#alegerilocale2020 Nicolae Matei și Mariana Mircea – “Pe 27 septembrie, votați Partidul Neamul Românesc, vom face tot ce depinde de noi să dezvoltăm orașele Năvodari și Cernavodă!”


  • Nicolae Matei, candidează pentru Primăria Năvodari din partea Partidului Neamul Românesc
  • Mariana Mircea este fost primar al orașului Cernavodă în perioada 2008-2012 și candidează de această dată din partea Partidului Neamul Românesc
  • În programul său electoral, Matei vrea să reinstaureze ordinea, curățenia și liniștea publică prin reintroducerea instituției sectoriștilor iar Aqualand, un proiect demarat de Matei, va fi funcțional în maxim un an de zile
  • Matei spune că va relua refacerea și modernizarea Stadionului “Flacăra” iar în ceea ce privește transportul, candidatul Partidului Neamul Românesc, analizează asocierea prin parteneriat public-privat cu o companie de transport pentru ruta Constanța-Năvodari
  • Candidatul Partidului Neamul Românesc, Mariana Mircea, spune că tinerele familii vor beneficia de apartamente la preț redus construite de primărie, stimulent financiar pentru tinerii căsătoriți, pentru tinerele mame, pentru nou născuți, precum și sprijin în calificare, perfecționare și găsirea unui loc de muncă
  •  
Nicolae Matei, candidează pentru Primăria Candidații Partidului Neamul Românesc la primăriile Cernavodă și Năvodari au fost prezenți la ZIUA Electorală.
Interviul video poate fi urmărit aici:
 Nicolae Matei, candidează pentru Primăria Năvodari din partea Partidului Neamul Românesc. În perioada 2008- 2016, Matei a fost primarul orașului Năvodari iar între 2012-2016 a condus Asociația Orașelor din România.
Mariana Mircea este fost primar al orașului Cernavodă în perioada 2008-2012 și candidează de această dată din partea Partidului Neamul Românesc.


Candidații Partidului Neamul Românesc le cer constănțenilor cu drept de vot de la Năvodari și Cernavodă să voteze Nicolae Matei și Mariana Mircea, dar și echipele acestora pentru Consiliile Locale, cei doi, luându-și angajamentul că vor face tot ce depinde de ei pentru dezvoltarea celor două orașe.
Mircea și Matei au reclamat faptul că marile partide, sunt înțelese și la aceste alegeri locale, “și-au împărțit localitățile și sunt dispuse să facă compromisuri pentru a-și apăra posturile din administrația locală, câștigate în 2016”.
Cu toate acestea, candidații Neamul Românesc sunt deciși să le răstoarne planurile și să câștige primăriile de la Năvodari și Cernavodă.


 

Program electoral Partidul Neamul Românesc pentru Năvodari

În programul său electoral, Matei vrea să reinstaureze ordinea și liniștea publică prin reintroducerea instituției sectoriștilor iar Aqualand, un proiect demarat de Matei, va fi funcțional în maxim un an de zile și va fi realizat în parteneriat public-privat.
Matei spune că va relua refacerea și modernizarea Stadionului “Flacăra”,  asigurând condiții demne de Liga I.
În ceea ce privește transportul, candidatul Partidului Neamul Românesc, analizează asocierea prin parteneriat public-privat cu o companie de transport pentru ruta Constanța-Năvodari.

Despre experiența sa în calitate de primar al Năvodariului, Nicolae Matei își amintește: ”În anul 2000, Năvodari era oraș muncitoresc, dormitor, anexa municipiului Constanța.  Am transformat Năvodari în stațiune balneo-climaterică.
M-am opus construirii depozitului de reziduri industriale.
Am înființat și botezat peste 150 de străzi printre care Bulevardul Mamaia Nord și Bulevardul Năvodari.
Am înființat două parcuri noi, Centrul de Afaceri Năvodari. Cantina socială, am construit Faleza Mării Negre. Am extins drumul Lumina – Năvodari pe 4 benzi.
Am realizat anveloparea blocurilor pe fonduri guvernamentale și am construit două blocuri ANL”.  
 

