#alegeriparlamentare2020 Valentin Olivian Trofin (PRO România) - „PNL a sfidat voința românilor și protestele din Piața Victoriei”


 
Avocatul Valentin Olivian Trofin, candidat din partea PRO România Constanța pentru Camera Deputaților, explică de ce actualul Guvern PNL a călcat în picioare voința românilor, exprimată la referendumul propus chiar de Președintele Klaus Iohannis.

„Să ne amintim că românii au ieșit în stradă, în februarie 2017, împotriva Ordonanței 13. S-a cerut atunci - și s-a votat la Referendum - să nu se mai modifice legile justiției prin ordonanțe de urgență. După ce a preluat guvernarea, PNL a călcat în picioare toate promisiunile făcute și voința poporului, prin OUG nr. 28 din 18 martie 2020 pentru modificarea şi completarea Codului Penal, exact lucrul pe care ei l-au criticat! Ce încredere să mai ai în actualul guvern când nu se poate ține de o promisiune atât de simplă? Ce încredere să mai ai în guvernul PNL, când modifică legile penale printr-o Ordonanță de Guvern, la fel cum a făcut PSD-ul în 2017?", explică Valentin Trofin, candidat PRO România pentru Camera Deputaților.

– Comandat de PRO Romania– Filiala Constanța
– Executat de ZIUA de Constanța
– Mandatar financiar-cod AEP 11200008

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.