#alegerilocale2020 Tudorel Chesoi, candidatul Alianței Național Țărăniste pentru funcția de primar propune “Constanța Verde”(video)

Tudorel Chesoi este preşedintele Alianței Național Țărăniste Constanța, vicepreşedinte şi membru fondator. Este absolvent al Facultății de Ştiințe Juridice și Administrative, are 30 de ani de experiență politică și candidează pentru funcția de primar al municipiului Constanța.

Candidatul ANȚ pentru primăria Constanța propune transparență, siguranță, un nou PUG, registrul verde, cultură estivală, transport în comun modern, gigacalorie ierftină, construcția de parcări și mai presus de toate, Constanța verde și curată.

În ordine alfabetică, i-am invitat în fața dumneavoastră pe candidații din alegerile locale să se prezinte și să spună care este viziunea lor pentru Constanța.  Vă invităm să urmăriți ZIUA Electorală.

Interviul cu Tudorel Chesoi, candidat ANȚ pentru primăria Constanța poarte fi urmărit aici:
 

Program electoral al candidatului ANȚ pentru primăria municipiului Constanța

 
TRANSPARENȚĂ.
Toți banii publici vor fi cheltuiți la vedere. Licitațiile publice se vor organiza cu maximum de vizibilitate, astfel încât toți agenții economici să poată participa. Banii publici trebuie să se întoarcă la toți agenții economici care produc plusvaloare, nu doar la anumite grupuri de interese.

SIGURANȚĂ
Siguranța cetățeanului e o prioritate. Poliția locală va acționa în sprijinul constănțeanului, nu pentru a-l amenda cu orice preț. Vom structura Poliția Locală, astfel încât să poată fi prezentă în orice cartier, 24 de ore din 24.

UN NOU PUG
Vom rediscuta și elabora un nou Plan Urbanistic General. Cel actual datează din 1999 și este depășit. A fost lăsat așa, intenționat, pentru a da posibilitatea unor băieți deștepți să solicite PUZ-uri și Autorizații defectuoase, în dauna orașului.

REGISTRUL VERDE
Trebuie să finalizăm urgent registrul spațiilor verzi. Odată cu această evaluare publică, nu va mai exista nicio construcție pe spațiu verde, în Constanța.


CULTURĂ ESTIVALĂ
Constanța trebuie să ofere spectacole estivale diverse. Teatrul Soveja trebuie readus la viață iar Grădina de Vară trebuie răscumpărată și redată constănțenilor.

GIGACALORIE  IEFTINĂ P
rețul gigacaloriei scăzut până la nivel de 150 de lei, prin înlocuirea punctelor termice cu centrale pe gaz.

TRANSPORT ÎN COMUN MODERN
Infrastructura de transport trebuie modernizată, prin achiziția de autobuze electrice. Înființarea unei centru noi, moderne, care să preia traficul greu. Repartizarea corectă a autobuzelor, astfel încât să acopere tot orașul. Achiziționarea de autobuze mici, care să acopere toate cartierele.

CONSTRUCȚIA DE PARCĂRI
Orașul trebuie să aibă parcări moderne, atât la nivel de cartier cât și în zonele centrale ale orașului.

CONSTANȚA VERDE ȘI CURATĂ
Amenajarea, încă din primul an, al tuturor spațiilor din jurul blocurilor. Înființarea aici de spații cu funcțiuni mixte. Locuri de joacă, parcuri și parcări subterane. După finalizare vor fi date în administrarea asociațiilor de proprietari. Pentru întreținerea acestor spații vor fi scutiți de anumite taxe și impozite. Banii pot veni, spre exemplu, din plata parcărilor.

  • Plantarea de pomi ornamentali de mărime medie, care să redea un aspect frumos orașului dar și umbra de care avem atâta nevoie, vara.
  • Înființarea de hidrofoare pentru irigarea tuturor spațiilor verzi din cartiere și zona centrală.
  • Reabilitarea tuturor fântânilor arteziene din oraș.
  • Capacele de canalizare trebuie aduse la nivelul străzii. Toate.
  • Actualii stâlpi trebuie desființați, toate cablurile vor fi îngropate.
  • Achiziționarea de la Oil Terminal a zonei de 360 de hectare care stă părăsită, zonă în care să construim un complex de parcuri, alei de promenade, terenuri de sport, piste biciclete.
  • Amenajarea zonei din jurul lacului Tăbăcărie cu piste de biciclete și alei, pentru a crea ambientul necesar pentru plimbare.

