Acum şase ani Primăria Mangalia acorda un contract pentru modernizarea căminului de bătrâni din oraş unei firme „prietene” (documente)

 

În urmă cu şase ani, Primăria municipiului Mangalia atribuia un contract ce avea drept obiect „Suplimentarea cantităţilor de lucrări în cadrul contractului numărul 111/ 1.07.2010 «Lucrări de modernizare a Căminului de Bătrâni Mangalia»”. Contractul presupunea executarea lucrărilor de reparaţii generale şi de renovare, a lucrărilor de instalaţii pentru clădiri, de tâmplărie, de instalare a echipamentelor sanitare şi de extindere a lucrărilor.
 
Din comisia de evaluare a ofertelor au făcut parte preşedintele Liliana Ghiţă şi membrii Constantin Vladu, Georgiana Isac, Ciprian Dan Popa şi Elena Turtoi. S-au deschis, la data 18 martie 2011, ofertele primite la sediul autorităţii contractante. Preşedintele comisiei a spus că a fost aleasă procedura „negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare”.
 
Contractul Primăriei Mangalia a trezit interesul doar firmei IM Construct SRL, singurul ofertant care a trecut în etapa următoare pentru atribuirea acestui contract. La şedinţa de deschidere a ofertelor a participat şi Irimie Szekely, ca reprezentant legal al ofertantului.
 
„Ofertantul a prezentat un grafic de execuţie a lucrărilor refăcut, cu includerea lucrărilor ce fac obiectul prezentului act adiţional, precum şi o propunere de majorare a termenului de execuţie cu 21 de zile (trei săptămâni). Comisia a fost de acord cu această prelungire”, se mai arată în documente.

Ca urmare a aplicării criteriului „oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic”, ofertantul câştigător a fost declarat SC IM Construct SRL, cu o ofertă de 46.080,04 lei, fără TVA, şi cu o durată de 30 de zile.

Despre SC IM Construct SRL

Societatea IM Construct SRL se află în acest moment în faliment, fiind sub incidenţa Legii nr. 85 din  anul 2006. Societatea a fost înfiinţată în anul 1997 şi a avut sediul pe strada Rozelor, în municipiul Mangalia. Unicul asociat al societăţii a fost Irimie Szekely, născut în 1959, în judeţul Cluj. Firma avea ca domenii de activitate: „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti şi alte lucrări speciale de construcţii”.
 
Irimie Szekely a mai fost acţionar în Bucur Ana Maria & CO SNC (radiată), Mavi Tour SRL (întrerupere temporară de activitate, lichidare, radiată), V & T Carpex Construct SRL (radiată) și în Vanina Arhitect Construct SRL (faliment, este sub incidenţa Legii nr. 85/2014), potrivit datelor de la Registrul Comerţului.
 
Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2014, IM Construct SRL a înregistrat o cifră de afaceri zero, o pierdere netă de 51.281 de lei și datorii de 3.623.983 de lei. Societatea nu se află la primul contract cu statul şi nici cu Primăria Mangalia. În portofoliul firmei regăsim contracte pentru construirea mai multor blocuri ANL din staţiunea Costineşti sau construirea grădiniţei cu orar prelungit din Mangalia.

În secţiunea „Documente”, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună, anunţul de atribuire, raportul procedurii şi procesul-verbal de deschidere a ofertelor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia scoate la concurs un post vacant. Detalii

19 Apr 2024 356

Cumpărări directe Constanța Un imobil de pe strada Mihai Viteazu din Mangalia va fi demolat de Altion Serv SRL (DOCUMENT)

18 Apr 2024 325

Justiție Constanța Primăria Municipiului Mangalia, la judecată cu SC Nae Interstar SRL. Ce a decis instanța

14 Apr 2024 344

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia angajează. Detalii și condiții

12 Apr 2024 675

Primăria Mangalia închiriază toaletele ecologice de la firma președintelui UDMR Constanța, aflată în reorganizare judiciară (DOCUMENT)

10 Apr 2024 521

Achiziții Constanța Primăria Mangalia va demola un chioșc de pe strada Oituz

10 Apr 2024 452

Primăria Siliștea, județul Constanța, organizează un eveniment muzical cu ocazia Paștelui. Ce firmă a fost contractată (DOCUMENTE)

06 Apr 2024 1083

Județul Constanța În Mangalia se asfaltează mai multe străzi din cartierul de case al orașului

06 Apr 2024 468

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 540

Primăria Mangalia cumpără de la Universal Grup SRL uniforme pentru poliția locală!

05 Apr 2024 490

Declarații de avere Constanța Andreea Ciocănel, secretar general la Primăria Mangalia, averea și interesele (DOCUMENTE)

01 Apr 2024 634

Anăstase Caraiola, acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA Constanța! Condamnare

28 Mar 2024 881

A cerut eșalonarea contribuțiilor restante aferente lefurilor pentru 2023 Primarul Cristian Radu jonglează iar cu salariile angajaților din administrația locală de la Mangalia! (DOCUMENT)

26 Mar 2024 1016

Cumpărări directe Constanța Top Management ING SRL, contract cu Primăria Dobromir pentru implementarea proiectelor finanțate prin PNRR (DOCUMENT)

10 Mar 2024 576

Justiție Constanța Dia Litoral SRL cheamă în judecată Primăria Mangalia. Iată ce au cerut asociații firmei!

09 Mar 2024 714