#alegerilocale2020 - Stelian Ion, candidat USR-PLUS “Sunt cel mai atacat candidat din țară la aceste alegeri. Scopul lor este să mă împiedice să devin primar” (documente)

  • Candidatul Alianței USR – PLUS pentru funcția de primar al municipiului Constanța, deputatul Stelian Ion, ar fost în ultimele zile ținta unor atacuri, potrivit cărora, în 2005 a folosit documente false pentru a obține o repartiție pentru o garsonieră ANL
  • Stelian Ion a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat o serie de documente și spune că nu a săvârșit absolut nicio ilegalitate
  • Candidatul Alianței USR – PLUS a precizat că municipiul Constanța “este un oraș captiv mafiilor locale care se pretează la orice pentru a mă împiedica să devin primar”
  • Aceasta a mai precizat că a fost avertizat că vor urma și alte atacuri împotriva sa în perioada următoare

Candidatul Alianței USR – PLUS pentru funcția de primar al municipiului Constanța, deputatul Stelian Ion, a fost în ultimele zile ținta unor atacuri, potrivit cărora, în 2005 a folosit documente false pentru a obține o repartiție pentru o garsonieră ANL.
Stelian Ion a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat o serie de documente, vezi secțiunea “foto” .
Candidatul Alianței USR – PLUS a precizat că municipiul Constanța “este un oraș captiv mafiilor locale care se pretează la orice pentru a mă împiedica să devin primar. Aceste grupări pun acum la bătaie milioane de euro și toată influența politică și economică pe care o au.
Pentru că unii știu că, odată ajuns acolo, voi descoperi ilegalități colosale, în vreme ce alții vor să pună mâna pe oraș pentru a-l trece de la un grup de interese, la propriul lor grup de interese. Constat că sunt cel mai atacat candidat din țară la alegerile de acum și asta îmi demonstreză două lucruri: că stau foarte bine în sondaje și că acești inși se tem foarte tare de mine. Au și de ce.
Într-un interval de trei zile, au apărut mai multe articole, promovate cu bani, prin care se încearcă acreditarea ideii că, acum 16 ani, mi-aș fi inventat un handicap și aș fi săvârșit fapte penale pentru a obține repartizarea unei locuițe ANL.
În vreme ce știrea despre respingerea proiectului USR pentru confiscarea extinsă a averilor dobândite prin săvârșirea unor infracțiuni a avut în ultimele zile doar 12 preluări în mass media, subiectul fabricat şi livrat a fost preluat de peste 120 de publicații online și în peste 20 de emisiuni TV.
Legat de minciunile inventate despre garsoniera ANL, în care locuiesc și acum împreună cu familia, vă spun un singur lucru: nu am săvârșit absolut nicio ilegalitate. Nu este nimic anormal ca un tânăr cu venituri modeste, aflat la început de drum, să primească un astfel de sprijin de la stat. Nu am primit în 2005 această repartiție pentru a o subînchiria, cum au făcut unele persoane, ci pentru că aveam efectiv nevoie de o locuință și îndeplineam criteriile legale”, susține candidatul USR-PLUS.
Acesta a remis presei și documente prin care demontează atacul împotriva sa .
“M-am luptat cu PSD din răsputeri, în vreme ce unii colegi din PNL erau mai preocupați de poze și să iasă la declarații. În vreme ce eu luam cuvântul în ședințele de consiliu local Constanța și porneam procese împotriva primăriei, candidatul PNL se menaja, bucurându-se de pensia sa specială din care ar fi putut să-și cumpere un cartier de garsoniere. În vreme ce mă băteam cu Iordache și Nicolicea pentru a opri PSD-ul să ne transforme țara într-un rai al infractorilor, candidatul PNL se odihnea în Parlament și propunea, alături de colegul său senator din PSD, o lege prin care să-și poată cumula pe viitor imensa pensie specială actuală cu viitoarea pensie de parlamentar. Deci, cine a făcut blat cu PSD?
Din cauza baronilor PSD și PNL nu avem acum alegeri în 2 tururi. La Constanța, blatul lor este evident. Și-au împărțit interesele astfel: PSD renunță la consiliul județean pentru ca Felix Stroe, care mimează o candidatură, știind cât de prost văzut este de constanțeni, să rămână jupân la RAJA, iar PNL renunță la primărie, aruncând în luptă un pesionar special, o variată depășită, care a pierdut alegerile și în 2016, când avea cele mai mari șanse.
Vă spun răspicat tuturor: dacă ne lăsăm manipulați în felul acesta, prin materiale electorale negative, în spatele cărora se ascund mafii și interesele unor milionari dubioși, și a unor partide precum PSD și PNL care au mers la braţ atâta vremeș i care au încă multe interese comune, ne merităm soarta! Dar în vreme ce unii au în spate mafii și moguli, eu mă bazez pe constanțeni. Nu Ludovic Orban, care și-a impus candidatul, trăiește în mizeria din Constanța. Domnul Orban nu a făcut nimic pentru constănțeni, în afara faptului că nu a vrut în mod real alegeri în două tururi și în afara faptului că se laudă cu renovarea Cazinoului, deși nu are niciun merit. Nu candidatul PNL pentru primăria Constanța trăiește în mizeria din Constnța pe care PSD-ul a generat-o timp de peste 20 de ani. Domnia sa locuiește în Eforie și doar își face poze de campanie prin Constanța. Putea candida la Eforie, era mai credibil și avea mai multe șanse. Eu și familia mea trăim în acest oraș și simțim că ne sufocăm, că ni se compromite viitorul de către niște indivizi foarte puternici financiar, dar foarte meschini”, mai afirmă Stelian Ion.
Aceasta a mai precizat că a fost avertizat că vor urma și alte atacuri împotriva sa în perioada următoare. “Le aștept, dar asta nu mă impresionează și nu mă sperie. Voi ignora aceste atacuri. Dacă exista ceva compromițător despre mine, grupările în cauză s-ar fi ocupat din timp de asta, nu acum, în campania electorală. Dar le spun așa: cu cât mă atacați mai tare, cu atât constănțenii vor înțelege mai bine care vă sunt intențiile și metodele. Eu îi simt pe constanțeni alături de mine. Pentru ei și împreună cu ei mă voi lupta cu oricine, PSD, PNL, baroni sau moguli, pentru a scoate Constanța din mizerie și subdezvoltare”, a conchis Stelian Ion.
 
