stroe, candidat PSD pentru Senatul României - „Autoritățile locale devin motorul atragerii banilor europeni!”

16 Nov 2020 3181

Mai mulți membri ai PSD Eforie își vor înapoi mandatele de aleși locali. Tribunalul Constanța urmează să se pronunțe în dosar

14 Nov 2020 2666

Judecătoria Hârşova a validat consilierii locali ai comunei Ciobanu! Iată lista completă

29 Oct 2020 2507

Judecătoria Hârșova a validat consilierii locali ai comunei Horia

29 Oct 2020 2459

Judecătoria Hârșova a validat consilierii locali ai comunei Vulturu

28 Oct 2020 2330

Au fost validați consilierii locali ai comunei Cobadin. Lista completă

28 Oct 2020 4480

Au fost validați consilierii locali ai Orașului Cernavodă. Lista completă

27 Oct 2020 3425

Judecătoria Mangalia a validat mandatele consilierilor locali din Costinești. Un singur mandat, invalidat

23 Oct 2020 4266