Alegeri locale 2020

#alegerilocale2020 LIVE - Alianța USR - Plus își lansează candidații pentru primăriile Năvodari și Costinești


  • Alianța USR - Plus își lansează candidații pentru primăriile Năvodari și Costinești
Alianța USR Plus prezintă în cadrul unei conferințe de presa candidații Alianței la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Valentin Sterpu candideaza din partea USR - Plus pentru postul de primar al orașului Năvodari, iar Marius Dragu candidează la primăria Costinești.

La conferința de presă este prezent și președintele USR Constanța, Remus Negoi. Iar din partea Plus este prezenta Carmen Dumitrescu secretar general interimar.

UPDATE 1

Carmen Dumitrescu (Plus Constanța), candidează pentru funcția de consilier județean. Este cadrul didactic la Umc și proiectul ei pentru județul Constanța este de reînviere a turismului istoric și cultural, altfel încât locuitorii județului sa aibă parte de beneficiile acestui tip de turism.

UPDATE 2
Marius Dragu, candidează din partea USR - Plus, inginer, candidează pentru funcția de primar al comunei Costinești. Este antreprenor, a experimentat și traiul în diaspora, în Belgia, a fost și consilier al Elisabetei Lipa, în guvernul României și ulterior director al Btt Costinești. De altfel, această ultimă experiență profesională a înțeles mai bine problemele cu care se confruntă comuna Costinești. Acesta este motivul care l-a determinat să candideze pentru primăria Costinești, pentru revitalizarea turismului și pentru îmbunătățirea vieții locuitorilor din comună.

UPDATE 3
Marius Dragu își propune desființarea gropii de gunoi din satul Schitu. "Sin cauza acestei gropi de gunoi, comuna are de suferit, terenurile au prețuri mici, turismul are de suferit", explică Dragu.

UPDATE 4

Candidatul USR - Plus își propune și extinderea sezonului estival (mai-septembrie) prin organizarea de evenimente sportive și culturale. Atragerea de fonduri europene nerambursabile este un alt pilon al programului sau electoral.

UPDATE 5

Prin consultare cu locuitorii a preluat și alte proeicte pe care vrea sa le dezvolte, de la un Aqua magic în aer liber până la construirea unui complex de piscine închise pentru perioada în care nu se poate face plajă, precum și realizarea unei telegondole în colaborare cu celelalte administrații locale din zona de litoral. Pe fonduri europene, Dragu vrea să realizeze un dispensar medical și o pasarelă care sa rezolve traversarea căii ferate din localitate și, nu în ultimul rând, amplasarea de panouri fotovoltaice pentru populație, serviciu de salvamar profesionist, lucrări edilitare, de la iluminat public la trotuare.

UPDATE 6
Valentin Sterpu candidează din partea Alianței USR-Plus la Năvodari. De profesie inginer, lucrează într-o multinaționala și vrea să dea o altă direcție orașului Năvodari. "Îmi doresc ca Năvodari sa devina un oraș curat, ecologic, prietenos, un oraș din care tinerii nu își vor mai dori să plece. Știu ca orașul are toate posibilitățile sa fie activ și în afara sezonului estival. Orașul are nevoie de schimbare și pentru asta am gândit un plan pe termen mediu și lung. Vreau să construiesc parcuri, să acordăm cetățenilor șansă de a beneficia de lacurile din jurul orașului, să le amenajăm, să modernizăm infrastructura și mobilitatea urbană. Vreau sa înființam o rețea de transport în interiorul orașului, sa amenajam parcări și piste de biciclete", a punctat Sterpu.

UPDATE 7
Sterpu afirmă că va pune accent pe dezvoltarea economica pentru că tinerii nu-și pot dezvolta o carieră în orașul lor. Tocmai de aceea va înființa și o direcție care să ofere consultanta tinerilor care vor să dezvolta o afacere în Năvodari și să nu mai plece către alte orașe sau chiar din țară.

UPDATE 8
Sâmbăta, pe 15 august, are loc congresul online de fuziune dintre USR și Plus. Plus va fi absorbit de USR. Însă în acest moment, cele două formațiuni merg pe formula de alianță electorală până la pronunțarea magistraților de la Tribunalul București. După congres, conducerea națională a usr - plus va avea doi copresedinti iar același sistem de conducere se va aplica și la nivelul organizațiilor județene.

Mai multe detalii în ediția de mâine.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Au fost validați consilierii locali ai comunei Cobadin. Lista completă

28 Oct 2020 815

Au fost validați consilierii locali ai Orașului Cernavodă. Lista completă

27 Oct 2020 581

Judecătoria Mangalia a validat mandatele consilierilor locali din Costinești. Un singur mandat, invalidat

23 Oct 2020 2285

Fostul primar PNL de la Corbu contestă în instanță mandatul edilului nou ales. Magistrații se vor pronunța astăzi în acest dosar

22 Oct 2020 3124

Sondaj de opinie 59 % dintre respondenți cred că votul lor a contat la alegerile locale din 2020

19 Oct 2020 384

Editorial La Constanța, alegeri au fost, alegeri vor fi. Dar niciodată cu atâta bălăcăreală

15 Oct 2020 3843

Constanța Programul plății indemnizațiilor aferente participării la alegerile locale

13 Oct 2020 1245

Sondaj de opinie Credeți că a contat votul dumneavoastră pentru alegerile locale din 2020?

12 Oct 2020 764

Sondaj de opinie 82% dintre respondenți nu au considerat oportună înscrierea managerilor din învățământ în candidatura la alegerile locale

05 Oct 2020 551

Alegeri locale 2020. Primarii aleși în judeţul Constanţa. Unde sunt alese femei-primar

01 Oct 2020 1848

Judecătoria Constanța. S-au înregistrat primele dosare de validare pentru primari și consilieri ​

30 Sep 2020 1383

Partidul Mișcarea Populară Constanța cere renumărarea voturilor. Ce mai contestă PMP Constanța

29 Sep 2020 1238

Klaus Iohannis ”La alegerile locale, victoria aparține în primul rând democrației din România”

28 Sep 2020 704

Editorial Ce-am avut și ce-am pierdut

28 Sep 2020 3630

PNL Constanța „Le mulțumim constănțenilor pentru mobilizarea exemplară“

28 Sep 2020 3755