Alegeri locale 2020

#alegerilocale2020 LIVE TEXT & VIDEO - PRO România prezintă un nou proiect pentru Constanța Nod intermodal gara- autogara Sud - aeroport (galerie foto + document)


 
  • Candidații Pro România, filiala Constanța prezintă astăzi un nou proiect pentru constănțeni.
  • Puteți consulta și descărca Rezumatul proiectului propus de PRO România și în Secțiunea Document.

Mircea Dobre, coordonator Pro România Constanța și candidat pentru funcția de primar și Răzvan Filipescu, secretar general al filialei și candidat la președinția CJC vorbesc astăzi despre proeictul "nodul intermodal al gara - autogara Sud - aeroport".

Candidatul Pro România pentru CJC, Răzvan Filipescu, face o sinteză a ultimei săptămâni de campanie electorală.

Filipescu vorbește din nou despre blatul dintre PSD și PNL la nivel de județ și critică faptul că contracandidații acestuia nu vor sa iasă la dezbateri.


"Le transmit tururor că proiectele noastre sunt muncite, aplicabile și finanțabile" afirmă Filipescu.

Acesta le transmite contracandidaților de la PSD, partid care a condus Consiliul Județean, că "Tulcea a reușit să atragă fonduri europene, la fel și Galați și Buzău, doar la Constanța acest lucru nu s-a putut. Văd pe liste oameni care, în ultimii patru ani, nu au avut nicio inițiativă, în schimb vor din nou votul oamenilor", mai spune Filipescu.

Candidatul Pro România pentru CJC se declară îngrijorat și în calitate de părinte vizavi de începutul anului școlar. "Nu ne spune nimeni ce se va întâmpla a doua zi după alegeri. Cine va face dezinfecția la școlile din județ, imediat după alegeri, astfel încât, copiii noștri să se întoarcă în siguranță în clase, de pe 28 septembrie"

O ultimă chestiune punctată de Filipescu este situația disperată a fermierilor constănțeni, care nici pânăacum nu au obținut suspendarea creditelor la rate, cu toate că au cerut acest lucru și guvernului, și parlamentarilor constănțeni.

Mircea Dobre despre nodul intermodal gara - autogara Sud - aeroportProiectul va fi extrem de util, atât pentru municipiul Constanța, cât și pentru localitățile din zona Metropolitană - susține Mircea Dobre.


Potrivit proiectului, parcul de la gară va fi legat printr-o pasarelă de această autogară, explică Mircea Dobre.

Candidatul PRO România a mai afirmat că tot transportul public trebuie gestionat într-un parteneriat de Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța.

Proiectul ar putea fi finalizat de la bugetul local, național, prin fonduri europene sau prin lansarea pe piață a bonurilor municipale.

Dobre a trimis săgeți și către președintele PMP, despre care spune că nu poate să critice proiecte, pentru că el nu le înțelege.

Dobre îl întreabă pe reprezentantul PMP dacă are autorizație pentru lucrările făcute la sediul partidului, amplasat într-o clădire de patrimoniu din zona peninsulară.

Dobre a mai afirmat că "actualul primar, Decebal Făgădău nu face campanie electorală, ci s-a transformat într-o bocitoare, care, atunci când prinde un microfon, se plânge că este atacat nefondat, la câte a făcut el pentru Constanța".

Mai multe detalii despre acest proiect, în ediția de mâine a ZIUA de Constanța.

De asemenea, puteți consulta și descărca Rezumatul proiectului propus de PRO România și în Secțiunea Document.Comandate de PARTIDUL PRO ROMANIA FILIALA CONSTANTA
Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CMF: 21200010

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Masked Singer Romania. Un constănțean s-a aflat sub masca Vulpoiului

23 Oct 2020 2116

LIVE VIDEO. PRO România a depus astăzi candidaturile pentru alegerile parlamentare

22 Oct 2020 1695

PRO România, filiala Constanța și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare

21 Oct 2020 1863

Un ales local din comuna Lumina se judecă cu Partidul PRO România. Nu avea adeziunea depusă, motiv pentru care și-a pierdut mandatul

21 Oct 2020 964

Tineretul României, cu șase jucători de la FC Viitorul în lot, întâlnește marți Malta

13 Oct 2020 2280

UPDATE Weekend-ul acesta are loc “târgul de parlamentari”! Primele nume bătute în cuie, cine pleacă și cine rămâne! Minoritățile au deja candidați desemnați

10 Oct 2020 4237

Concurs cu filmulețe despre anticorupție, organizat de Direcția Generală Anticorupție

08 Oct 2020 468

#alegerilocale2020 Județul Tulcea - lista completă a primarilor. Unde au ales o femeie la conducerea comunității

01 Oct 2020 1098

#alegerilocale2020 Încep negocierile pentru formarea unei majorități la nivelul Consiliului Județean Constanța. Cum vor fi repartizate mandatele în urma votului din 27 septembrie

30 Sep 2020 2645

#alegerilocale2020 Europarlamentarul Corina Crețu, mesaj de susținere pentru Mihai Oancea, candidat Pro România la Primăria Agigea (VIDEO)

24 Sep 2020 1149

#alegerilocale2020 Victor Ponta și Corina Crețu, prezenți la Medgidia. Pro România Constanța, susținută 101% de la centru

23 Sep 2020 710

#alegerilocale2020 Bogdan Dicu (Pro România), candidat la primăria Tuzla – „Schimbarea este o dorință, o viziune”

22 Sep 2020 861

#alegerilocale2020 Adevărata competiție din Agigea și Lazu este trasată de candidatul Pro România Mihai Oancea și actualul edil

19 Sep 2020 1399

#alegerilocale2020 Mircea Dobre și Răzvan Filipescu (Pro România), despre soluțiile de finanțare a proiectelor propuse

19 Sep 2020 834

LIVE VIDEO #alegerilocale2020 Mircea Dobre și Răzvan Filipescu (Pro România), în conferință de presă

18 Sep 2020 658