#alegerilocale2020 LIVE TEXT & VIDEO - PRO România prezintă un nou proiect pentru Constanța Nod intermodal gara- autogara Sud - aeroport (galerie foto + document)


 
  • Candidații Pro România, filiala Constanța prezintă astăzi un nou proiect pentru constănțeni.
  • Puteți consulta și descărca Rezumatul proiectului propus de PRO România și în Secțiunea Document.

Mircea Dobre, coordonator Pro România Constanța și candidat pentru funcția de primar și Răzvan Filipescu, secretar general al filialei și candidat la președinția CJC vorbesc astăzi despre proeictul "nodul intermodal al gara - autogara Sud - aeroport".

Candidatul Pro România pentru CJC, Răzvan Filipescu, face o sinteză a ultimei săptămâni de campanie electorală.

Filipescu vorbește din nou despre blatul dintre PSD și PNL la nivel de județ și critică faptul că contracandidații acestuia nu vor sa iasă la dezbateri.


"Le transmit tururor că proiectele noastre sunt muncite, aplicabile și finanțabile" afirmă Filipescu.

Acesta le transmite contracandidaților de la PSD, partid care a condus Consiliul Județean, că "Tulcea a reușit să atragă fonduri europene, la fel și Galați și Buzău, doar la Constanța acest lucru nu s-a putut. Văd pe liste oameni care, în ultimii patru ani, nu au avut nicio inițiativă, în schimb vor din nou votul oamenilor", mai spune Filipescu.

Candidatul Pro România pentru CJC se declară îngrijorat și în calitate de părinte vizavi de începutul anului școlar. "Nu ne spune nimeni ce se va întâmpla a doua zi după alegeri. Cine va face dezinfecția la școlile din județ, imediat după alegeri, astfel încât, copiii noștri să se întoarcă în siguranță în clase, de pe 28 septembrie"

O ultimă chestiune punctată de Filipescu este situația disperată a fermierilor constănțeni, care nici pânăacum nu au obținut suspendarea creditelor la rate, cu toate că au cerut acest lucru și guvernului, și parlamentarilor constănțeni.

Mircea Dobre despre nodul intermodal gara - autogara Sud - aeroportProiectul va fi extrem de util, atât pentru municipiul Constanța, cât și pentru localitățile din zona Metropolitană - susține Mircea Dobre.


Potrivit proiectului, parcul de la gară va fi legat printr-o pasarelă de această autogară, explică Mircea Dobre.

Candidatul PRO România a mai afirmat că tot transportul public trebuie gestionat într-un parteneriat de Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța.

Proiectul ar putea fi finalizat de la bugetul local, național, prin fonduri europene sau prin lansarea pe piață a bonurilor municipale.

Dobre a trimis săgeți și către președintele PMP, despre care spune că nu poate să critice proiecte, pentru că el nu le înțelege.

Dobre îl întreabă pe reprezentantul PMP dacă are autorizație pentru lucrările făcute la sediul partidului, amplasat într-o clădire de patrimoniu din zona peninsulară.

Dobre a mai afirmat că "actualul primar, Decebal Făgădău nu face campanie electorală, ci s-a transformat într-o bocitoare, care, atunci când prinde un microfon, se plânge că este atacat nefondat, la câte a făcut el pentru Constanța".

Mai multe detalii despre acest proiect, în ediția de mâine a ZIUA de Constanța.

De asemenea, puteți consulta și descărca Rezumatul proiectului propus de PRO România și în Secțiunea Document.Comandate de PARTIDUL PRO ROMANIA FILIALA CONSTANTA
Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CMF: 21200010

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

PRO România Constanța are o nouă conducere

21 Apr 2021 2225

Fostul deputat, Mircea Titus Dobre este președintele UGIR Constanța. Vrea să obțină personalitate juridică în vederea accesării de fonduri europene

15 Apr 2021 763

Un fost fotbalist la FC Viitorul, adversar al tricolorilor, diseară, în România - Macedonia de Nord

25 Mar 2021 1524

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (V)

30 Jan 2021 1261

Pe 14 ianuarie 1962 se năștea o stea. Andrei Gheorghe ar fi împlinit 59 de ani

14 Jan 2021 2061

Doliu în presa românească. Jurnalistă de excepție s-a stins la 41 de ani

11 Jan 2021 1929

Cel mai așteptat show de revelion, oferit de UNTOLD

23 Dec 2020 1210

15 decembrie 1993 - S-a născut cântăreața și actrița Alina Eremia

15 Dec 2020 851

Cum se împart mandatele de parlamentar la Constanța, înainte de redistribuire

07 Dec 2020 3314

#alegeriparlamentare 2020 Exit poll- Rezultatele alegerilor parlamentare 2020

06 Dec 2020 1317

#alegeriparlamentare 2020 Unde vor vota candidații PRO România Constanța pentru alegerile parlamentare

04 Dec 2020 590

#alegeriparlamentare2020 Răzvan Filipescu (PRO România) - "La 100 de ani de la recunoașterea României Mari, riscăm să pierdem de sub control sistemul de educație"

01 Dec 2020 581

Deputatul PRO România, Mircea Titus Dobre "Nu se poate intra cu bocancii în spiritualitatea românilor!"

30 Nov 2020 627

#alegeriparlamentare2020 Candidatul PRO România la Senat, Răzvan Filipescu- "Fiecare român va scoate din buzunar 5.300 de lei pentru a acoperi deficitul bugetar de anul viitor"

27 Nov 2020 850

#alegeriparlamentare2020 Deputatul PRO România, Mircea Titus Dobre - "Ne-am săturat de minciuni electorale și de agresivitate"

27 Nov 2020 647