#alegeriparlamentare2020 PNL Constanța, pentru Parlament, oameni valoroși, eficienți, cu proiecte concrete

Partidul Național Liberal Constanța propune, pentru Parlamentul României, oameni care pot schimba în bine județul și țara. Afirmația se bazează pe trei lucruri: pe ce au făcut până acum candidații, în viața lor profesională și politică pe proiectele pe care le au, folositoare și bine fundamentate, dar și pe sprijinul pe care îl vor avea de la viitorul guvern liberal, sprijin care s-a văzut, concret, în acest ultim an, de când PNL se află la putere.

PNL Constanța are în echipă specialiști care acoperă toate domeniile importante pentru viața noastră. Bogdan Huțucă, locul 1 la Camera Deputaților, este un expert în finanțe, cu experiență atât la nivel local, cât și central. Știe tot ce trebuie în acest domeniu, are expertiza necesară pentru a îmbunătăți sistemul. Este deja implicat în construirea unui nou spital, pentru care caută finanțare.


„Noi, ca parlamentari, asta trebuie să facem: să găsim finanțare. Și o vom face. În cei patru ani de când îi reprezint pe deputați în Parlament, am făcut tot ce am promis. Vă asigur că așa voi face și de acum înainte.”, spune acesta.

Mircea Banias, locul al doilea pe lista pentru Camera Deputaților, este un fin cunoscător al realităților economice, în special al Portului Constanța, pe care l-a și condus, la un moment dat. Proiectul său de suflet este reînființarea unei flote maritime. „Sunt conștient că nu putem avea o flotă de 300 de vapoare. Să nu uităm, însă, că sub regele Carol I, la sfârșitul anilor 1800, s-a înființat prima companie de navigație, Serviciul Maritim Român. România are nevoie de o flotă din mai multe puncte de vedere.”, declară acesta.

Marian Crușoveanu, aflat pe a treia poziție, a demonstrat că are proiecte valoroase, în calitate de consilier județean, și vrea să dezvolte infrastructura rutieră, de care ne lovim cu toții. Vrea să construiască două drumuri noi în județ. „Este vorba despre un drum care să lege municipiul Constanța de sudul litoralului și de o centură a Mangaliei. Sunt proiecte care se pot realiza în următorii patru ani.”, afirmă liberalul.

Bogdan Bola s-a remarcat și prin eficiența de care a dat dovadă în funcția de director al Administrației Bazinale a Apelor Dobrogea Litoral. În această vară, ABADL a efectuat 929 de controale și au fost impuse 2.123 măsuri pentru remedierea neconformităților constatate, iar pentru neaducerea la îndeplinire a măsurilor impuse au fost aplicate 117 sancțiuni contravenționale în cuantum de în valoare totală de 2.047.500 lei. Nu este însă de ajuns. Vrea să ajungă în Parlament pentru a rezolv problemele pe care le-a întâlnit în acest timp.

Sorin Mihai, inspector școlar general, vine cu experiență în domeniul învățământului și cu proiecte inedite pentru elevi, pe care a început să le aplice de când era consilier local în Mangalia și pe care vrea să le extindă la nivel național. Este vorba despre crearea unei rețele de campusuri școlare, care ar duce la rezolvarea unei problemele grave cu care se confruntă învățământul și societatea: abandonul școlar, mai exact părăsirea timpurie a școlii. Alt proiect se referă la asigurarea pazei în școli de poliția locală, așa cum se întâmplă în municipiul Mangalia, unde a fost consilier local.

Mihnea Drumea este profesor universitar care crede în legi juste, dar și în accelerarea digitalizării. Cu peste 20 de ani de experiență în învățământul superior, acesta se va dedica domeniului juridic. A remarcat greșelile făcute în ultimii 30 de ani și este gata să ofere ajutor pentru a le îndrepta.

Adriana Câmpeanu cunoaște bine problemele cu care se confruntă spitalele, dar și sistemul sanitar, în general. A ajutat la elaborarea legii tuberculozei, în Parlament. Ca deputat, ar solicita mai multe amendamente la legea 95/2006, legea sănătății.

Mihaela Scrieciu lucrează în domeniul shipping-ului și știe care sunt probleme marinarilor. Ține foarte mult la implementarea normelor metodologice de aplicare a convenției maritime de muncă pentru marinarii români, o categorie atât de importantă, economic și social, mai ales pentru Constanța, dar, din păcate, aproape ignorată de politicieni.


