#alegeriparlamentare2020 George Vișan, candidat PSD pentru Camera Deputaților-„ În județul Constanța putem dezvolta măcar trei parcuri industriale”

  • Vineri, 27 noiembrie de la ora 17.00, candidatul PSD,  George Vișan vorbește la ZIUA Electorală despre  măsurile impuse de actualul Guvern și care, în opinia sa, dăunează grav economiei, live pe www.ziuaconstanta.ro dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
  •  George Vișan, candidează din partea PSD Constanța la Camera Deputaților pentru nou mandat. 
Deputatul George Vișan, candidează din partea PSD Constanța la Camera Deputaților pentru nou mandat.

La ZIUA Electorală, Vișan vorbește despre măsurile impuse de actualul Guvern și care, în opinia sa, dăunează grav economiei.

Nu în ultimul rând, George Vișan face precizări despre măsurile din programul de guvernare propus de PSD și detaliază domeniile sale de interes în Parlamentul României.

Deputatul George Vișan a vorbit în cadrul interviului despre ce au însemnat primii patru ani în Parlamentul României.

Eu cred că am avut un mandat cu rezultate bune. Am trecut și prin învestirea guvernelor, dar și prin moțiuni de cenzură, a precizat deputatul la debutul interviului, a menționat George Vișan. 

Despre importanța activității paramentarilor, Vișan a precizat că: 

Mergi în comisie, analizezi, dezbați și votezi proiectele de gele, care țin de domeniul comisiei în care activezi. Și, ai proiectele tale de lege, care sunt și ele pe parcursul legislativ, și unde trebuie să participi și să-ți susții, ca inițiator, proiectele de lege. Cam asta se întâmplăîntr-o zi în care au loc dezbateri și rapoarte pe proiectele de decizie.

Deputatul a abordat deasemenea și tema experienței atunci când mergi în Parlament:

Cu siguranță că, trebuie să te pricepi la niște domenii, pentru că toate comisiile sunt pentru specializări. Toată lumea este repartizată pe domenii de activitate. Totul se bazează în mare parte, pe experința profesională.

Despre proiectele cu care George Vișan va începe cel de-al doilea mandat

Avem trei paliere unde ne-am setat noi ca și echipă proiectele: zona de sănătate, zona de învățământ și zona  economică. În zona de sănătate, ne dorim să contruim acel Spital Regional Pediatric, pentru învățământ ne dorim modernizarea sistemului de învățământ. O reformă a sistemului de învățământ axat pe învățământul vocațional. 

Și în ceea ce privește zona economică, așa cum prevede și programul nostru de guvernare, în fiecare județ să fie cel puțin un parc industrial dezvoltat. În județul Constanța putem dezvolta măcar trei parcuri industriale. Există spațiu, există infrastructură, a mai menționat George Vișan.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Decebal Făgădău revine în PSD. Pentru ce funcție ar putea candida (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1086

Alianța Dreapta Unită solicită Avocatului Poporului să sesizeze CCR în legătură cu OUG privind comasarea alegerilor europarlamentare și locale

11 Mar 2024 483

Oficial de la MAE despre votul prin corespondență la alegerile pentru Președintele României și cele parlamentare

11 Mar 2024 423

Oficial Alegerile locale și cele europarlamentare, comasate. Guvernul a adoptat Ordonanța de Urgență

08 Mar 2024 643

Calendarul alegerilor ce vor avea loc în 2024! Ce au decis liderii coaliției PSD-PNL

22 Feb 2024 871

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Mergem pe cont propriu la locale. În BPN s-a votat comasarea și liste comune doar pentru europarlamentare!”

21 Feb 2024 968

LIVE VIDEO TEXT Liderii Coaliției anunță când vom merge la vot anul acesta

21 Feb 2024 887

Surse Alegerile prezidenţiale 2024 ar putea fi organizate în luna septembrie

21 Feb 2024 438

Liderii Coaliției ar fi ajuns la un acord în privința comasării alegerilor! PNL și PSD ar avea candidați comuni la toate alegerile

19 Feb 2024 524

Lumea politică rămâne deocamdată o lume a bărbaților Ce a afirmat Alina Gorghiu în legătură cu legea ce prevede ca 33% dintre locurile eligibile pentru alegerile parlamentare să revină femeilor

26 Jan 2024 690

Primăria Constanța Licitație pentru închiererea unui spațiu pentru depozitarea materialelor folosite în alegerile din 2024

26 Jan 2024 716

Primăria Constanța se pregătește de alegeri Vrea să închirieze un spaţiu cu destinația de depozit pentru materialele necesare desfăşurării celor patru cicluri electorale!

15 Jan 2024 677

Serbia Mii de persoane au cerut, la Belgrad, anularea alegerilor parlamentare şi locale

24 Dec 2023 819

George Simion, lider AUR despre posibile alianțe de după alegeri „Discutăm cu toată lumea, în afară de PSD”

16 Dec 2023 837

Sondaj INSCOP Estimare participare vot alegeri parlamentare

04 Dec 2023 935