#alegerilocale2020 Răzvan Filipescu (Pro România), candidat pentru conducerea CJ Constanța – „Ceea ce vrem este să facem o altfel de politică”

  • Partidul Pro România Constanța a depus candidaturile și listele de semnături la Birourile Electorale aferente
 
În cursul zilei de luni, 17 august 2020, partidul Pro România Constanța, în frunte cu cei doi candidați pentru funcțiile publice, Mircea Titus Dobre, candidat la primărie, și Răzvan Filipescu, candidatul pentru conducerea Consiliului Județean Constanța, și-au depus candidaturile și listele de semnături la Birourile Electorale aferente.
Astfel, 10.000 de semnături au reușit să strângă reprezentanții partidului pentru Consiliul Județean, Răzvan Filipescu declarând că este mândru și le mulțumește pentru efort tuturor care s-au implicat.

„Încep prin a mulțumi, în primul rând, prin a mulțumi celor 10.000 de locuitori ai județului, care ne-au acordat încrederea și prin semnarea listei de susținători ai partidului Pro România. Vreau să le mulțumesc colegilor mei din județ care au depus eforturi considerabile pentru a strânge aceste semnături, în condițiile de distanțare socială cu care cu toții ne confruntăm”, a subliniat Filipescu.
De altfel, l-a prezentat și pe Vasile Rizea, președintele Colegiului Farmaciștilor din Constanța, care va fi pe listele pentru consilieri județeni. A vorbit puțin și despre viitoarele realizări din funcția pentru care a intrat în cursa electorală.
„În mod deosebit, vreau să îi mulțumesc domnului Rizea Vasile, președintele Colegiului Farmaciștilor din Constanța, care s-a alăturat echipei Pro România și care ne onorează cu prezența sa pe lista de consilieri județeni. Vreau să vă zic că după ultimele lucruri care s-au întâmplat pe scena politică constănțeană, sunt extrem de hotărât să câștig această competiție politică. Îmi doresc să readuc județul pe podiumul dezvoltării din punct de vedere al sănătății, al educației, al dezvoltării. Venim cu o echipă de profesioniști, o echipă, lipsit de modestie, cred că este cea mai bună pe care o are vreun partid. Sunt oameni care au dovedit, oameni cu experiență, oameni care au făcut politică, oameni care au experiență în administrația publică, oameni care sunt noi în politică. Ceea ce vrem este să facem o altfel de politică”, a punctat Răzvan Filipescu, candidatul la conducerea Consiliului Județean Constanța.
Pro România Constanța mizează pe o echipă tânără, Mircea Dobre făcând precizări și de media de vârstă a consilierilor de pe cele două liste. De altfel, pentru primărie, Mircea Titus Dobre a punctat că au fost strânse aproximativ 2.500 de semnături.
„Avem o medie de vârstă la Consiliul Local de 37 de ani și o medie de 42 de ani la Consiliul Județean”, a subliniat Mircea Dobre, candidatul pentru Primăria Constanța.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aura Bozdoacă, fost subprefect al Constanței, candidat din partea AUR la Primăria Hârșova (DOCUMENTE)

17 Mar 2024 1009

Cine sunt social-democrații măsurați în sondaje? PSD Constanța nu a luat încă nicio decizie în privința candidaților pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța!

13 Mar 2024 1097

Gabriel Ciobanu, candidatul USR pentru Primăria comunei Agigea

29 Feb 2024 849

„ZIUA-n amiaza mare” Oferta lui Mohammad Murad către primarul Vergil Chițac. În ce condiții renunță afaceristul la candidatura pentru primăria Constanța

11 Jun 2022 3164

Candidații Partidului Ecologist de la Constanța încearcă să-și recupereze o parte din contribuțiile din campania electorală din 2020 pe cale judecătorească

01 Jan 2022 1498

Fostul senator Marian Vasiliev îi cere daune lui Constantin Nițe. Procesul, pe rolul Curții de Apel Constanța

18 Feb 2021 3046

Retrospectivă 2020. Două rânduri de alegeri în pandemia de COVID-19. Constănțenii, vot în carantină, mască obligatorie, strângerea de mână între candidați și alegători a devenit istorie

04 Jan 2021 3941

#alegeriparlamentare2020 Felix Stroe, candidat PSD pentru Senatul României - „Autoritățile locale devin motorul atragerii banilor europeni!”

16 Nov 2020 3181

Mai mulți membri ai PSD Eforie își vor înapoi mandatele de aleși locali. Tribunalul Constanța urmează să se pronunțe în dosar

14 Nov 2020 2670

Judecătoria Hârşova a validat consilierii locali ai comunei Ciobanu! Iată lista completă

29 Oct 2020 2507

Judecătoria Hârșova a validat consilierii locali ai comunei Horia

29 Oct 2020 2459

Judecătoria Hârșova a validat consilierii locali ai comunei Vulturu

28 Oct 2020 2330

Au fost validați consilierii locali ai comunei Cobadin. Lista completă

28 Oct 2020 4481

Au fost validați consilierii locali ai Orașului Cernavodă. Lista completă

27 Oct 2020 3425

Judecătoria Mangalia a validat mandatele consilierilor locali din Costinești. Un singur mandat, invalidat

23 Oct 2020 4266