Dorin Opreanu este director general adjunct la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale și are cel puțin 10 proiecte de mare impact pentru agricultură și dezvoltarea comunelor. Va susține o legea a irigațiilor, fermele mixte, dar și crearea unei clase de mijloc în agricultură.

Între primii zece se mai găsește Andrei Dimancea este un tânăr medic dermatolog, un câștig pentru PNL, despre care vom auzi cu siguranță multe lucruri frumoase în viitor.

Cine sunt candidații pentru Senat

Septimiu Bourceanu, prim vicepreședintele PNL Constanța, este pe primul loc pe lista pentru Senat la alegerile parlamentare din decembrie. Știe cum să schimbe legea sănătății pentru a ne fi mai bine tuturor nu numai acum, ci și în următorii 20 de ani. Are și un proiect la care ține mult: analize medicale gratuite pentru toți românii.

George Niculescu, fostul prefect al județului Constanța, este pe poziția a doua pe listă, un loc eligibil. Este nevoie de el în parlament pentru că este expert în energie și pentru că în Constanța se vor face investiții de miliarde de dolari, care trebuie susține de legi corecte și concrete. Are și proiecte legislative concrete care vor duce la scăderea prețului la energie și la crearea de noi locuri de muncă.

Dana Dina, locul al treilea la senat, este mamă, femeie de afaceri, soție, constănțeancă. Spune că va fi în primul rând reprezentanta intereselor, nevoilor, viselor și așteptărilor tuturor fetelor și femeilor. Pentru că este antreprenoare, ,se va pune și în slujba mediului de afaceri constănțean, va deveni interfața fiecărui antreprenor.


„Partidul Național Liberal a ales cu grijă candidații pentru Camera Deputaților și Senat. Sunt oameni care au realizat ceva în viață, au ceva de spus, au proiecte care vor putea schimba în bine nu numai viața constănțenilor, ci a tuturor românilor. Suntem o echipă, am învins PSD în Constanța, după 20 de ani, și vă asigurăm că vom face tot ceea stă în puterea noastră să construim un viitor mai bun pentru noi toți”, a declarat Bogdan Huțucă, președintele Organizației Județene PNL Constanța.


– Comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Constanța
– Executat de ZIUA de Constanța
– Mandatar financiar-cod AEP 11200025


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Decebal Făgădău revine în PSD. Pentru ce funcție ar putea candida (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1086

Alianța Dreapta Unită solicită Avocatului Poporului să sesizeze CCR în legătură cu OUG privind comasarea alegerilor europarlamentare și locale

11 Mar 2024 483

Oficial de la MAE despre votul prin corespondență la alegerile pentru Președintele României și cele parlamentare

11 Mar 2024 423

Oficial Alegerile locale și cele europarlamentare, comasate. Guvernul a adoptat Ordonanța de Urgență

08 Mar 2024 643

Calendarul alegerilor ce vor avea loc în 2024! Ce au decis liderii coaliției PSD-PNL

22 Feb 2024 871

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Mergem pe cont propriu la locale. În BPN s-a votat comasarea și liste comune doar pentru europarlamentare!”

21 Feb 2024 968

LIVE VIDEO TEXT Liderii Coaliției anunță când vom merge la vot anul acesta

21 Feb 2024 887

Surse Alegerile prezidenţiale 2024 ar putea fi organizate în luna septembrie

21 Feb 2024 438

Liderii Coaliției ar fi ajuns la un acord în privința comasării alegerilor! PNL și PSD ar avea candidați comuni la toate alegerile

19 Feb 2024 524

Lumea politică rămâne deocamdată o lume a bărbaților Ce a afirmat Alina Gorghiu în legătură cu legea ce prevede ca 33% dintre locurile eligibile pentru alegerile parlamentare să revină femeilor

26 Jan 2024 690

Primăria Constanța Licitație pentru închiererea unui spațiu pentru depozitarea materialelor folosite în alegerile din 2024

26 Jan 2024 716

Primăria Constanța se pregătește de alegeri Vrea să închirieze un spaţiu cu destinația de depozit pentru materialele necesare desfăşurării celor patru cicluri electorale!

15 Jan 2024 677

Serbia Mii de persoane au cerut, la Belgrad, anularea alegerilor parlamentare şi locale

24 Dec 2023 819

George Simion, lider AUR despre posibile alianțe de după alegeri „Discutăm cu toată lumea, în afară de PSD”

16 Dec 2023 837

Sondaj INSCOP Estimare participare vot alegeri parlamentare

04 Dec 2023 935