Municipiul Medgidia, o redută mai râvnită chiar decât Constanţa. Trei partide au candidaţi doar pentru acest Consiliu Local (document)



Al doilea municipiu ca importanţă din judeţul Constanţa, Medgidia, este râvnit de adevărate oşti reunite sub egida unui partid sau a altuia. Ba chiar am putea spune că Medgidia este o redută mai importantă decât Constanţa, căci trei partide au liste depuse pentru Consiliul Local Municipal doar în oraşul lui Abdul Medgid.
 
Mai mult, Medgidia are şi „propriul partid“, înfiinţat recent: Partidul Mişcarea pentru Medgidia. Miza este cu atât mai mare cu cât pentru fotoliul de primar au intrat în luptă oameni noi, fostul edil-şef, Marian Iordache, preferând să lase locul călduţ de aici pentru o nouă provocare: Consiliul Judeţean Constanţa, unde candidează din partea PNL.
 
Astfel, deşi sunt şapte candidaţi pentru fotoliul de primar, nu mai puţin de 14 partide au candidaţi pentru Consiliul Local. În ediţia de astăzi, ne vom opri doar asupra candidaţilor celor trei partide care au exclusiv candidaţi doar pentru CL Medgidia.
 
Printre partidele nou-înfiinţate se numără şi Partidul Mişcarea pentru Medgidia, având ca simbol podul oraşului. Consilierul local Marian Butnaru, fostul şef al Autorităţii Rutiere Române (ARR) Constanţa, este cel care a pus bazele acestui partid, după ce a decis să se despartă de PNL. Astfel, pe lista partidului înfiinţat de el regăsim următoarele nume de candidaţi, pe care le enumerăm în ordinea alfabetică a prenumelui:
Dan Iordan
Florica Soroceanu
Iancu Ene
Ionuţ Deli-Iorga
Ionuţ Octavian Gheorghe
Marian Butnaru
Marian Valentin Anton

Nicoleta Nicolau (nu, nu e autoarea articolului)
Tagedin Veli.
 

Partidul Social Românesc este o altă formaţiune politică ce a dat candidaţi doar pentru Consiliul Local Medgidia. Acestui partid, înfiinţat de Mircea Geoană, i s-a alăturat şi deputatul constănţean Răzvan Condurăţeanu. La Medgidia, PSRO are candidaţi doar pentru Consiliul Local. Iată cine sunt cei 23 de oameni pe care se bazează partidul lui Mircea Geoană pentru a prinde un loc în Consiliul Local:
Adrian Daniel Barză
Alexandru Munteanu
Alin Cosmin Caragia
Aurel Ciucă
Bogdan Mihai  Cristea
Carmen Adriana Stîngă
Cornelia Cătălina Mihăilescu
Cosmin Iulian  Ştefănescu
Cristina Fianu
Dumitru Daniel Erlic
Dumitru Sorin  Munteanu
Eugen  David
George Nazîru
Maria Detcov
Marian Găitan
Marian Manolescu
Marian Odoroagă
Nicoleta Minciu
Sebastian George Bercea
Sorin Elvis Radu
Ştefan Adrian Alexandru
Tiberius Săndel Niţă
Viorel Vântu.
 
Partidul Socialist Român (PSR), numit în trecut Partidul Alianţa Socialistă sau Partidul Alternativa Socialistă, este o altă formaţiune politică a cărei echipă vrea să intre în Consiliul Local Medgidia. Partidul a fost fondat în 2003 de membrii Partidului Socialist al Muncii (PSM) care au refuzat comasarea prin absorbţie în Partidul Social-Democrat (PSD), decisă anterior sub conducerea lui Ioan Sasu. Preşedintele partidului este Marin Badea, după ce formaţiunea politică fost condusă de la înfiinţare până în 2015 de Constantin Rotaru. La Medgidia, partidul se bazează pe următorii candidaţi:
Adrian  Gâlcă
Adrian  Manolescu
Alexandru Lucian Tucan
Constantin Andrei
Constantin Stoian
Costel  Tucan
Daniel  Munteanu
Elena Voinea
Gabriela Stoian
Gemhur Derviş
Gheorghe Costea
Gică Murgoci
Ilie Munteanu
Ion Ciuculan
Ion Toma
Ionel Pricop
Manuel Mihail  Popa
Paraschiva Petrescu
Răzvan Daniel Păun
Ştefana Topală
Teodor Contineanu
Vasile Munteanu
Viorica Timofte
Zoia Tucan.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Achiziții Constanța Primăria Cernavodă a încheiat un contract cu o firmă din Medgidia. La mijloc sunt 18.000 de euro (DOCUMENTE)

16 Apr 2024 2082

Volei Turneul de promovare în Divizia A1, găzduit de Medgidia (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 825

Licitații Constanța Primăria Medgidia organizează licitație deschisă, pe un milion de euro, pentru dotarea unităților de învățământ din municipiu (DOCUMENT)

10 Apr 2024 502

Licitații Constanța CNC Romcenter SRL București livrează mobilier urban inteligent în Medgidia, cu peste 390.000 de euro (DOCUMENT)

07 Apr 2024 512

Handbal județul Constanța Trei echipe de pe litoral, calificate, de pe podium, la turneul semifinal. Distincții la faza pe Euroregiune (GALERIE FOTO)

02 Apr 2024 1449

Volei. CS Medgidia, înaintea turneului final Vicențiu Dumitrescu - „Obiectivul nostru e să promovăm în prima ligă“ (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 775

Achiziții Constanța Primăria Medgidia cumpără brazi naturali și platani

13 Mar 2024 1231

Cumpărări directe Constanța Namazu Consulting SRL, cu un singur angajat anul trecut, va exeprtiza tehnic trei blocuri din Medgidia (DOCUMENTE)

10 Mar 2024 553

Opinie cu rezerve Camera de Conturi Constanța, raport de audit asupra situațiilor financiare ale Municipiului Medgidia (DOCUMENT)

07 Mar 2024 778

Licitații Constanța Cine face curăţenie în birourilor Primăriei Medgidia?

02 Mar 2024 733

Primăria Medgidia a cumpărat direct servicii de consultanță pentru „Cresterea eficientei energetice a Spitalului Municipal"

20 Feb 2024 580

Cumpărări directe Constanța Top Management ING SRL va presta servicii de management pentru proiectului „Creșterea eficientei energetice a Școlii Spiru Haret din Medgidia“ (DOCUMENT)

19 Feb 2024 567

Top Management ING SRL prinde un nou contract la Primăria Medgidia, județul Constanța! Ce vizează?

19 Feb 2024 1018

Petrecerea de 8 Martie organizată de Primăria Medgidia estimată la 120.000 de euro!

19 Feb 2024 4554

Cumpărări directe Constanța Top Geocad SRL, două contracte în aceeași zi cu Primăria Dumbrăveni

16 Feb 2024 705