    Primăria va avea sedii în fiecare cartier al orașului, pentru a răspunde eficient nevoilor oamenilor. Astfel, cetățeanul nu va trebui să piardă ore întregi pentru a-și spune dorințele și problemele ci va avea la dispoziție un birou al primarului, foarte aproape de zona în care locuiește.

    Crearea de locuri de muncă, prin atragerea de investitori importanți, cărora le vom pune la dispoziție terenuri și facilități fiscale, pentru a investi în Constanța. 
     

Tudorel Chesoi este preşedintele Alianței Național Țărăniste Constanța, vicepreşedinte şi membru fondator.
Este absolvent al Facultății de Ştiințe Juridice și Administrative, are 30 de ani de experiență politică, dintre care 8 ani a fost ales local și județean.

Este administratorul mai multor societăți comerciale și candidează pentru funcția de primar al municipiului Constanța din partea Alianței Național Țărăniste.

ZIUA Electorală

Alegerile locale se apropie cu paşi repezi Piața locală abundă de această dată de candidaturi. De stânga, de dreapta, independenţi, toți vor voturile dumneavoastră.  Dincolo de sondaje și cercetări sociologice subiective, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează o nouă provocare.

Citește și:

#alegerilocale2020 ZIUA electorală (video teaser)

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegerilocale2020 Document oficial! Câte voturi au strâns candidații la Consiliul Județean Constanța

01 Oct 2020 3367

#alegerilocale2020 Județul Tulcea - lista completă a primarilor. Unde au ales o femeie la conducerea comunității

01 Oct 2020 4327

Când își vor prelua mandatele câștigătorii alegerilor locale de duminică? Procedura pentru primar, președinte CJ, aleși locali și județeni

01 Oct 2020 4338

#alegerilocale2020 Încep negocierile pentru formarea unei majorități la nivelul Consiliului Județean Constanța. Cum vor fi repartizate mandatele în urma votului din 27 septembrie

30 Sep 2020 4165

#alegerilocale2020 Doar trei formațiuni politice intră în Consiliul Local Municipal Constanța. PNL a anunțat că vrea să formeze majoritatea cu USR PLUS

30 Sep 2020 4719

#alegerilocale2020 Echipele USR PLUS din Consiliul Local și Județean vor depune eforturi ca proiectele votate de constănțeni să fie puse în practică

29 Sep 2020 2001

#alegerilocale2020 S-a creat un brand anti PSD. PNL Constanța spune un NU hotărât social-democraților atât în Consiliul Local cât și la Consiliul Județean

29 Sep 2020 4679

LIVE TEXT #alegerilocale2020 Conferința de presă la PNL Constanța, după câștigarea alegerilor locale

28 Sep 2020 3591

#alegerilocale2020 IPJ Constanța, dosare penale pentru infracțiuni electorale

28 Sep 2020 2579

#alegerilocale2020 Stelian Ion și Remus Negoi (USR), în conferință de presă, după aflarea rezultatelor alegerilor (LIVE VIDEO)

28 Sep 2020 3483

#alegerilocale2020 Primarul din Deveselu, decedat în urmă cu două săptămâni, ales pentru un nou mandat

28 Sep 2020 2085

#alegerilocale2020 Primar mort în județul Dolj, după ce a fost reales

28 Sep 2020 2245

#alegerilocale2020 Stelian Ion - ”Suntem în fața unui moment istoric. În Constanța, scriem istorie!” (video)

28 Sep 2020 3980

#alegerilocale2020 Incidente înregistrate la nivelul județului Constanța pe timpul derulării procesului electoral

28 Sep 2020 3597

#alegerilocale2020 Ce primari au fost aleși în localitățile județului Constanța

27 Sep 2020 15969