Alegeri locale 2020

#alegerilocale2020 George Muhscină, oficial în competiția pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța (foto+video)

  • Fostul liberal, George Muhscină candidează independent pentru conducerea Consiliului Județean și pentru funcția de consilier județean

  • Alături de susținătorii săi, Muhscină și-a depus dosarul de candidatură la Biroul Electoral Județean Constanța

  • Fostul liberal a lansat din nou un apel la maturitate politică, tuturor forțelor politice de dreapta

  • Muhscină a fost unul dintre cei care au militat pentru o alianță între PNL și USR pentru primăria Constanța cu Stelian Ion, candidat la funcția de primar


 
Fostul liberal, George Muhscină candidează independent pentru conducerea Consiliului Județean și pentru funcția de consilier județean.
Alături de susținătorii săi, Muhscină și-a depus dosarul de candidatură la Biroul Electoral Județean Constanța.
"Nu trebuie să scăpăm importanța momentului electoral și sunt convins că locuitorii județului Constanța vor ține cont de momentul 27 septembrie, ziua alegerilor locale. Deși candidez independent, am reușit sa strâng 4000 de semnături.
Am încredere că în Constanța se poate scăpa de PSD. Candidatura mea la CJC este în continuare o invitație către toate partidele de dreapta, pentru că doar împreună putem înlătură PSD.
Nu mă limitez doar la a candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. Sunt deschis sa susțin orice candidatura de dreapta care poate schimba configurația politică la nivelul județului Constanța. Lansez pe această cale un apel la maturitate politică, tuturor forțelor politice de dreapta ", a spus George Muhscină, cu ocazia înregistrării candidaturii.
Trimiterile sale au fost făcute clar către PMP și USR, despre foștii colegi din PNL, nu poate fi vorba.
Întrebat fiind dacă susține pe unul dintre candidații care intră în competiția pentru Primăria Constanța, Muhscină a declarat că încă mai speră că “măcar în al douăsprezecelea ceas, cine trebuie să se retragă iar cine luptă cu adevărat să rămână în luptă și să câștige”.
Cu toate că s-a ferit să dea nume, Muhscină a fost unul dintre cei care au militat pentru o alianță între PNL și USR pentru primăria Constanța cu Stelian Ion, candidat la funcția de primar.
Vă reamintim, George Muhscină a anunțat în cadrul unei conferințe de presă, luni, 3 august, că demisionează din toate funcțiile pe care le are la Partidul Național Liberal Constanța - vicepreședinte al organizației județene și din calitatea de membru.Citește și:


#alegerilocale2020 George Muhscină, candidat independent la președinția CJC și-a depus candidatura la Biroul Electoral (galerie foto+video)

George Muhscină a demisionat din PNL Constanța. Candidează independent pentru conducerea Consiliului Județean (galerie foto și video)

 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mandatul de primar al Magdalenei Neague (Bărăganu) și al lui Dumiru Guriță (Mereni), validate de Judecătoria Mangalia

24 Oct 2020 1231

ETrezirea, primul pas pentru constituirea Grupului de Inițiativă Civică “Împreună Reclădim Constanța”

22 Oct 2020 586

Un ales local din comuna Lumina se judecă cu Partidul PRO România. Nu avea adeziunea depusă, motiv pentru care și-a pierdut mandatul

21 Oct 2020 962

Directorul Administrației Canelelor Navigabile a demisionat din PSD. Soția acestuia este funcționar public în Consiliul Județean Constanța

20 Oct 2020 2860

Horia Constantinescu renunță la politică. A demisionat din PPU-SL

19 Oct 2020 1856

Sondaj de opinie 59 % dintre respondenți cred că votul lor a contat la alegerile locale din 2020

19 Oct 2020 361

Începe plata indemnizațiilor membrilor birourilor electorale ale secțiilor de votare din municipiul Constanța

15 Oct 2020 642

La Constanța, alegeri au fost, alegeri vor fi. Dar niciodată cu atâta bălăcăreală

15 Oct 2020 3003

Constanța Programul plății indemnizațiilor aferente participării la alegerile locale

13 Oct 2020 1213

Daniel Drăgulin, primarul în funcție al municipiului Călărași, s-a stins din viață

12 Oct 2020 1274

Sondaj de opinie Credeți că a contat votul dumneavoastră pentru alegerile locale din 2020?

12 Oct 2020 745

​Filiala PNL Constanța, chemată în judecată. Un fost consilier local a fost exclus din partid imediat după alegerile locale

09 Oct 2020 696

Bustul celui mai important scriitor tulcean, Valentin Șerbu, dezvelit în Parcul Personalităților din orașul natal

09 Oct 2020 2244

Sondaj de opinie 82% dintre respondenți nu au considerat oportună înscrierea managerilor din învățământ în candidatura la alegerile locale

05 Oct 2020 530

#alegerilocale2020 Document oficial! Câte voturi au strâns candidații la Consiliul Județean Constanța

01 Oct 2020 1156