#alegeriparlamentare2020 Dumitru Caragheorghe (USR PLUS) - „Pregătim un proiect de finanțare a tabletelor către copii”

  • Cotidianul ZIUA de Constanța reia seria interviurilor live cu personalități locale, regionale dar și cu oameni obișnuiți cu povești de viață neobișuite. 
  • Dumitru Caragheorghe, consilier local municipal candidează din partea USR-PLUS, pe lista de la Camera Deputaților la alegerile legislative din 6 decembrie
  • Dumitru Caragheorghe vorbește joi, 12 noiembrie de la ora 17.00 la ZIUA Electorală, despre revoluția bunei guvernări din programul de guvernare al Alianței USR PLUS - "O Românie fără hoție"!
Dumitru Caragheorghe  (USR PLUS) este invitatul noastru de astăzi la ZIUA Electorală, live pe www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta. 

Dumitru Caragheorghe, consilier local municipal la Constanța, candidează din partea USR-PLUS, pe lista de la Camera Deputaților la alegerile legislative din 6 decembrie a.c. Alături de colegii săi, Caragheorghe a mers  în mai multe localități ale județului unde am stat de vorbă cu locuitorii și au lipit afișele pe care scrie mare "O Românie fără hoție".

Reprezentanții USR PLUS susțin că aceasta nu este doar un mesaj electoral, ci un obiectiv pe cât de ambițios pe atât de necesar unei normalități de care avem atâta nevoie.

Dumitru Caragheorghe (USR PLUS)  a vorbit în cadrul interviului acordat, despre Consiliul Local, despre noua ipostază pentru reprezentantul USR PLUS, el ocupând acum funcția de consilier local municipal la Constanța:

Am fost mai mult decât actori politici, am fost actori civici. Am intrat în politică ca să ajungem în instituții pe diverse funcții publice, și să ne aducem contribuția la bunăstarea comunității din care provenim, vorbim în speță despre Consiliul Local. Ne- am dorit să facem asta dupa patru ani de stat pe margine. Am avut un rezultat bun, spun eu, în alegerile locale, cu un pic de atenție, poate am fi reușit să câștigăm și poziția de primar.

Consilierul local municipal la Constanța a vorbit și despre punerea laolaltă a celor două platforme politice ale candidaților Vergil Chițac, respectiv Stelian Ion

Pornim de la premiza că vom performa în acești patru ani și că PSD va rămâne în opoziție o perioadă cel puțin la fel de lungă cât au fost la putere. Au fost niște negoiceri reale, iar fiecare rundă de negocieri a ținut undeva la trei ore. Și, rezultatul a fost o armonizare a programelor noastre. Din punctul nostru de vedere, ne-am inserat cam toate proiectele pe care le aveam în programul binecunoscut publicului: "Constanța Renaște", sub o formă mai sintetizată. Am negociat vis a vis de poziția de viceprimar, atribuțiile viceprimarului și am discutat despre structura comisiilor de specialitate ale Consilului Local. Am fost ales președinte al Comsiei de Buget Finanțe

Dumitru Caragheorghe a făcut precizări importante referitoare la primele proiecte pe care le va introduce sau le va susține grupul de consilieri. 

Un proiect pe care îl pregătim e un proiect de finanțare a tabletelor către copii, pentru sistemul educațional în școli. Este în lucru, deocamdată. În prima ședință, ne gândim să introducem acest proiect. Eu personal, îmi propusesem ca unul din primele proiecte pe care le vom duce pe ordinea de zi , să aprobăm proiect de hotărâre pentru transformarea spațiului de aproximativ 11.500 de metri pătrați de pe Faleză Nord dintre cartierul de blocuri și cartierul de case, să-l transformăm în parc. Ar fi proiectul meu de suflet, a precizat Dumitru Caragheorghe.

Citește și: #alegeriparlamentare2020 Dumitru Caragheorghe, candidat USR PLUS pentru Camera Deputaților, vine la ZIUA Electorală

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegeriparlamentare2020 În calitate de parlamentar, Dumitru Caragheorghe, candidat USR- PLUS va milita pentru combaterea tăierilor ilegale și împădurirea României

26 Nov 2020 1251

#alegeriparlamentare2020 Dumitru Caragheorghe, candidat USR PLUS pentru Camera Deputaților, vine la ZIUA Electorală

11 Nov 2020 3015