#alegerilocale2020 Rezultate alegeri locale 2020 în Saraiu



În urma exit poll -ul din această seară, Dorinela Irimia, a ocupat primul loc în cursa pentru funcția de primar al localității Saraiu din județul Constanța.

Bună seara, stimați cetățeni ai comunei Saraiu !

Sunt recunoscătoare și vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine . Aduc mulțumiri tuturor celor care v-ați implicat , care m-ați votat și vă pasă cine va deveni primar, pentru următorii patru ani .

Vreau să vă asigur atît pe cei care m-au votat în mandatele anterioare , cît și celor care au avut alte opțiuni de vot , că îi respect în aceași măsură , că voi fi primarul fiecăruia dintre dumneavoastră și că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a realiza proiectele pe care mi le-am propus .

Trebuie să facem din Saraiu , o comună cu care să ne mîndrim zi de zi. Indiferent de preferințele politice , avem cu toții aceleași speranțe pentru un viitor mai bun . Sunt încrezătoare mai mult ca niciodată, că eu împreună cu echipa mea vom reprezenta continuitatea, acea schimbare în bine, pe care o dorim cu toții.

Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine și echipa mea, vom lupta împreună pentru un viitor și o viață mai bună în localitatea noastră !

Vă multumesc, dragi Săraieni, pentru că m-ați ales să fiu primarul dumneavoastră, vă voi reprezenta cu cinste și demnitate! Doar împreună vom reconstrui comuna noastră!

Primarul dumneavoastră, Dorinela Irimia .

Amintim că, Dorinela Irimia a câştigat, în 2012, Primăria Saraiu cu 62,5% din voturile alegătorilor, acumulând 300 de voturi în plus faţă de fostul primar, social-democratul Vasile Băjan.

Dorinela Irimia este de profesie inginer chimist în industria alimentară. 

Mai menționăm că, aceasta, a ocupat funcția de primar și înainte de alegerile locale 2020.


Iată postarea de pe pagina de socializare a Dorinelei Irimia, unde aceasta îndeamna populația la vot:

Ce faci pe #27septembrie2020 ?
💙💛
De duminica începe viitorul! Eu merg la vot!
Prin votul meu, eu vreau să arat că îmi pasă de casa mea, de familia mea , de satul meu, de țara mea,  de viitorul meu și al copiilor noștri!
Prin votul meu, eu vreau să decid pentru mine și nu îi las pe alții să o facă!
Prin votul meu, eu vreau să contez! Tu ce faci ?! Ieși duminica la vot și gândește-te la toate lucrurile bune pentru care TREBUIE să votezi! Tu faci diferența! VOTEAZĂ!  AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!


Citește și: Dosarul în care primarul din Saraiu, Dorinela Irimia, a fost amenințată cu moartea și șicanată în trafic, la primul primul termen în apel

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aura Bozdoacă, fost subprefect al Constanței, candidat din partea AUR la Primăria Hârșova (DOCUMENTE)

17 Mar 2024 780

Iulia Iurea, candidat la primăria Valu lui Traian - „Sper să avem în continuare cetățenii alături de noi“

15 Mar 2024 877

Vergil Chițac - „Candidez pentru al doilea mandat de primar al Municipiului Constanța“

15 Mar 2024 974

Florin Mitroi face tandem cu Vergil Chițac PNL Constanța și-a desemnat candidații pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța !

15 Mar 2024 1196

Iată cine sunt cei 7 judecători de la Înalta Curte care vor face parte din Biroul Electoral Central 2024

15 Mar 2024 499

Autoritatea Electorală Permanentă a publicat Ghidul de prevenire şi combatere a acţiunilor de dezinformare a alegătorilor (DOCUMENT)

15 Mar 2024 360

LIVE VIDEO-TEXT PNL Tulcea lansează, azi, 11 candidați noi pentru primăriile comunelor tulcene (FOTO)

15 Mar 2024 972

Dreapta Unită a atacat și în contencios administrativ OUG de comasare a alegerilor

14 Mar 2024 521

Cine sunt social-democrații măsurați în sondaje? PSD Constanța nu a luat încă nicio decizie în privința candidaților pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța!

13 Mar 2024 996

Guvernul a adoptat calendarul electoral pentru alegerile locale și europarlamentare (DOCUMENT)

11 Mar 2024 802

Alianța Dreapta Unită solicită Avocatului Poporului să sesizeze CCR în legătură cu OUG privind comasarea alegerilor europarlamentare și locale

11 Mar 2024 448

Preşedintele AEP, Toni Greblă Pentru alegerile din data de 9 iunie, europarlamentare şi locale, va exista o singură infrastructură electorală (VIDEO)

08 Mar 2024 563

Oficial Alegerile locale și cele europarlamentare, comasate. Guvernul a adoptat Ordonanța de Urgență

08 Mar 2024 610

Semiran Abdurefi, candidatul USR pentru Primăria Mangalia

06 Mar 2024 782

Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe- „Primarii trebuie să aibă libertatea de a-și schimba opțiunea politică“

04 Mar 2024 709