#alegerilocale2020 Horia Constantinescu (PPU-SL) își lansează programul electoral, în fața Bisericii Sf. Mina (LIVE TEXT+VIDEO)

  • Alaturi de fostul șef al CJPC Constanța, suspendat recent din funcție pe durata campaniei electorale, se află familia

Horia Constantinescu organizează o conferință de presă în fața Bisericii Sf. Mina din municipiul Constanța pentru a-și prezenta programa electorală. 

Alături de fostul șef al CJPC Constanța, suspendat recent din funcție pe durata campaniei electorale, se află familia. Mama sa, Maria, se află, de asemenea aici. Horia Constantinescu a ales aceasta zi pentru ca se sărbătorește Adormirea Maicii Domnului pe rit vechi.

De altfel, înainte de conferință a intrat in biserica pentru binecuvântare, iar preotul i-a oferit in dar o icoană."Trebuie sa ne împăcam cu Dumnezeu! Dupaăce m-am spovedit și mă prezint curat, cred ca putem trece la programul de guvernare al acestei localități", a spus Horia Constantinescu.

"Trebuie sa ne împăcam cu Dumnezeu! Dupa ce m-am spovedit si ma prezint curat, cred ca putem trece la programul de guvernare al acestei localitati", a spus Horia Constantinescu

"Coperta se numeste certificat de garantie si garanteaza eventualul mandat de primar la care aspir, ca ma voi retrage daca nu duc la bun sfarsit cele ce voi prezenta", a adaugat candidatul la urbe.

"Primul punct - Constanța are nevoie de locuri de muncă funcționale timp de 12 luni pe an. Constănțenii au nevoie de locuri de muncă pentru a-și întreține familia. Asta înseamnă ca o zonă industrială este mai mult decât necesară", a spus Constantinescu.

Un alt punct prezentat de Constantinescu este eliminarea corupției din sistem.

El a spus că doreste eliminarea spăgilor.


"Fiind tată, copiii sunt importanți pentru fiecare dintre noi, iar părinții trebuie să fie cei care ofera siguranță", a zis candidatul.

EL și-a chemat alături soția, mama și cei doi copii. 

"Am imaginat un telefon așa cum ne sunăm părinții și bunicii. Este necesar un telefon al bunicului pentru a lua legatura cu administrația locală și a cere ajutor, în momentul în care familiile au uitat de cei bătrâni", a spus candidatul PPU-SL. 

Sănătatea este un alt punct de pe lista programei electorale a candidatului Horia Constantinescu.

"Sănătatea înseamnă întoarcerea la dispensarele de cartier. Acolo să fie camere de garde și să poata ajunge cetățeanul în structuri moderne", a adaugat Horia Constantinescu.

El a mai spus că este necesar să fie promovată cultura și istoria constănțenilor.

Echipa de consilieri locali propusă:

Maria Obreja - inspsctor OPC
Asan Onur - consilier probleme minoritati
Roman Cristina - avocat
Alexandru Sofronie - consilier juridic
Alexandru Hildan - inginer naval
Eduard Leuca - manager regional
Daniel Zavoda - director regional
Georgiana Campeanu - economist
Alina Diana Burciu - profesor
Ionela Smarandeanu -inginer
Dorina Taune 
Sterea Nurciu
Andreea Jurca
Paul Bettini
Amalia Duran
Adriana Ghetea
Monica Sava
Evdochia Carpov

Horia Constantinescu a mai vorbit de proiectul pe care îl derulează la Palatul Copiilor.

"Am strâns peste 100 de camioane mari pentru ridicarea gunoiului. Societatea constanțeană trebuie reeducată", a zis Constantinescu, care a spus ca mai are puțin și finalizează pista de karting.Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Klaus Iohannis despre posibilitatea de comasare a alegerilor locale cu cele parlamentare - „Este posibilă amânarea localelor"!

13 Apr 2023 1198

Sondaje de opinie Fotografie de moment. Pe cine ați vota primar la alegerile locale din 2024? Pe primele trei poziții s-au clasat reprezentanți ai PSD, USR și Forța Dreptei!

03 Apr 2023 2154

Este așteptată o hotărâre de Guvern care să stabilească data alegerilor parțiale. Unde vor fi organizate scrutine în județul Constanța?

01 Apr 2023 1009

Sondaj de opinie Pe cine ați vota primar la alegerile locale din 2024?

27 Mar 2023 5057

ZIUA LIVE Senatorul Septimiu Bourceanu, răspuns tranșant - „Candidatul PNL la alegerile locale de anul viitor va fi actualul primar" (VIDEO)

25 Mar 2023 1892

Când are loc primul termen în procesul intentat Guvernului pentru că nu a organizat alegeri locale în peste 50 de localităţi?

08 Jan 2023 850

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe „În perioada 1-20 octombrie vor avea loc alegeri la organizația municipală și județeană a PSD Constanța“

30 Aug 2022 3421

Echipa PNL Agigea și Lazu Mihai Oancea - „Construim și dezvoltăm împreună o echipă formată din oameni minunați și responsabili”

06 Aug 2022 2304

ZIUA LIVE. PSD Constanța își va anunța candidatul la Primărie în toamna acestui an (VIDEO)

22 Jun 2022 1611

„ZIUA-n amiaza mare” Oferta lui Mohammad Murad către primarul Vergil Chițac. În ce condiții renunță afaceristul la candidatura pentru primăria Constanța

11 Jun 2022 2773

Candidații Partidului Ecologist de la Constanța încearcă să-și recupereze o parte din contribuțiile din campania electorală din 2020 pe cale judecătorească

01 Jan 2022 1057

Salariații care merg la vot ar putea primi o zi liberă plătită de la angajator (DOCUMENT)

20 Dec 2021 1702

USR propune din nou alegeri locale pentru primari în două tururi de scrutin

19 Oct 2021 2886

„Constanța Demolată Altfel!“

09 Aug 2021 5700

Liderii PNL, la Constanța „Vrăjmășiile din partid se vor domoli după congres” (video)

31 Jul 2021 2655