#alegeriparlamentare2020 Elena Băsescu, vizită în teren, alături de colegii PMP, în județul Constanța, la Techirghiol și Topraisar




Elena Băsescu este candidatul Partidului Mișcarea Populară la Camera Deputaților, pentru Constanța. Deschide listele pentru alegerile parlamentare din decembrie, alături de Claudiu Palaz, președintele organizației de la malul mării, care candidează pe lista senatorilor.

De Ziua Dobrogei, Elena Băsescu s-a aflat în vizită în județ, postând deja primele impresii și imagini din Topraisar și Techirghiol, unde s-a aflat în această dimineață.



Elena Băsescu a postat primele impresii de la Topraisar și Techirghiol pe pagina sa de Facebook:

Având în vedere poziţia pe care o are şi portul de la Marea Neagră, resursele naturale de care dispune, faptul că este destinaţia turistică preferată a românilor, pe hârtie, judeţul Constanţa ar trebui să fie pe primul loc în România, după Bucureşti, când vine vorba de dezvoltarea economică şi calitatea vieţii oamenilor. Mergând prin localităţile mai mici ale judeţului alături de colegii de la #PMP, am văzut însă că sunt o mulţime de probleme aparent mărunte de infrastructură care trenează în ciuda sumelor uriaşe de care dispune Consiliul Judeţean şi a pârghiilor prin care se pot accesa fondurile europene şi programele guvernamentale dedicate zonei rurale din România.
Spre exemplu, cetăţenilor din Topraisar li se promite de ani întregi că vor fi şi ei conectaţi la reţeaua naţională de alimentare cu gaze naturale. Mandatele diverşilor politicieni se succed cu repeziciune, iar rezultatele întârzie să apară.
Angajamentul meu ferm este că, împreună cu Claudiu Palaz şi cu sprijinul celorlalţi parlamentari PMP, aceste localităţi din judeţul Constanţa nu vor mai rămâne „cantitate neglijabilă”. Mă voi lupta pentru alocări bugetare crescute şi voi vorbi constant despre nevoia scăderii birocraţiei şi a accelerării investiţiilor în infrastructura mică şi adesea lăsată la urmă. Judeţul nu se reduce doar la Constanţa, la port, la Mamaia şi la celelalte staţiuni turistice cunoscute. Pentru a duce Constanţa pe locul întâi ca dezvoltare economică şi calitate a vieţii, trebuie ca politicienii să acţioneze pentru a-i ajuta şi pe constănţenii din localităţile mai mici. Este un aforism englezesc care spune că „a rising tide lifts all boats”. Cred cu tărie că trebuie să ajutăm întreg judeţul să se dezvolte uniform şi, când vom rezolva problemele mici, abia atunci vom putea ţinti sus. De aceea, dacă oamenii îmi vor acorda încrederea lor la alegerile din 6 decembrie, voi susţine în Parlament şi la nivel politic general toate proiectele importante pentru comunităţile locale, indiferent cât de mici ar fi ele.

Împreună Mişcăm Constanţa!
Împreună Mişcăm România!


#Educaţie
#Credinţă
#Sănătate

#Parlamentare
#GazeRomâneştiPentruToţiRomânii


Comandat de Partidul Miscarea Populara - Organizatia Judeteana Constanța
Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar: 11200012

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

hmm

15 Nov, 2020 08:07

A luat doi din partid, i-a imbracat saracacios si a facut si ea o poza.

Articole asemanatoare

Declarații avere Constanța Averea și interesele judecătorului Traian Iancu, locțiitorul președintelui BEJ Constanța (DOCUMENTE)

15 Apr 2024 378

Unde și cum vom putea vota la alegerile din 2024? Află care este secția ta de votare în municipiul și județul Constanța! (DOCUMENT)

07 Apr 2024 1612

MAE Înregistrarea alegătorilor pentru votul prin corespondență sau la o secție de votare din străinătate la alegerile prezidențiale și la alegerile parlamentare din anul 2024

03 Apr 2024 473

UPDATE Decebal Făgădău revine în PSD. Pentru ce funcție ar putea candida (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1393

Alianța Dreapta Unită solicită Avocatului Poporului să sesizeze CCR în legătură cu OUG privind comasarea alegerilor europarlamentare și locale

11 Mar 2024 568

Oficial de la MAE despre votul prin corespondență la alegerile pentru Președintele României și cele parlamentare

11 Mar 2024 513

Oficial Alegerile locale și cele europarlamentare, comasate. Guvernul a adoptat Ordonanța de Urgență

08 Mar 2024 719

Calendarul alegerilor ce vor avea loc în 2024! Ce au decis liderii coaliției PSD-PNL

22 Feb 2024 948

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Mergem pe cont propriu la locale. În BPN s-a votat comasarea și liste comune doar pentru europarlamentare!”

21 Feb 2024 1063

LIVE VIDEO TEXT Liderii Coaliției anunță când vom merge la vot anul acesta

21 Feb 2024 969

Surse Alegerile prezidenţiale 2024 ar putea fi organizate în luna septembrie

21 Feb 2024 485

Liderii Coaliției ar fi ajuns la un acord în privința comasării alegerilor! PNL și PSD ar avea candidați comuni la toate alegerile

19 Feb 2024 583

Lumea politică rămâne deocamdată o lume a bărbaților Ce a afirmat Alina Gorghiu în legătură cu legea ce prevede ca 33% dintre locurile eligibile pentru alegerile parlamentare să revină femeilor

26 Jan 2024 731

Primăria Constanța Licitație pentru închiererea unui spațiu pentru depozitarea materialelor folosite în alegerile din 2024

26 Jan 2024 803

Primăria Constanța se pregătește de alegeri Vrea să închirieze un spaţiu cu destinația de depozit pentru materialele necesare desfăşurării celor patru cicluri electorale!

15 Jan 2024 721