#alegerilocale2020 Candidații Pro România continuă să își prezinte proiectele pentru constănțeni (galerie foto)

Candidații Pro România pentru funcția de primar al municipiului Constanța, respectiv președinția Consiliului Județean, Mircea Titus Dobre și Răzvan Filipescu continuă prezentarea proiectelor pentru constănțeni.

Răzvan Filipescu a venit astăzi cu un proiect de sat pescăresc pe care vrea sa îl implementeze după 27 septembrie, data alegerilor locale.

În opinia candidatului Pro România, acest proiect va relansa turismul, tradițiile și obiceiurile locale și vor fi realizate cu fonduri europene.

Răzvan Filipescu mai spune ca atât PSD cât și PNL prin intermediul primarilor lor, sau chiar a Consiliului Județean, deși erau eligibili să aplice pentru realizarea acestor sate, nu au făcut nimic.


La rândul său, candidatul pentru primăria Constanța, Mircea Titus Dobre, prezintă un nou proiect pentru municipiului Constanța. Dar, nu înainte de a le cere contracandidaților lui, să spună ce au făcut concret pentru municipiul și județul Constanța.
Deputatul Mircea Dobre susține că cei care promit astăzi că vor aduce miliarde de euro, nu dau dovadă de seriozitate, pentru că în 17 ani au reușit să facă extern de puțin pentru Constanța.

Revenind la proiecte, zona Casa de Cultură este astăzi în atenția candidatului Pro România pentru Primăria Constanța.

Mircea Dobre susține că are 8 proiecte pentru această zonă din municipiul Constanța, iar cel mai important este refacerea parcului.Dincolo de schimbarea la față a parcului de la Casa de Cultură, este reabilitarea aleei Daliei și amenajarea a două parcări supraetajate în zonă.
„Propunem mai multe proiecte pentru aceste 3 zone ale Constanței, ca soluții la problemele reale cu care locuitorii orașului se confruntă: aglomerații de mașini și cartierele duc lipsa de locuri de parcare amenajate; trotuarele destinate pietonilor sunt ocupate de mașini, împiedicând circulația în condiții de siguranță a oamenilor; spațiile verzi din apropierea blocurilor de locuințe sunt neîntreținute; lipsa unor zone publice deschise de cartier (piațete); zonele de ghene pentru pubelele de gunoi sunt insalubre.
Parcul din zona Casei de Cultură are o suprafață de peste hectare. Ar putea fi un loc minunat, mai ales că nimeni nu s-a uitat la el în ultimii 30 de ani, mai ales că administrația locală a fost condusă de cele două partide care fac un blat la ora actuală, PSD și PNL. Eu sper ca după aceste alegeri locale lucrurile să se schimbe, și într-un mod foarte rapid, în special în privința de resistematizării și regândirii orașului"', a declarat MIrcea Dobre.




 

Totodată, cartierul Inel II - zona Eliberării se află în atenția candidatului Pro România pentru primăria Constanța. Aici, Dobre propune construirea a șase parcări supraetajate. În ceea ce privește zona Inel 2 – Eliberării, Mircea Dobre a declarat că în ultimii 30 de ani de la Revoluție, niciun partid politic sau primar nu au fost interesați de această zonă.
"Nimeni nu a venit cu niciun proiect pentru zona respectivă. Pentru această zonă propunem opt proiecte, din care șase reprezintă parcări supraetajate cu un număr total de 1.646 de locuri de parcare. Important este că terenul de 1 ha delimitat de străzile Prieteniei, Solidarității și Dreptății cred că se poate face un parc deasupra și o parcare sub formă de L în subteran. În prezent, acest teren este o bătătură, iar cine vrea să se convingă se poate duce până acolo“, a declarat candidatul Pro România la funcția de primar al Constanței, Mircea Dobre.


Mai multe detalii despre aceste proiecte, pot fi consultate pe pagina web a candidatului: www.mirceadobre.ro

Mai multe detalii despre proiectele candidaților Pro România puteți citi în ediția de mâine.



Comandate de PARTIDUL PRO ROMANIA FILIALA CONSTANTA
Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CMF: 21200010

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Undă verde de la Mediu Magazinul Metro din Constanța se va extinde

15 Mar 2024 865

Europarlamentarul Corina Creţu a anunțat că va demisiona din formațiunea PRO România

05 Mar 2024 723

Prefectul județului Constanța „Răzvan Filipescu, împreună cu alți membri ai Pro Romania, sunt, de azi, parte a familiei liberale“

10 Feb 2024 742

LIVE VIDEO+TEXT Este oficial! Pro Romania Constanța a intrat în Partidul Național Liberal (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Feb 2024 1555

Negocieri intense Liderii Pro România Constanța discută în aceste zile despre un „transfer” la PNL

09 Feb 2024 931

Consilierul județean Răzvan Filipescu de la PRO România și-a depus raportul de activitate pentru 2023 (DOCUMENTE)

21 Jan 2024 900

Pro România a decis să participe cu liste proprii la alegerile pentru Parlamentul European, cap de listă fiind Victor Ponta

14 Jan 2024 907

Fostul premier Victor Ponta, achitat definitiv în dosarul care a dus la demisia sa din fruntea PSD și, ulterior, din funcția de prim ministru

28 Dec 2023 873

Când începe Survivor România 2024?

27 Dec 2023 5874

Victor Ponta, reales președinte al Pro România

25 Nov 2023 955

Gioland Sport SRL, din Năvodari, specializată jocuri de noroc și pariuri, a intrat în faliment!

27 Sep 2023 982

Tudor Popescu, important dramaturg din Constanța cu studii în actorie

08 Sep 2023 1162

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Vasile Rizea, consilier județean PRO România (DOCUMENTE)

30 Jul 2023 1148

Declarație de avere Răzvan Filipescu are mai multe terenuri în Constanța și Predeal, cât și bijuterii și ceasuri de 55.000 de euro (DOCUMENTE)

16 Jul 2023 1931

Declarații de Avere Constanța Consilierul județean Leonard Drăgan, unic asociat și administrator în cadrul unei firme (DOCUMENTE)

09 Jul 2023 1896