#alegerilocale2020 Partidul Ecologist Român Limanu își lansează candidatul pentru primărie (LIVE TEXT + VIDEO)

  • Conferință a  Partidului Ecologist Român, organizația Limanu.  

Partidul Ecologist Român, organizația Limanu, județul Constanța, organizează o conferință de presă pentru prezentarea candidatului la alegerile locale, Nicolae Ciocîrlan.

Prezenți la eveniment sunt Daniel Moraru - PrimVicepreședinte PER și Președinte Filiala Judeţeană Constanţa, Nicolae Ciocîrlan, candidatul pentru funcția de primar al comunei Limanu, dar și Menabit Ozghiun, candidatul pentru primăria Mangalia.

De altfel, zeci de susținători s-au adunat în curtea sediului din sudul litoralului.

Daniel Mihai, profesor la Liceul de Arte, interpreteaza Imnul Național la vioară.

Nicolae Ciocîrlan a declarat:

Aș vrea să facem introducerea împreună pentru cei patru ani care vor urma, să înțelegem și noi cum trebuie făcute lucrurile bune. Aș vrea să muncim foarte mult în ceea ce privește administrația locală, nu politica pumnului în gură. Avem proiecte multe pentru localitățile care compun Limanu. Au fost epuizate resursele turistice. Vorbim de administrația actuală - trebuie să ne unim forțele și de a lupta împotriva ei. Aș vorbi despre Limanu unde avem niște proiecte interesante, vorbim de faleza de nord, unde niciun edil nu a scos în evidență bogăția și naturalețea acelor locuri. Pentru Hagieni propune nepopularea satului.

La Limanu, acei oameni stau pe o mină de aur și nimeni nu a vrut să scoată la suprafață. Acea faleza găsim doar în țări precum Spania sau Grecia. Am elaborat un proiect prin care vom încerca să aducem un turism la o scară mai largă. Avem mult mai multe proiecte despre Limanu și ne-am întinde ore bune. Venind în Limanu, îmi vine să plâng. A început foarte timid localitatea, în anii 60. Chiar în această curte au mâncat actori vechi și cunoscuți. Aici avem foarte multe proiecte în domeniul turismului, a mai spus candidatul pentru Limanu.

Legat de Vama Veche a spus că s-a ajuns la un apogeu al comercializării.

De ceva ani, chiar am discutat cu colegii mei și dorim conservarea. Am vrea să redăm Vama înapoi oamenilor care au înființat-o. Discutăm de parcări inexistente, vorbim de plăji distruse și beach baruri, a adăugat Ciocîrlan

A luat cuvântul președintele filialei județene,  Daniel Moraru, candidatul la CJ Constanța.

Candidatul nostru a contribuit la comuna Limanu prin investiția făcută aici. Cu toate greutățile prin care a trecut, crede încă. Voi sunteți aici prezenți nu pentru că nu aveți ce face cu timpul vostru, ci pentru a prinde mesajul și să îl transmiteți mai departe. Vama Veche, cea mai liberă stațiune - libertatea de expresie, libertatea de gândire. Așa vreau să vad pe fiecare locuitor din această țară. Astea sunt mesajele pe care noi le transmitem. Mai departe, aș merge foarte mult pe zona de reglementare. Sincer, nu cunosc Limanu. În Hagieni nu am fost niciodată. Sunt localități de care vorbesc partenerii mei politici, a punctat Moraru.

Acesta a mai vorbit de reglementatea unui plan de manangement și a punctat inclusiv de prezența apelor geotermale care ar putea prelungi sezonul turistic din Limanu.

Moraru a mai punctat că este sătul de amenzile împărțite pe litoral.

Primarul trebuie să protejeze antreprenorul de abuzuri. Toți bugetarii sunt în slujba cetățeanului. Prevenția trebuie să primeze, nu amenzile sau alte moduri în care să fie pedepsit, a adăugat Moraru.

Moraru l-a caracterizat pe Ciocîrlan ca un om cinstit.

Sursa foto: ZIUA de Constanța  


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Partidul Ecologist cheamă partidele neparlamentare la Olimp

31 May 2022 1467

Mohammad Murad s-a înscris în Partidul Ecologist Român. „Vă asigur că în 2024 vom fi în Parlament”

12 Mar 2022 3815

Partidul Ecologist Socialist Român, amendat de Autoritatea Electorală Permanentă. Litigiul a ajuns în instanță. Ce au decis magistrații?

30 Jun 2021 1575

#alegerilocale2020 Corina Martin (PER) – „Duminică alegem primarul PERfect pentru Constanța” (VIDEO)

25 Sep 2020 2359

#alegerilocale2020 Corina Martin (PER), despre Campusul Olimpic de la Constanța. Renașterea sportului, în municipiu

18 Sep 2020 2068

LIVE VIDEO #alegerilocale2020 Corina Martin (PER) prezintă al treilea proiect pentru constănțeni

17 Sep 2020 2657

#alegerilocale2020 Partidul Ecologist Român, filial Constanța, program pilot pentru mediul rural. Comuna Tuzla, va deveni stațiune turistică în următorii 10 ani!

16 Sep 2020 3357

#alegerilocale2020 Corina Martin, candidat PER pentru primăria Constanța – ’’Suntem pregătiți să avem o femeie primar. Voi conduce orașul împreună cu constănțenii’’! (video+documente)

28 Aug 2020 4042

#alegerilocale2020 Corina Martin (PER) prezintă platforma program și consilierii locali și județeni pentru Constanța (LIVE TEXT + VIDEO)

14 Aug 2020 3343

#alegerilocale2020 Corina Martin, candidat la Primăria Constanța, din partea Partidului Ecologist Român solicită revocarea deciziei de închidere a teraselor la ora 23.00

03 Aug 2020 2445

Corina Martin, candidat la Primăria Constanța, din partea Partidului Ecologist Român „Nu cred că poți să faci nici turism, nici dezvoltare și nici politică fără să iubești oamenii” (galerie foto)

16 Jul 2020 3795

LIVE VIDEO Corina Martin își lansează candidatura la Primăria Constanța, din partea Partidului Ecologist Român (galerie foto)

15 Jul 2020 6163

A ales Partidul Ecologist. Corina Martin a intrat în politică!

14 Jul 2020 2846

PNŢCD şi Partidul Ecologist Român susţin PSD la europarlamentare

28 Mar 2019 2292

Averi de aspirant în Parlamentul României Ce avuţii au candidaţii PER Constanţa pentru Camera Deputaţilor (documente)

10 Nov 2016 3152