#alegeriparlamentare2020 Bogdan Huțucă, candidat PNL la Camera Deputaților, vine la ZIUA Electorală

  • Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, candidează pentru un nou mandat
  • Proiectul președintelui PNL Constanța are la bază un proiect amplu, care a fost deja prezentat public: Planul Național de Redresare și Reziliență, care prevede obiective optimiste, dar realiste
  • Un subiect important pentru Bogdan Huțucă este exploatarea gazelor naturale din Marea Neagră

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, deputat, candidează pentru un nou mandat de pe prima poziție pe listă.

După patru ani petrecuți în Parlamentul României, vine acum în fața electoratului cu un nou mesaj: „Județul Constanța are o șansă extraordinară de a se dezvolta, în următorii patru ani, sub guvernarea PNL.

Proiectul președintelui PNL Constanța are la bază un proiect amplu, care a fost deja prezentat public: Planul Național de Redresare și Reziliență, care prevede obiective optimiste, dar realiste.

„La finalul lui vom avea peste 1.000 de km de autostrăzi construite, cel puțin 3 spitale regionale, alte zeci de spitale și de centre medicale ridicate de la zero și, mai ales, o economie națională suficient de puternică încât să susțină sisteme de educație și de sănătate performante.”, spune liderul PNL.

Un subiect important pentru Bogdan Huțucă este exploatarea gazelor naturale din Marea Neagră, un proiect care primit multe piedici din partea PSD.

Vineri, 4 decembrie, de la ora 17.00, Bogdan Huțucă vorbește pe larg despre proiectele echipei PNL Constanța la ZIUA Electorală.

ZIUA Electorală, poate fi urmărită live pe  www.ziuaconstanta.ro  dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta , unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.