Citește și:

#alegerilocale2020 Stelian Ion, candidatul USR PLUS, conferință de presă privind dezmințirea unor informații false (LIVE VIDEO+galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegerilocale2020 Document oficial! Câte voturi au strâns candidații la Consiliul Județean Constanța

01 Oct 2020 3305

#alegerilocale2020 Județul Tulcea - lista completă a primarilor. Unde au ales o femeie la conducerea comunității

01 Oct 2020 4216

Când își vor prelua mandatele câștigătorii alegerilor locale de duminică? Procedura pentru primar, președinte CJ, aleși locali și județeni

01 Oct 2020 4289

#alegerilocale2020 Încep negocierile pentru formarea unei majorități la nivelul Consiliului Județean Constanța. Cum vor fi repartizate mandatele în urma votului din 27 septembrie

30 Sep 2020 4130

#alegerilocale2020 Doar trei formațiuni politice intră în Consiliul Local Municipal Constanța. PNL a anunțat că vrea să formeze majoritatea cu USR PLUS

30 Sep 2020 4681

#alegerilocale2020 Echipele USR PLUS din Consiliul Local și Județean vor depune eforturi ca proiectele votate de constănțeni să fie puse în practică

29 Sep 2020 1969

#alegerilocale2020 S-a creat un brand anti PSD. PNL Constanța spune un NU hotărât social-democraților atât în Consiliul Local cât și la Consiliul Județean

29 Sep 2020 4629

LIVE TEXT #alegerilocale2020 Conferința de presă la PNL Constanța, după câștigarea alegerilor locale

28 Sep 2020 3547

#alegerilocale2020 IPJ Constanța, dosare penale pentru infracțiuni electorale

28 Sep 2020 2549

#alegerilocale2020 Stelian Ion și Remus Negoi (USR), în conferință de presă, după aflarea rezultatelor alegerilor (LIVE VIDEO)

28 Sep 2020 3439

#alegerilocale2020 Primarul din Deveselu, decedat în urmă cu două săptămâni, ales pentru un nou mandat

28 Sep 2020 2042

#alegerilocale2020 Primar mort în județul Dolj, după ce a fost reales

28 Sep 2020 2207

#alegerilocale2020 Stelian Ion - ”Suntem în fața unui moment istoric. În Constanța, scriem istorie!” (video)

28 Sep 2020 3937

#alegerilocale2020 Incidente înregistrate la nivelul județului Constanța pe timpul derulării procesului electoral

28 Sep 2020 3561

#alegerilocale2020 Ce primari au fost aleși în localitățile județului Constanța

27 Sep 2020 15897