Cât a plătit ABADL în 2013 pentru asigurarea facultativă CASCO a autovehiculelor instituției (documente)



Cinci firme de asigurări au depus oferte, în 2013, la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, în vederea obținerii contractului de servicii de asigurare facultativă CASCO pentru autovehicule, estimat inițial la aproape 100.000 de lei. Contractul a fost atribuit însă pentru suma de 66.954 de lei firmei Asigurare Reasigurare Astra SA.


Potrivit procesului-verbal încheiat la ședința de deschidere a ofertelor din data de 25 aprilie 2013, firmele care au depus oferte au fost SC Generali Romania Asigurare Reasigurare SA, care a prezentat o ofertă financiară de 89.810 lei, Omniasig Vienna Insurance Group SA, cu o ofertă de 42.705,77 de lei, Astra Asigurări - 66.954 de lei, Carpatica Asig - 54.201,65 de lei și Asigurarea Românească - Asirom Vienna Insurance Group SA, cu 89.203,60 de lei.

În vederea atribuirii contractului de servicii de asigurare facultativă CASCO pentru autovehicule, autoritatea contractantă, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, a organizat procedura de cerere de ofertă, criteriul de atribuire fiind, potrivit anunțului de atribuire, prețul cel mai scăzut.

În Raportul procedurii de atribuire se precizează faptul că, în urma analizei ofertelor de către membrii comisiei de evaluare, toți ofertanții îndeplinesc cerințele de calificare solicitate. Cu toate acestea, doar trei oferte au fost declarate admisibile: SC Generali Romania Asigurare Reasigurare SA, Astra Asigurări și Asigurarea Românească - Asirom Vienna Insurance Group SA, celelalte două fiind calificate drept neconforme și, în consecinţă, respinse. Comisia de evaluare a ofertelor din care au făcut parte Constantin Sava, președinte, alături de Gabriela Constantinescu, Gheorghe Grigorescu, Mirella Oancea și Monica Andrei, membri, și Raluca Tache - membru de rezervă, a declarat câștigătoare oferta depusă de Astra Asigurări.

La sfârșitul anului 2012, Astra Asigurări declarase cifra de afaceri zero, un profit net de 6.671.058 de lei și 1.458 de salariați. Înființată în anul 1991, societatea figurează la Registrul Comerțului cu doi asociați persoane juridice, respectiv Epsilon Estate Provider SRL și The Nova Group Investments Romania SRL, ambele cu sediul în București.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.