#alegerilocale2020 Stroe Felix, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța - ”Spitalul Regional pentru copii, pariul vieții mele”

Un Spital Regional de Pediatrie este un proiect de care Constanța și județele limitrofe au nevoie urgent.

Unul dintre proiectele prezentate de Stroe Felix - candidatul Alianței PSD-ALDE-PNTCD-ADER la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța se referă la edificarea primului Spital Regional de Pediatrie, care va deservi atât Constanța, cât și toată regiunea de sud-est a României. Această unitate medicală va fi dotată cu cele mai noi și performante echipamente medicale, va asigura primirea urgențelor medicale, va fi dotată cu unități performante de imagistică pentru a depista din timp afecțiuni grave, va dispune de cea mai modernă secție de intervenție la nivel național.

Proiectele de o asemenea anvergură necesită finanțarea și atenta supraveghere a Uniunii Europene și a instituțiilor financiare internaționale. Primele discuții concrete despre realizarea unui asemenea proiect - însemnând mai ales finanțarea sa din bani europeni - au fost demarate în urmă cu aproximativ doi ani de Stroe Felix. În paralel cu discuțiile legate de domeniul infrastructurii de apă potabilă și uzată, a abordat cu reprezentanții Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) - partener strategic și deja tradițional al RAJA SA Constanța - și subiectul construirii unui Spital Regional de Pediatrie la Constanța. Încântați de proiect, cei de la BERD au promis alocarea în mod gratuit a unei echipe de consultanță, în vederea realizării proiectului arhitectural și a studiului de fezabilitate (câteva sute de mii de euro, mai exact 600.000), urmând să se perfecteze și actele de finanțare, cu autoritatea în subordinea căreia se va afla unitatea medicală, respectiv Consiliul Județean Constanța.
         
Valoarea totală a finanțării Spitalului Regional de Pediatrie Constanța a fost deja stabilită la 230 de milioane de euro de către consultanți, care au luat în calcul și dotarea cu cea mai performantă aparatură intervențională și de imagistică. Până la această oră, consultanții au identificat terenul și se lucrează deja la proiectul viitorului Spital Regional pentru copii.
         
”Spitalul Regional pentru Copii este pariul vieții mele. Asigur toți cetășenii acestui județ, că acest proiect se va realiza în acest mandat, cu bani europeni.”, a declarat Stroe Felix într-una din întâlnirile cu alegătorii din județ.
         
Mai multe detalii despre activitatea și programul candidatului PSD-ALDE-PNTCD-ADER, citiți aici: www.stroefelix.ro sau pe https://www.facebook.com/stroefelix.ro.

Pe candidatul Stroe Felix îl regăsiți pe locul 9 pe buletinul de vot pentru alegerea președintelui Consiliului Județean Constanța, la alegerile locale din 27 septembrie.

Comandat de PSD filiala Constanta, CMF 21200019

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Echipa PNL Agigea și Lazu Mihai Oancea - „Construim și dezvoltăm împreună o echipă formată din oameni minunați și responsabili”

06 Aug 2022 1230

ZIUA LIVE. PSD Constanța își va anunța candidatul la Primărie în toamna acestui an (VIDEO)

22 Jun 2022 1087

„ZIUA-n amiaza mare” Oferta lui Mohammad Murad către primarul Vergil Chițac. În ce condiții renunță afaceristul la candidatura pentru primăria Constanța

11 Jun 2022 2217

Candidații Partidului Ecologist de la Constanța încearcă să-și recupereze o parte din contribuțiile din campania electorală din 2020 pe cale judecătorească

01 Jan 2022 723

Salariații care merg la vot ar putea primi o zi liberă plătită de la angajator (DOCUMENT)

20 Dec 2021 1241

USR propune din nou alegeri locale pentru primari în două tururi de scrutin

19 Oct 2021 2506

„Constanța Demolată Altfel!“

09 Aug 2021 5344

Liderii PNL, la Constanța „Vrăjmășiile din partid se vor domoli după congres” (video)

31 Jul 2021 2211

ZIUA LIVE. Se transformă comuna Poarta Albă în oraș?

21 Jul 2021 4018

Cine este șoferul decedat în accidentul de la ieșire din Mihai Viteazu, județul Constanța. A candidat pe listele PNL în județul Tulcea

28 Jun 2021 12624

MAI Alegeri locale în 36 de localități. 10 persoane sunt cercetate pentru săvârşirea unor posibile fapte de natură penală

27 Jun 2021 871

IPJ Ialomița Comunicat de presă - Măsuri alegeri locale aprțiale

25 Jun 2021 647

Viceprimarul Florin Cocargeanu reconfirmat președintele USR Constanța

16 Jun 2021 2855

ZIUA LIVE. Septimiu Bourceanu(PNL) - „Ținta mea numărul unu este să deschidem Constanța. Trebuie să joace un rol foarte important în agenda națională”

16 Jun 2021 1740

USR Constanța a încheiat procesul intern de alegeri în tot județul. Iată echipele de conducere ale filialelor

15 Jun 2021 3417