Alegeri locale 2020

#alegerilocale2020 Tudorel Chesoi (ANT), despre proiectele importante pe care le propune constănțenilor (VIDEO)

  • Tudorel Chesoi, din partea Alianței Național Țărăniste, vorbește într-un interviu despre proiectele pentru Constanța
  • Mobilitatea urbană, locurile de parcare, spațiile verzi și siguranța constănțenilor, se numără printre priorități
  • Candidatul la primărie mai punctează că investitorii trebuie stimulați să vină la Constanța și Tudorel Chesoi are soluția pentru ei
Tudorel Chesoi candidează pentru funcția de primar al municipiului Constanța din partea Alianței Naționale Țărănistă, iar principalele proiecte se axează pe bunăstarea constănțenilor.
Transparența se află în vârful piramidei priorităților lui Tudorel Chesoi, asta datorită faptului că banii publici trebuie cheltuiți la vedere. Licitațiile publice se vor organiza cu maximum de vizibilitate, pentru ca agenții economici să participe. Siguranța este un alt punct forte al programei electorale, fiind o prioritate. Poliția locală va acționa în sprijinul constănțeanului, nu pentru a-l amenda, ci pentru a-l proteja. Prezența lor în cartier va fi asigurată 24 de ore din 24.
Un nou PUG este necesar, iar acesta este un punct important pe lista prioritățiilor lui Tudorel Chesoi. Registrul Verde și cultura estivală sunt alte două puncte regăsite în programa electorală. Gigacaloria ieftină a fost și rămâne un subiect pe care Tudorel Chesoi îi alocă trup și suflet de ani de zile, și dorește ca locuitorii din Constanța să plătească cel mult 150 de lei pe gigacalorie. Centralele pe gaz în locul centralelor termice reprezintă soluția găsită de candidat.
Transportul în comun modern, cât și locurile de parcare sau locurile de muncă sunt alte puncte tari de pe lista priorităților. Un oraș verde și curat este o carte de vizită pentru orice oraș, iar amenajarea de parcuri și locuri de joacă reprezintă un punct important pe lista de promisiuni. De altfel, primăria va avea sedii în fiecare cartier pentru o apropiere de problemele cetățenilor.
Cotidianul ZIUA de Constanța vă prezintă, de altfel, un scurt interviu realizat cu candidatul ANT la Primăria Constanța, Tudorel Chesoi, pe care îl puteți vizualiza aici:

Tudorel Chesoi dorește investitori în jurul Constanței

„Sunt proiecte pe care constănțenii și le doresc cu ardoare. Ele trebuiesc aprobate urgent de viitoare administrație publică locală și trecute la prioritate maximă. Ele nu costă mult, cu excepția pasajelor, dar putem să luăm bani europeni. Ele pot fi realizate ușor. Concomitent cu derularea acestor priorități, este foarte important să începem construirea unor proiecte pentru obținerea de bani europeni, pentru obiective foarte importante.
O altă idee interesantă este faptul că orașul nostru, dacă privim în jurul orașului, este cel mai sărac cu privire la atragerea de investitori români sau străini, care să îmbogățească bugetul local, care să dezvolte afaceri mai întâi, vor fi angajați foarte mulți constănțeni. Trebuie să facem ceva să ajungem alte orașe din lume. Suntem foarte departe de alte orașe care ne-au luat-o cu mult înainte. Am soluții clare, certe și convigătoare.
Eu, ca primar, aș achiziționa toate sutele de hectare din zona A2 și A4, și din stânga și din dreapta autostrăzii, de la un capăt la altul, chiar până la Lazu aș cumpăra. Sunt terenuri agricole, nu costă foarte mult. Aș face un anunț publicitar pentru atragerea de investitori și le-aș spune așa – vă ofer teren, cu o chirie modică sau fără chirie, vă oferim utilități, apă drumuri de acces, energie, canalizare dacă se poate și atunci o diminuare a impozitului, în funcție de milioanele de euro pe care le investeșe.
Atunci sigur că bugetul ar „suferi” o creștere și cetățenii ar înregistra o relaxare a taxelor care sunt foarte mari. Bugetul actual se bazează pe taxe și impozite. Totul punem pe umerii constănțenilor. Aș sublinia în mod special, aici, știm foarte bine cu toții și nu facem o opinie publică unită în sensul că primăria plătește pe banii noștri o subvenție anuală de 15 milioane de euro, bani care se duc la CET și Radet, care sunt niște consumatori și afectează moral constănțenii. Aceste două instituții, care sunt doi coloși, care sunt de sistem învechit, aflate în insolvență. Ne este vândută speculative gigacaloria cu 537 lei. Haideți să facem un calcul. De 10 ani de zile, de când conduce primarul Făgădău, putea fi și altul, nu contează cine – se strâng 100 milioane de euro în 10 ani și imaginați-vă ce s-ar fi putut face cu banii aceștia în oraș. Dacă noi facem punctele termice, centralele de cartier, nu mai avem nevoie să plătim acei bani. Așa putem să facem proiecte de importanță majoră. Este un exemplu concret pe care ar trebui să se pună accent. Nu pentru că este proiectul lui Chesoi, sau al Alianței Național Țărăniste, ci este un proiect pentru constănțeni”, a mai spus Tudorel Chesoi.

Comandat de ALIANTA NATIONAL TARANISTA
Executat de ZIUA de Constanta
Mandatar financiar – 21200539
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul primar PNL de la Corbu contestă în instanță mandatul edilului nou ales. Magistrații se vor pronunța astăzi în acest dosar

22 Oct 2020 439

Sondaj de opinie 59 % dintre respondenți cred că votul lor a contat la alegerile locale din 2020

19 Oct 2020 325

La Constanța, alegeri au fost, alegeri vor fi. Dar niciodată cu atâta bălăcăreală

15 Oct 2020 2960

Constanța Programul plății indemnizațiilor aferente participării la alegerile locale

13 Oct 2020 1201

Sondaj de opinie Credeți că a contat votul dumneavoastră pentru alegerile locale din 2020?

12 Oct 2020 707

Sondaj de opinie 82% dintre respondenți nu au considerat oportună înscrierea managerilor din învățământ în candidatura la alegerile locale

05 Oct 2020 503

Alegeri locale 2020. Primarii aleși în judeţul Constanţa. Unde sunt alese femei-primar

01 Oct 2020 1763

Judecătoria Constanța. S-au înregistrat primele dosare de validare pentru primari și consilieri ​

30 Sep 2020 1342

Partidul Mișcarea Populară Constanța cere renumărarea voturilor. Ce mai contestă PMP Constanța

29 Sep 2020 1201

Klaus Iohannis ”La alegerile locale, victoria aparține în primul rând democrației din România”

28 Sep 2020 684

Editorial Ce-am avut și ce-am pierdut

28 Sep 2020 3584

PNL Constanța „Le mulțumim constănțenilor pentru mobilizarea exemplară“

28 Sep 2020 3723

#alegerilocale2020 Ce primari au fost aleși în localitățile județului Constanța

27 Sep 2020 12876

#alegerilocale2020 Rezultate alegeri locale 2020 în Saraiu

27 Sep 2020 2529

PNL Constanţa, declarații după anunţarea exit poll-ului

27 Sep 2020 2325