#alegerilocale2020 - Lansarea candidaților. Victor Ponta (PRO România) „Pentru prima dată, susțin cu tot sufletul, pe cine trebuie la Constanța!”

  • Victor Ponta s-a aflat  la Constanța alături de candidații partidului pentru alegerile locale din 27 septembrie
  • Deputatul Mircea Dobre, candidează la primăria Constanța iar Răzvan Filipescu la Consiliul Județean
  • Ponta a spus că de această dată a venit la Constanța, cu sufletul împăcat, convins că susține pe cine trebuie în alegerile locale
  • În ceea ce privește alianțele post-electorale, președintele Pro România a precizat că aleșii locali și județeni PRO România vor face dacă va fi nevoie o opoziție
  • Candidatul pentru primăria Constanța, Mircea Dobre a precizat că PRO România Constanța este singurul partid cu proiecte concrete și așa cum au promis merg singuri în alegeri
  • Pe listele de consilieri ai Pro România sunt oameni care și-au demonstrat abilitățile în mediul privat și pot să facă față în administrație
 

Președintele PRO România, Victor Ponta s-a aflat ieri la Constanța alături de candidații partidului pentru alegerile locale din 27 septembrie.
Deputatul Mircea Dobre, candidează la primăria Constanța iar Răzvan Filipescu la Consiliul Județean. Ponta a spus ieri că de această dată a venit la Constanța, cu sufletul împăcat, convins că susține pe cine trebuie.
“În sfârșit, sunt și eu liniștit că susțin pe cine trebuie. Nu știu dacă vom câștiga, dar, dacă nu câștigăm acum, avem la dispoziție 2024 până în 2032. Echipa de la Constanța reprezintă speranța pentru viitor. Speranța trebuia să vină și pe partea dreaptă, de la USR, dar s-au pierdut în fața PNL. Așadar, speranța vine de la Pro România. Avem candidați tineri, autentici” , a spus Victor Ponta.
În ceea ce privește alianțele post-electorale, președintele Pro România a precizat că aleșii locali și județeni PRO România vor face dacă va fi nevoie o opoziție și vor vota doar proiectele cu adevărat esențiale pentru viața  constănțenilor.
La rândul său, candidatul pentru primăria Constanța, Mircea Dobre a precizat că PRO România Constanța este singurul partid cu proiecte concrete și așa cum au promis merg singuri în alegeri, și vor lupta ca o nouă generație de politicieni să facă parte din Consiliul Local și Consiliul Județean Constanța.  
Candidatul Pro România pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Răzvan Filipescu a spus că oamenii propuși pe listele de consilieri și-au demonstrat deja abilitățile în mediul privat, unde activează aproape toți și astfel pot să facă facă cerințelor din administrație.
 
Citește și:

#alegerilocale2020 Victor Ponta participă la lansarea candidaților Pro România la Primăria și Consiliul Județean Constanța (LIVE TEXT + VIDEO)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații avere Constanța Averea și interesele judecătorului Traian Iancu, locțiitorul președintelui BEJ Constanța (DOCUMENTE)

15 Apr 2024 356

Primarul comunei Peștera, județul Constanța, Nicoleta Vrabie, a intrat în PNL. Candidează pentru un nou mandat (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 639

Aura Bozdoacă, fost subprefect al Constanței, candidat din partea AUR la Primăria Hârșova (DOCUMENTE)

17 Mar 2024 1257

Cine sunt social-democrații măsurați în sondaje? PSD Constanța nu a luat încă nicio decizie în privința candidaților pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța!

13 Mar 2024 1278

Gabriel Ciobanu, candidatul USR pentru Primăria comunei Agigea

29 Feb 2024 983

„ZIUA-n amiaza mare” Oferta lui Mohammad Murad către primarul Vergil Chițac. În ce condiții renunță afaceristul la candidatura pentru primăria Constanța

11 Jun 2022 3204

Candidații Partidului Ecologist de la Constanța încearcă să-și recupereze o parte din contribuțiile din campania electorală din 2020 pe cale judecătorească

01 Jan 2022 1531

Fostul senator Marian Vasiliev îi cere daune lui Constantin Nițe. Procesul, pe rolul Curții de Apel Constanța

18 Feb 2021 3086

Retrospectivă 2020. Două rânduri de alegeri în pandemia de COVID-19. Constănțenii, vot în carantină, mască obligatorie, strângerea de mână între candidați și alegători a devenit istorie

04 Jan 2021 3970

#alegeriparlamentare2020 Felix Stroe, candidat PSD pentru Senatul României - „Autoritățile locale devin motorul atragerii banilor europeni!”

16 Nov 2020 3231

Mai mulți membri ai PSD Eforie își vor înapoi mandatele de aleși locali. Tribunalul Constanța urmează să se pronunțe în dosar

14 Nov 2020 2720

Judecătoria Hârşova a validat consilierii locali ai comunei Ciobanu! Iată lista completă

29 Oct 2020 2541

Judecătoria Hârșova a validat consilierii locali ai comunei Horia

29 Oct 2020 2491

Judecătoria Hârșova a validat consilierii locali ai comunei Vulturu

28 Oct 2020 2354

Au fost validați consilierii locali ai comunei Cobadin. Lista completă

28 Oct 2020 4593