#alegerilocale2020 Horia Constantinescu (PPU-SL), de ziua lui, la reabilitarea obiectivelor din parcul de la Palatul Copiilor Constanța

Horia Constantinescu, alături de echipa eTREZIREA, a organiat sâmbătă, 19 septembrie 2020, începând cu ora 12.00, la Palatul Copiilor Constanța, un dublu eveniment: finalizarea primei etape a lucrărilor de reabilitare a obiectivelor din parcul instituției (serele, căsuțele și pista de karting), precum și o demonstrație de karting pe pista proaspăt curățată.

„Va fi o zi specială, atât pentru Horia Constantinescu, care a ales ca în ziua aniversării sale, prin acest proiect de reabilitare a serelor, să redea copiilor și tinerilor constănțeni o mică parte din farmecul și atractivitatea pe care le-a avut odată Palatul Copiilor, cât și pentru voluntarii eTREZIREA, care timp de cinci luni au depus un efort considerabil, pentru realizarea proiectului”, au spus organizatorii.


Evenimentul se va desfășura după următorul program:
12.30- demonstrație de karting
13.00 – conferință de presă și deschiderea serelor pentru plantare
13.30 – demonstrație de karting
14.00 – cocktail

Procesul de reabilitare al obiectivelor din Parcul Palatului Copiilor a fost demarat în primăvara acestui an. A fost refăcută structura serelor, au fost montate geamuri noi iar sistemul de alimentare cu apă a fost repus în funcțiune. Concomitent, s-a lucrat la renovarea a patru din cele zece căsuțe, amplasate în vecinătatea serelor. Pista de karting a fost, de asemenea, curățată iar o parte a zonei de fațadă, dinspre str. Soveja, a fost igienizată.

„În perioada efectuării lucrărilor au fost colectate peste 300 de tone de deșeuri, zona curățată reprezentând doar a șasea parte din suprafața parcului.  

Lucrările de reabilitare a Parcului Palatului Copiilor vor continua cu o nouă etapă în care sperăm să angrenăm cât mai mulți voluntari, atât simpli cetățeni cât și instituții publice și private. Noi am arătat că se poate!", au spus organizatorii.

Horia Constantinescu: „Bună ziua și vă mulțumesc că ați ales sa participani la trezirea unei părți a parcului de la Palatul Copiilor. Am vrut să arat ca lucrurile pot fi aduse la realitate. Aveam să descoperim sere, căsuțe și o pista de karting minunată".

Horia a mai spus că în spatele sau unde se află serele au descoperit copaci ce au crescut prin ele. În spatele serelor se află circuitul de karting. În dreapta serelor se află căsuțele de cazare.


"Transmiteam unora dintre părinții că pot oferi un viitor mult mai interesant copiilor în locul timpului petrecut pe internet", a mai spus Horia Constantinescu.

"Să uitam conflictele politice si indiferent de opțiunea fiecăruia si daca promitem ca suntem dedicat haideți să trezim la realitate acest parc după 28 septembrie", a adăugat Horia Constantinescu.

Au fost ridicate peste 300 de tone de deșeuri, și nu era doar vegetație ci și gunoaie menajere.

"Aici e un loc al micuților. Mi-ar plăcea să putem cumpăra legume crescute in aceste sere la suprapret pentru a-si putea întreține datele", a adăugat Horia Constantinescu .

Directorul stabilimentului, Roxana Mitan, se află prezent la eveniment. A spus ca trebuie creat un mediu pentru creativitatea copiilor.


Mai multe imagini puteți vizualiza în „Galeria foto”.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 843

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 668

Stelian Ion despre Horia Constantinescu, contracandidatul său din partea PSD Constanța "Un comisar poate să devina un interlop, dar un interlop nu va putea fi niciodată comisar" (VIDEO)

28 Mar 2024 874

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 893

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 2194

Costin Răsăuțeanu deschide listele PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța

27 Mar 2024 1054

LIVE VIDEO+TEXT Biroul Politic Național a validat candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

27 Mar 2024 3780

Anunțul ANPC Cerinţele necesare pentru ca un produs să poată fi numit românesc ar putea fi stabilite printr-un act normativ

13 Mar 2024 627

ZIUA LIVE Horia Constantinescu –„Am discutat cu Decebal Făgădău și cred că am conturat formula câștigătoare. Ne înscriem și noi la concurs, partidul decide candidații”!

12 Feb 2024 1613

Horia Constantinescu, PSD „Știu să îmi asum atât victoria, cât și eșecul”

12 Feb 2024 809

Horia Constantinescu, posibil candidat al PSD la Primăria Constanța „Nu ne mai permitem să gafăm, pentru că acum decontăm modul în care ne uităm în ochii copiilor noștri”

12 Feb 2024 991

ZIUA LIVE Horia Constantinescu despre intenția de a candida în tandem cu Decebal Făgădău din partea PSD la alegerile locale! (VIDEO)

12 Feb 2024 1035

ZIUA LIVE Ape învolburate la Constanța. Totul despre tandemul Horia Constantinescu - Decebal Făgădău!

11 Feb 2024 1806

Ce pregătesc Horia Constantinescu și Decebal Făgădău?

10 Feb 2024 1489

Președintele ANPC, Constantinescu, nu se consideră vinovat pentru tragicul incident de la Ferma Dacilor

26 Jan 2024 739