Program electoral Partidul Neamul Românesc pentru Cernavodă

În programul său electoral, Mariana Mircea se adresează familiilor tinere, la început de drum sau deja părinți din orașul Cernavodă.
Candidatul Partidului Neamul Românesc spune că tinerele familii vor beneficia de apartamente la preț redus construite de primărie, stimulent financiar pentru tinerii căsătoriți, ajutor financiar pentru tinerele mame pentru achitarea medicamentelor și serviciilor medicate nedecontate de casa de asigurări, stimulent financiar pentru nou născuți, ajutor comunitar pentru familia monoparentală, sprijin în calificare, perfecționare și găsirea unui loc de muncă.

Elevii și tinerii din localitate reprezintă o preocupare permanentă pentru candidata Neamul Românesc. Dacă va fi din nou primarul orașului Cernavodă, Mariana Mircea va asigura din bugetul orașului - masă gratuită pentru elevi și preșcolari, va sprijini familiile cu copii pentru începerea anului școlar și va organiza tabere gratuite pentru elevi. Tot de la bugetul local, primăria va asigura fonduri pentru aprofundarea cunostințelor după program, de tip after school și va acorda burse de merit pentru elevii cu rezultate bune la școală. Totodată, Mircea va aloca buget pentru susținerea activități culturale și sportive, cu deplasări în țară și în străinătate pentru elevii și tinerii talentați.

ZIUA Electorală este zilnic, în direct pe www.ziuaconstanta.ro dar și pe https://www.facebook.com/ziuaconstanta.
Comandat de Partidul Neamul Românesc, filiala Constanța
Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
mandatar financiar-cod AEP 21200040
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegerilocale2020 Document oficial! Câte voturi au strâns candidații la Consiliul Județean Constanța

01 Oct 2020 1704

#alegerilocale2020 Județul Tulcea - lista completă a primarilor. Unde au ales o femeie la conducerea comunității

01 Oct 2020 1791

Când își vor prelua mandatele câștigătorii alegerilor locale de duminică? Procedura pentru primar, președinte CJ, aleși locali și județeni

01 Oct 2020 3026

#alegerilocale2020 Încep negocierile pentru formarea unei majorități la nivelul Consiliului Județean Constanța. Cum vor fi repartizate mandatele în urma votului din 27 septembrie

30 Sep 2020 3122

#alegerilocale2020 Doar trei formațiuni politice intră în Consiliul Local Municipal Constanța. PNL a anunțat că vrea să formeze majoritatea cu USR PLUS

30 Sep 2020 3645

#alegerilocale2020 Echipele USR PLUS din Consiliul Local și Județean vor depune eforturi ca proiectele votate de constănțeni să fie puse în practică

29 Sep 2020 859

#alegerilocale2020 S-a creat un brand anti PSD. PNL Constanța spune un NU hotărât social-democraților atât în Consiliul Local cât și la Consiliul Județean

29 Sep 2020 3363

LIVE TEXT #alegerilocale2020 Conferința de presă la PNL Constanța, după câștigarea alegerilor locale

28 Sep 2020 2102

#alegerilocale2020 IPJ Constanța, dosare penale pentru infracțiuni electorale

28 Sep 2020 1367

#alegerilocale2020 Stelian Ion și Remus Negoi (USR), în conferință de presă, după aflarea rezultatelor alegerilor (LIVE VIDEO)

28 Sep 2020 1996

#alegerilocale2020 Primarul din Deveselu, decedat în urmă cu două săptămâni, ales pentru un nou mandat

28 Sep 2020 953

#alegerilocale2020 Primar mort în județul Dolj, după ce a fost reales

28 Sep 2020 1100

#alegerilocale2020 Stelian Ion - ”Suntem în fața unui moment istoric. În Constanța, scriem istorie!” (video)

28 Sep 2020 2565

#alegerilocale2020 Incidente înregistrate la nivelul județului Constanța pe timpul derulării procesului electoral

28 Sep 2020 2218

#alegerilocale2020 Ce primari au fost aleși în localitățile județului Constanța

27 Sep 2020 13903