#alegerilocale2020 Rareș Bogdan, alături de echipa PNL Constanța. Ce mesaj a transmis (galerie foto)


Miercuri, 23.09.2020, ora 10.30, PNL Constanța organizează o conferința de presă cu tema VOTUL UTIL, la sediul PNL din bulevardul Ferdinand, nr. 49.

La eveniment participă Rareș Bogdan, Prim-vicepreședinte PNL. Bogdan Huțucă și Vergil Chițac sunt și ei prezenți.

Bogdan Huțucă a luat cuvântul.


"Domnul europarlamentar Rareș Bogdan este alături de noi. Doresc să transmit un mesaj constănțenilor. La alegerile din acest an avem o singură șansă, printr-un singur vot. Avem să facem o alegere între dezvoltare, investiții și între stagnare, blocare, risipirea banului public. Vreau să invit constănțenii să iasă la vot! Calculul este unul simplu. Avem un singur tur de vot și ia primaria sau președinția CJ. PNL și PSD se bat. Așa arată datele. Orice vot irosit acordat unui alt candidat decât cel PNL este un vot care favorizează PSD", a spus Huțucă, președinte PNL Constanța.


 Huțucă a mai spus ca Vergil Chițac este un om bun, iar de Mihai Lupu că a bătut județul în lung și-n lat.

Obiectivul acestui vot este distrugerea sistemului PSD,  a conchis președintele PNL.


A luat cuvântul Rareș Bogdan.


Acum patru ani l-am susținut și îl susțin pe Vergil Chițac. Încep prin a va spune că, indiscutabil, trebuie să promiteți cu toții pe bugetul cabinetului meu că veți veni cu toții să facem o plimbare prin România. În urmă cu o lună am fost în zona veche. Am văzut orașul. Oameni buni, nu știu dacă realizați cât de rău arata acest oraș. Vreau să fac următorul expirement, chiar daca mă suportați sau nu, și să mergem la Brașov, Sibiu, Arad, Timisoara, Cluj, Iași. Veți vedea diferențele colosale", a spus europarlamentarul.


A comparat și Sinaia cu Bușteni, care sunt cu administrații diferite și arată total altfel. A dat și alte exemple cu administratie liberală, cum ar fi la Cluj.

Potențialul Constanței este unul uriaș. Este Barcelona României. Am bătut pe jos alături de Bogdan și Vergil Chițac. Efectiv mi-a venit sa plâng.

Un miliard de euro trebuie să ajungă la Constanța, a spus europarlamentarul, care consideră că suma de bani este necesara pentru dezvoltarea Constanței.

A spus că un an de zile este necesar pentru schimbare.


În Dobrogea, este un exemplu pentru întreaga Europă. Melanjul cultural și inter etnic este unic", a subliniat Rareș Bogdan.

 Vom lua un scor istoric. Vom avea de la 7 președinți CJ la 17. La Bacău câștigăm, la Galați la fel. Costel Alexe câștiga CJ la Iași. La Botoșani, la fel", a spus Rareș Bogdan.


A spus că Moldova va fi eliberată de PSD.

Constanța se va relua la viteza de dezvoltare pe care o au comunitățile PNL. Vergil Chițac este într-o relație specială cu majoritatea primăriilor liberale. Dezvoltarea orașelor pe bani europeni a început cu Klaus Iohannis la Sibiu. Cel care a realizat cea mai spectaculoasă transformare este Ilie Bolojan, a adaugat invitatul.

El îi mai roaga pe constănțeni să înțeleagă că vechea administrație a făcut ceea ce se vede în prezent aici, iar pe partea cealaltă este dezvoltarea pe care o promite PNL. El a mai spus că trebuie să se țină cont că PNL se va afla în continuare la guvernare și primarii o să aiba un sprijin în ei.

De ce să ții Constanța departe de această axă de dezvoltare?


Comandat de Partidul National Liberal- Filiala Constanța - Executat de  ZIUA de Constanța – portal: www.ziuaconstanta.ro - mandatar financiar-cod AEP 21200012 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe „În perioada 1-20 octombrie vor avea loc alegeri la organizația municipală și județeană a PSD Constanța“

30 Aug 2022 2532

Echipa PNL Agigea și Lazu Mihai Oancea - „Construim și dezvoltăm împreună o echipă formată din oameni minunați și responsabili”

06 Aug 2022 1695

ZIUA LIVE. PSD Constanța își va anunța candidatul la Primărie în toamna acestui an (VIDEO)

22 Jun 2022 1228

„ZIUA-n amiaza mare” Oferta lui Mohammad Murad către primarul Vergil Chițac. În ce condiții renunță afaceristul la candidatura pentru primăria Constanța

11 Jun 2022 2337

Candidații Partidului Ecologist de la Constanța încearcă să-și recupereze o parte din contribuțiile din campania electorală din 2020 pe cale judecătorească

01 Jan 2022 788

Salariații care merg la vot ar putea primi o zi liberă plătită de la angajator (DOCUMENT)

20 Dec 2021 1374

USR propune din nou alegeri locale pentru primari în două tururi de scrutin

19 Oct 2021 2573

„Constanța Demolată Altfel!“

09 Aug 2021 5414

Liderii PNL, la Constanța „Vrăjmășiile din partid se vor domoli după congres” (video)

31 Jul 2021 2311

ZIUA LIVE. Se transformă comuna Poarta Albă în oraș?

21 Jul 2021 4129

Cine este șoferul decedat în accidentul de la ieșire din Mihai Viteazu, județul Constanța. A candidat pe listele PNL în județul Tulcea

28 Jun 2021 12695

MAI Alegeri locale în 36 de localități. 10 persoane sunt cercetate pentru săvârşirea unor posibile fapte de natură penală

27 Jun 2021 932

IPJ Ialomița Comunicat de presă - Măsuri alegeri locale aprțiale

25 Jun 2021 694

Viceprimarul Florin Cocargeanu reconfirmat președintele USR Constanța

16 Jun 2021 2912

ZIUA LIVE. Septimiu Bourceanu(PNL) - „Ținta mea numărul unu este să deschidem Constanța. Trebuie să joace un rol foarte important în agenda națională”

16 Jun 2021 1812