Consilierul "Nu stiu"

Aurelian Arghir, consilier municipal al PSD, si, totodata, responsabil cu imaginea partidului, a fost si el luat prin surprindere de continutul convocatorului sedintei. "Buget, PUD-uri, sunt multe. Mie mi se pare cel mai important bugetul. Toate care privesc dezvoltarea orasului mi se par importante. Pai hai sa citim... O sedinta de consiliu de-aia este importanta pentru ca se voteaza lucruri importante pentru cetateni", a spus el. La insistentele noastre de a ne enumera cateva proiecte mai importante, Arghir s-a dat batut intr-un final: "Nu stiu. Asta ai vrut sa auzi, nu?".

"Toate sunt importante!"

Democratul Danut Moisoiu explica faptul ca toate proiectele sunt importante, "inclusiv PUD-urile si PUZ-urile pentru particulari pentru ca lumea vrea sa investeasca si asteapta aceste aprobari". "Mai sunt rectificari de buget, modificari de hotarari, introduceri a noi spatii si terenuri. Toate sunt importante. Sunt 50 de proiecte pe ordinea de zi si, sincer, am studiat numai vreo 30, care ma interesau in mod direct si la care am dat avize", a mai adaugat Moisoiu. De aceeasi parere a fost si colegul sau de partid, Constantin Chirila. Numai ca acesta a uitat un proiect, spunand ca ordinea de zi contine doar 49. "Bugetul este cel mai important. Sunt multe importante, dar bugetul mi se pare cel mai important. Nu stiu exact cate proiecte avem pe ordinea de zi, dar nu cred ca este foarte important aspectul asta. Stiu ancheta dumneavoastra, insa cine a declarat ca aprobam case in curtile noastre inseamna ca nu s-a documentat si ca nici pe la comisii nu vine", s-a rastit putin Gabriel Valentin Pirvulescu, membru al partidului Social-Democrat.

Un presedinte de sedinta prins in offside

Consilierul local Gheorghe Stoica (PSD), presedintele sedintelor Consiliului Local, nu a putut enumera decat doua proiecte la zi, cel referitor la oraselul lacustru, stiut de toata lumea si cel cu dezafectarea liniilor de tramvai. In rest... lapsus total. "Astazi, avem in principal rectificari de buget. Altele... PUD-uri, pentru reabilitari avem, pentru oraselul lacustru avem, pentru... tramvaie, inlocuirea la tramvai. Deja se lucreaza in oras la liniile de tramvai. Probleme care aproape sunt curente, dar chestii deosebite nu, dar cred ca o sa-l propunem astazi cetatean de onoare pe domnul Dida", a ingaimat consilierul.

Scris de: {autor}Manuela MOLDOVEANU{/autor} {autor} Corina SAMOILA{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 368

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 406

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 672

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 578

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 537

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 765

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 558

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 661

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 712

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 526

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 581

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 556

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 786

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3405

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14204