#alegeriparlamentare2020Bogdan Bola, candidat PNL pentru Camera Deputaților, vine la ZIUA Electorală

  • Bogdan Bola, candidează din partea PNL la Camera Deputaților
  • Este avocat și cel mai activ director al Apelor Române Dobrogea Litoral din ultimii 30 de ani
  • Dacă va fi unul dintre deputații ce vor reprezenta  Constanța în Parlamentul României, Bogdan Bola are proiecte legate tot de Marea Neagră

În ziua de 6 decembrie, constănțenii se vor afla în fața unei decizii extrem de importante.

Vor trebui să pună ștampila de vot pe una dintre listele propuse de partidele politice pentru Senatul României și Camera Deputaților.

Bogdan Bola, candidează din partea PNL la Camera Deputaților. Este avocat și de departe, cel mai activ director al Direcției Apelor Române Dobrogea Litoral din ultimii 30 de ani.

A bătut plajele județului de dimineață până seara, a demolat clădirile ridicate ilegal, cu toată opoziția ”șmecherilor” care le administrau, a amendat primarii care nu-și curățau canalele colectoare, indiferent de culoarea lor politică și s-a bătut cu administrația locală de la Constanța pentru a schimba situația lacului Tăbăcărie care zace uitat și murdar.
Dacă va fi unul dintre deputații ce vor reprezenta  Constanța în Parlamentul României, Bogdan Bola are proiecte legate tot de Marea Neagră.

    „Noi nu folosim Marea Neagră nici măcar cum o fac vecinii noștri bulgari. Toată lumea se duce acolo și spune că a mâncat pește și scoici proaspete. Ei au ferme piscicole pe mare, au taliene, lucru pe care noi nu îl avem, deși s-a promulgat recent o lege. Marea Neagră nu este intabulată. Poți să faci ferme piscicole, la o anumită distanță față de țărm. După acea distanță poți să faci ferme eoliene. Așa poți dezvolta întreaga zonă. Statul român va beneficia financiar, din taxe și impozite, inclusiv, de pildă, de banii pe care îi va primi de la cei care au montat conducte pe fundul mării. Noi nu știm să exploatăm Marea Neagră. În Maldive, turiștii se duc să stea în acele case frumoase și elegante pe apă. Noi nu putem să facem asemenea lucruri. Nu putem să face nici sate pescărești. Ele au eșuat la noi sau nu s-au dezvoltat. Ele ar da un impuls foarte important economiei”, spune Bogdan Bola.

Joi, 26 noiembrie de la ora 17.00, candidatul PNL vorbește la ZIUA Electorală despre proiectele sale în calitate de viitor deputat.

ZIUA Electorală  poate fi urmărită pe www.ziuaconstanta.ro dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.