PSD-ul îşi face campanie electorală în Primăria Cernavodă

cernavoda-PrimarieCernavoda.jpgNu doar primarii sau aspiranţii la funcţia de primar au început campania electorală înainte de termen. Şi viitori posibili consilieri ai primarilor se pregătesc temeinic pentru scrutinul din 10 iunie. Iar realitatea arată că activitatea electorală nu ţine cont de timp, spaţiu şi implicit de lege.

Campania electorală începe cu 45 de zile înainte de ziua votării şi se încheie cu 24 de ore înainte de momentul începerii votării, aşa spune legea. Realitatea este însă cu totul alta şi aceasta o demonstrează şi directorul economic al Primăriei Cernavodă, Constanţa Sârbu. Directorul economic şi-a propus să candideze la alegerile locale din vară în calitate de consilier PSD, susţinând astfel candidatura primarului Mariana Mircea pentru un nou mandat la Primăria Cernavodă. Şi pentru a arăta lumii şi partidului cât de mult îşi doreşte funcţia de consilier local PSD, Constanţa Sârbu a împărţit invitaţii chiar în sediul Primăriei în care lucrează şi implicit în timpul programului de lucru. Angajaţii autorităţii locale au fost astfel chemaţi să participe la un eveniment care a avut loc ieri în incinta Casei de Cultură a oraşului Cernavodă la ora 18.00, unde, atenţie!, a fost anunţată şi prezenţa primarului Mariana Mircea. Iată textul integral al misivei: „Vă aşteptăm să participaţi în data de 19.04.2012, orele 18.00, la Casa de Cultură a oraşului Cernavodă, pentru a vă informa despre ultimele probleme, evenimente ale oraşului nostru. La această activitate participă d-na primar Mariana Mircea. La finalul întrunirii va avea loc un program artistic deosebit. Candidat consilier PSD, Constanţa Sârbu (Tănţica)".

„Nimeni nu-i cere socoteală!"

Misiva a stârnit furia unor angajaţi. „Invitaţia a fost împărţită angajaţilor din Primărie chiar de doamna director economic, care îşi face campanie electorală în timpul programului fără a fi trasă la răspundere. Mie, din luna decembrie, primăriţa îmi refuză în mod nejustificat plata salariului, iar doamna Sârbu umblă nestingherită pe holurile Primăriei în scop electoral şi nimeni nu-i cere socoteală", a precizat consilierul juridic Marin Cadiu, criticând poziţia primarului Mariana Mircea şi acuzând în acelaşi timp că aceasta lasă activitatea Primăriei să se transforme într-una electorală. Contactată telefonic, Constanţa Sârbu a negat că ar fi împărţit invitaţiile în instituţie. „Nu am împărţit invitaţiile în Primărie, le-am dat doar prietenilor, printre ei putându-se afla şi colegi de serviciu", a precizat Constanţa Sârbu, refuzând orice alt dialog legat de costul invitaţiilor şi de provenienţa fondurilor pentru susţinerea evenimentului. Am încercat să luăm şi punctul de vedere al primarului Mariana Mircea legat de tam-tamul creat de invitaţiile electorale în urbea pe care o păstoreşte, însă şefa autorităţii locale nu a fost de găsit. Dacă va dori să ne transmită părerea sa referitoare la împărţirea invitaţiilor electorale în Primărie, noi o vom face publică.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Spații verzi și locuri de joacă modernizate la Cernavodă. Cine execută contractul (DOCUMENT)

22 Apr 2024 368

Cumpărări directe Constanța Ansamblul Folcloric Mugurelul de la Cernavodă va îmbrăca costume populare de la Myratis SRL

19 Apr 2024 537

Dyadar Tech SRL încasează aproape 100.000 de lei de la Primăria Cernavodă. Iată ce contract a obținut (DOCUMENT)

17 Apr 2024 500

Achiziții Constanța Primăria Cernavodă a încheiat un contract cu o firmă din Medgidia. La mijloc sunt 18.000 de euro (DOCUMENTE)

16 Apr 2024 2282

Cumpărări directe Constanța Primăria Cernavodă investește în servicii de proiectare pentru amenajarea unei bretele de legătură în cartierul Prund (DOCUMENT)

12 Apr 2024 633

Cumpărări directe Constanța Primăria Cernavodă, pași în direcția împrejmuirii bazinului de înot semiolimpic (DOCUMENT)

09 Apr 2024 1182

Declarații de avere Constanța Ce avere are Silvica Olteanu, secretarul general al Orașului Cernavodă? Soțul său este șef serviciu în Primăria Cernavodă (DOCUMENTE)

08 Apr 2024 614

Licitații Constanța Getnic Construct Serv SRL va amenaja o parcare acoperită în Cernavodă! Valoarea contractului depășește 1,5 milioane de lei (DOCUMENT)

08 Apr 2024 577

Cumpărări directe Primăria Cernavodă, din județul Constanța, a bătut palma cu SC Topo Earth SRL, din Gorj!

08 Apr 2024 1143

Achiziții Constanța Primăria Cernavodă a cumpărat ținute de scenă pentru Corul de Cameră I.D. Chirescu. Vezi de la cine (DOCUMENTE)

08 Apr 2024 717

Județul Constanța Ce societate se ocupă de închirierea și întreținerea toaletelor ecologice la Cernavodă (DOCUMENT)

06 Apr 2024 828

Mai multe terenuri intravilane, vândute la licitație de Primăria Cernavodă. Cine sunt noii proprietari

04 Apr 2024 494

Licitații Constanța Smart City Development SRL întocmește cu 114.000 de euro proiectul pentru reabilitarea și modernizarea Spitalului Orășenesc Cernavodă (DOCUMENT)

31 Mar 2024 546

LIVE TEXT AUR Constanța, în conferință de presă. "Hârșova, Cernavodă, Medgidia, Corbu sunt localități pe care ne bazăm la scor bun" (FOTO)

28 Mar 2024 871

Teren de aproximativ 4.000 mp scos la licitație de Primăria Cernavodă, județul Constanța

28 Mar 2024 541