PSD-ul îşi face campanie electorală în Primăria Cernavodă

cernavoda-PrimarieCernavoda.jpgNu doar primarii sau aspiranţii la funcţia de primar au început campania electorală înainte de termen. Şi viitori posibili consilieri ai primarilor se pregătesc temeinic pentru scrutinul din 10 iunie. Iar realitatea arată că activitatea electorală nu ţine cont de timp, spaţiu şi implicit de lege.

Campania electorală începe cu 45 de zile înainte de ziua votării şi se încheie cu 24 de ore înainte de momentul începerii votării, aşa spune legea. Realitatea este însă cu totul alta şi aceasta o demonstrează şi directorul economic al Primăriei Cernavodă, Constanţa Sârbu. Directorul economic şi-a propus să candideze la alegerile locale din vară în calitate de consilier PSD, susţinând astfel candidatura primarului Mariana Mircea pentru un nou mandat la Primăria Cernavodă. Şi pentru a arăta lumii şi partidului cât de mult îşi doreşte funcţia de consilier local PSD, Constanţa Sârbu a împărţit invitaţii chiar în sediul Primăriei în care lucrează şi implicit în timpul programului de lucru. Angajaţii autorităţii locale au fost astfel chemaţi să participe la un eveniment care a avut loc ieri în incinta Casei de Cultură a oraşului Cernavodă la ora 18.00, unde, atenţie!, a fost anunţată şi prezenţa primarului Mariana Mircea. Iată textul integral al misivei: „Vă aşteptăm să participaţi în data de 19.04.2012, orele 18.00, la Casa de Cultură a oraşului Cernavodă, pentru a vă informa despre ultimele probleme, evenimente ale oraşului nostru. La această activitate participă d-na primar Mariana Mircea. La finalul întrunirii va avea loc un program artistic deosebit. Candidat consilier PSD, Constanţa Sârbu (Tănţica)".

„Nimeni nu-i cere socoteală!"

Misiva a stârnit furia unor angajaţi. „Invitaţia a fost împărţită angajaţilor din Primărie chiar de doamna director economic, care îşi face campanie electorală în timpul programului fără a fi trasă la răspundere. Mie, din luna decembrie, primăriţa îmi refuză în mod nejustificat plata salariului, iar doamna Sârbu umblă nestingherită pe holurile Primăriei în scop electoral şi nimeni nu-i cere socoteală", a precizat consilierul juridic Marin Cadiu, criticând poziţia primarului Mariana Mircea şi acuzând în acelaşi timp că aceasta lasă activitatea Primăriei să se transforme într-una electorală. Contactată telefonic, Constanţa Sârbu a negat că ar fi împărţit invitaţiile în instituţie. „Nu am împărţit invitaţiile în Primărie, le-am dat doar prietenilor, printre ei putându-se afla şi colegi de serviciu", a precizat Constanţa Sârbu, refuzând orice alt dialog legat de costul invitaţiilor şi de provenienţa fondurilor pentru susţinerea evenimentului. Am încercat să luăm şi punctul de vedere al primarului Mariana Mircea legat de tam-tamul creat de invitaţiile electorale în urbea pe care o păstoreşte, însă şefa autorităţii locale nu a fost de găsit. Dacă va dori să ne transmită părerea sa referitoare la împărţirea invitaţiilor electorale în Primărie, noi o vom face publică.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Iluminat festiv în Cernavodă! Ce firmă va închiria echipamentul și la ce sumă

17 Nov 2020 1920

Consultare de piață pentru Spitalul Orășenesc Cernavodă

31 Oct 2020 2309

Licitație. Primăria Cernavodă cumpără bănci stradale

09 Oct 2020 1175

Cernavodă Ce firmă va prepara şi furniza mesele calde la Căminul pentru Persoane Vârstnice

07 Oct 2020 2095

Primăria Cernavodă, contract pentru creșterea accesibilității serviciilor de sănătate

28 Sep 2020 318

Primăria Cernavodă cumpără servicii de informare și publicitate (document)

28 Sep 2020 327

#alegerilocale2020 Nicolae Matei și Mariana Mircea – “Pe 27 septembrie, votați Partidul Neamul Românesc, vom face tot ce depinde de noi să dezvoltăm orașele Năvodari și Cernavodă!”

21 Sep 2020 2076

DNA a trimis în judecată un fost primar din județul Constanța. Procesul continuă

04 Sep 2020 904

Primăria Cernavodă va amenaja și repara aleile din cimitirul ortodox (document)

01 Sep 2020 325

Se modernizează iluminatul public în orașul Cernavodă (document)

31 Aug 2020 653

LIVE TEXT Cum se desfăşoară vizita prim ministrului Ludovic Orban la Constanța. Este însoțit de candidatul liberal la Primăria Constanța, Vergil Chițac

23 Jul 2020 1780

Contract amplu între primăria din Cernavodă și mai multe firme. Este vizată lucrarea de întreținere a trotuarelor (document)

18 Jul 2020 1966

White Space SRL se va ocupa de serviciile de asistență tehnică pentru modernizarea stadionului din Cernavodă (document)

11 Jul 2020 2411

Servicii de elaborare și execuție pentru platformele gospodărești subterane din Cernavodă (document)

04 Jul 2020 1765

Primăria Cernavodă. Licitație pentru lucrări de execuție și dotare a construcțiilor pentru realizarea Centrului Hamangia și Atelierul Gânditorul (document)

27 Jun 2020 1172