#alegeriparlamentare2020 Stelian Ion, candidat USR PLUS pentru Camera Deputaților, vine la ZIUA Electorală

  • Stelian Ion este membru în cadrul Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi din Camera Deputaților și candidat al Alianței USR-PLUS în Constanța pentru un nou mandat
  • Alianța USR PLUS se angajează să inițieze și să insiste asupra dezbaterii privind revizuirea Constituției, atrăgând în jurul acestui proiect un consens
  • De asemenea, deputatul își propune să legifereze și proiectul Fără penali în funcții publice
  • Proiectele sale vizează justiția și reforma statului
 
 
Deputatul USR Stelian Ion este membru în cadrul Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi din Camera Deputaților și candidat al Alianței USR-PLUS în Constanța pentru un nou mandat în Camera Deputaților.

Proiectele sale vizează justiția și reforma statului.

Eliminarea pensiilor speciale, cele pentru aleșii locali și pentru celelalte categorii sau eliminarea imunității parlamentare sunt doar două chestiuni pentru care se va bate în Parlament, după 6 decembrie.

Înființarea unei Direcții de Investigare a Infracțiunilor de Mediu, instituție autonomă, organizată pe modelul DNA și DIICOT (DNA-ul Pădurilor), rămâne o prioritate pentru parlamentarul USR PLUS.

În ultimii ani au avut loc mai multe tentative de revizuire a Constituției.

Alianța USR PLUS se angajează să inițieze și să insiste asupra dezbaterii privind revizuirea Constituției, atrăgând în jurul acestui proiect un consens.
De asemenea, deputatul își propune să legifereze și proiectul Fără penali în funcții publice.

Despre proiectele sale pentru viitorul mandat, despre miza alegerilor parlamentare din perspectiva reformei justiției și ce va face USR PLUS, dacă vor câștiga alegerile, aflăm, marți, 2 decembrie, de la ora 17.00 la ZIUA Electorală.

 
ZIUA Electorală se transmite  live pe www.ziuaconstanta.ro dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.